piterazim 20.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Test prawej stopy Warto spróbować, to niewiarygodne, ale prawdziwe. Ten, kto zrobi test, wystawi na próbę swoje przekonanie o władzy nad ciałem.Jestem pewny, że na jednej próbie się nie skończy, że będziesz się starać podporządkować sobie stopę. Ale na próżno. Zobacz sam ! 1.- Więc, jeśli siedzisz przy biurku, unieś prawą stopę i zataczajnią koła zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 2.- W trakcie zataczania kół przez prawą stopę, pisz w powietrzu,prawą ręką cyfrę 6. Twoja stopa zmienia kierunek ?! 3.- A nie mówiłem ? ... i nic na to nie poradzisz Banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 20.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Eee, czego, jedna szóstka mi wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Test prawej stopy Warto spróbować, to niewiarygodne, ale prawdziwe. Ten, kto zrobi test, wystawi na próbę swoje przekonanie o władzy nad ciałem. Jestem pewny, że na jednej próbie się nie skończy, że będziesz się starać podporządkować sobie stopę. Ale na próżno. Zobacz sam ! 1.- Więc, jeśli siedzisz przy biurku, unieś prawą stopę i zataczaj nią koła zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 2.- W trakcie zataczania kół przez prawą stopę, pisz w powietrzu, prawą ręką cyfrę 6. Twoja stopa zmienia kierunek ?! 3.- A nie mówiłem ? ... i nic na to nie poradzisz Banan Perkusiści to umieją. Jestem perkusistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Szóstkę to można od dwóch stron zacząć rysować. Jak się wybierze tą niewłaściwą, to wszystko dalej jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 20.04.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 He,he!No i proszę," Polak potrafi " ,nawet test prawej stopy obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 20.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja też umiem. Wyszło mi od pierwszego razu No, ale przyznaję, że na perkusji grałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Myslenie konwencjonalne zawsze było moją słabą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja też umiem. Wyszło mi od pierwszego razu No, ale przyznaję, że na perkusji grałem... mi tez wyszło, a na flecie grałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.04.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Perkusiści to umieją. Perkusiści, no i elutek Za czecim podejściem mi się udało i teraz zupełnie nie wiem, czy perkusje kupić, czy flet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 20.04.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mi też się udało a nie gram ani na perkusji ani na flecie ale za to dobrze mi wychoddzi granie na nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.04.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mi też się udało a nie gram ani na perkusji ani na flecie ale za to dobrze mi wychoddzi granie na nerwach To może wszyscy uzdolnieni muzycznie tak majom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 mój mąż gra na gitarze, córka na pianinie - oj, będą robić test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 fuck! nie dam rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zrobilismy teraz ten test cala trojka (maz, syn, ja), zadne z nas nie przeszlo testu pomyslnie , nie da sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Gram na organach i mi wychodzi.Na organach płciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.04.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Gram na organach i mi wychodzi. Na organach płciowych mój mąż gra na gitarze, córka na pianinie - oj, będą robić test córka zaliczyła, mąż nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Syn - bez problemu, zaliczył za pierwszym podejściem - gra na gitarze Mężuś - nie zaliczył za pierwszym razem - próbuje grać na gitarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 bo faceci to w ogóle dzielą się na: gitarzystów, skrzypków i dyrygentów. gitarzysta to taki: gdzie stanie, tam gra... skrzypek to dużo macha zanim stanie a mało gra... dyrygent to tylko macha i patrzy jak grają inni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 21.04.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Gram na organach i mi wychodzi. Na organach płciowych mój mąż gra na gitarze, córka na pianinie - oj, będą robić test córka zaliczyła, mąż nie... chyba nie doczytałaś co tomek napisał drobnym drukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale fajnie, co ja sie nasmialam przy tym. Z 10 prob wyszlo mi raz. To chyba przypadek nad ktorym nie panowalam. Dzieki za ten smiech, przydalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts