daggulka 20.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A o oddychaniu to skąd? Nawiasem - jak można spać, jak ci tak te tynki nad uchem oddychają ciągle... Pory wieksze? tia...rozmiar 50, najlepiej sztruksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 20.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 to zdławisz je styropianowymi kulkami, najlepiej trzymać zawsze pod łóżkiem zapas w worku i sypać aż do skutku Myslisz, że to pomaga? Żeby mi nie zaczęły tym kaszleć i pluć! Jak ostatnio ciąłem styropian, to te małe kulki są jedynie nieco mniej upierdliwe od gremlinsów... Jak ja lubię jak wątek tak sobie swobodnie zdryfuje w jakieś sympatyczne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 21.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 wygładzi sobie na super lustro a potem zastosuje wałek do farb, który zostawi fakturę na ścianach.... dokładnie mam tynki cem-wap i bałem się, że sufit podwieszany będzie bardzo odstawał swoją gładkością - pomalowałem gruntem lateksowym śnieżki i już widzę, że jego gładkość przeszła do historii Mam rozumiec ze dzieki gruntowi lateksowemu wygładzę w miarę chropowatą warstwe tynku cem-wap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 21.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hmmm, ciekawe wnioski, ale wracając do tematu, samo przeszlifowanie tynku cem-wap pomaga uzyskać efekt w miarę gładkiej ściany? Czy szlifuje tynkarz, czy trzeba to robić we własnym zakresie, chodzi mi o to czy jest to standardowa operacja przy tynkowaniu, czy coś ekstra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hmmm, ciekawe wnioski, ale wracając do tematu, samo przeszlifowanie tynku cem-wap pomaga uzyskać efekt w miarę gładkiej ściany? Czy szlifuje tynkarz, czy trzeba to robić we własnym zakresie, chodzi mi o to czy jest to standardowa operacja przy tynkowaniu, czy coś ekstra?ja to robiłem osobiście po tym jak tynk już dawno wysechł. Znaczy robiła to żonka Tynkarz pewnie też by mógł to zrobić, ale pewnie nie będzie mu się chciało przyjeżdżać po czasie z powrotem na Twoją budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hmmm, ciekawe wnioski, ale wracając do tematu, samo przeszlifowanie tynku cem-wap pomaga uzyskać efekt w miarę gładkiej ściany? Czy szlifuje tynkarz, czy trzeba to robić we własnym zakresie, chodzi mi o to czy jest to standardowa operacja przy tynkowaniu, czy coś ekstra?ja to robiłem osobiście po tym jak tynk już dawno wysechł. Znaczy robiła to żonka Tynkarz pewnie też by mógł to zrobić, ale pewnie nie będzie mu się chciało przyjeżdżać po czasie z powrotem na Twoją budowę. A czym szlifowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mam rozumiec ze dzieki gruntowi lateksowemu wygładzę w miarę chropowatą warstwe tynku cem-wap?? wyglądają na "nie gładką" - jeszcze nie malowałem tego sufitu finiszową farbą bo nie mam na razie czasu ale już teraz wygląda że nie będzie to bardzo gładkie czy będzie wyglądać jak tynk cem-wap ? nie sądzę Grunt śnieżki jest gęsty i po prostu robi się taka fakturka po zagruntowaniu... jak ktoś lubi bardzo gładko to nie wiem czy mu sie to spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hmmm, ciekawe wnioski, ale wracając do tematu, samo przeszlifowanie tynku cem-wap pomaga uzyskać efekt w miarę gładkiej ściany? Czy szlifuje tynkarz, czy trzeba to robić we własnym zakresie, chodzi mi o to czy jest to standardowa operacja przy tynkowaniu, czy coś ekstra?ja to robiłem osobiście po tym jak tynk już dawno wysechł. Znaczy robiła to żonka Tynkarz pewnie też by mógł to zrobić, ale pewnie nie będzie mu się chciało przyjeżdżać po czasie z powrotem na Twoją budowę. A czym szlifowałeś?Siatka ścierna z dużymi oczkami. Główny cel to było pozbycie się wszelkiego luźnego piasku i lekkie wygładzenie ścian. A wynik przeszedł moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts