iva_marti 20.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Muszę zdecydować się na kolor parapetu klinkierowego i nie wiem co wybrać.Dach antracyt,okna złoty dąb,elewacja złamana biel Dzisiaj Pan mi pokazał jeden w kolorze czekoladowym (takim jak prążki ciemniejsze na ramie okna) i drugi antracytowy. Nie wiem co wybrać. Boję się ,ze ta czekolada to będzie kolejny kolor na elewacji do niczego nie pasujący bo i tak z daleka na oknacgh nie widać tychniteczek ciemnych. Antracyt super pod kolordachy tylko czy pod oknem nie zrobią sie ciemne krechy parapetów. Jaki kolor Wy wybraliście do takiej kolorystyki domu?Jutro musze dać odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 20.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 też niedawno miałam taki problem, w końcu zdecydowałam się na płytki klinkierowe zbliżone kolorem do okien - ja mam okna ciemny orzech, dachówka antacytowa a elewacja waniliowa. Wydaje mi się, że parapety w kolorze dachówki nie pasuja zbyt dobrze. Jeśli znajdę to za chwilkę wstawię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 u mnie dach antracyt, okna złoty dąb, parapety tez antracyt w galerii są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SVznw1aqpaI/AAAAAAAAD4g/hOaWJEZVIfA/s1024/DSC_0068.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.04.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dach antracyt, okna złoty dąb, elewacja złamana biel Jaki kolor Wy wybraliście do takiej kolorystyki domu? Do identycznego zestawienia mam parapety czarne. Ale granitowe ... Jakby co - zdjęcia w dzienniku. Jeśli bym robił z płytek, też wybrałbym czarne / zbliżone do czarnego. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 20.04.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 O kurcze mam dokładnie ten sam problem, tylko więcej czasuDach - antracytOkna - złoty dąbRynny - antracytElewacja biała i szaraParapety - dla mnie w rachubę wachodzi albo antracyt, albo coś zbliżone do złotego dębu, są parapety w takim kolorze, czy nie będzie się to zlewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 20.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja planuję antracytowe, takie zwykłe:)http://www.empikfoto.pl/albumy34/362828/707885/previews/24320664_parapet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 20.04.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję za odzew. Zadecydowane - będzie antracyt!!! Chyba coś podobnego,albo to samo co na zdjęciach w poprzedzającym poscie. Myślę ,ze złoty dąb na parapecie nie będzie wyglądał dobrze, o ile taki wogóle jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 20.04.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dach antracyt, okna złoty dąb, elewacja złamana biel Jaki kolor Wy wybraliście do takiej kolorystyki domu? Do identycznego zestawienia mam parapety czarne. Ale granitowe ... Jakby co - zdjęcia w dzienniku. Jeśli bym robił z płytek, też wybrałbym czarne / zbliżone do czarnego. pozdrawiam, majki Ale masz piękne parapety !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale masz piękne parapety !!! Ale brudne są Lekki kurz i od razu widać "przygaszenie" koloru. Jak będę mieszkał, to co rano będę wycierał i polerował pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 21.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja się bałam antracytowych, ale widzę, że niepotrzebnie - daliśmy w kolorze brązowym zbliżonym do okien mam problem z wrzuceniem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 21.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) , Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 21.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 kazia bardzo ładnie dobrany kolor I moim zdaniem kolor parapetów zbliżony do koloru okien wygląda najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 21.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 iva_martin, Ty sobie lepiej przypomnij skad wzielas te brame antracytowa, w poprzeczne prety. dalas zdjecie w komentarzach majki. jest extra. taka by mi pasowala. pomysl, moze sobie przypomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 21.04.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Szukałam chyba 3 godziny wczoraj i nic Ale myślę ,że jak pokaże się zdjecie ,to wszędzie powinni taką zrobic. No mam przynajmniej taką nadzieję Parapety wybrane antracyt, choć ten miodowy cieniowany też bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 O, matko!!!. No, to ladnie.Dobrze, ze wzielas te antracytowe parapety. Mnie osobiscie bardziej sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 22.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dla mnie złoty dab:) Jęsli można wiedzieć jakiej firmy masz brame??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 26.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja planuję antracytowe, takie zwykłe:) http://www.empikfoto.pl/albumy34/362828/707885/previews/24320664_parapet.jpg Zdecydowałam się na parapety w kolorze grafitowym, jak dach. Oglądałam takie płytki, jak te na zdjęciu powyżej, to chyba Przysucha, kolor ok, ale powierzchnia pozostawia do życzenia, jakaś taka chropowata, nierówna.... Z kolei płyki Cerrad super gładkie, ale za to grafit cieniowany, nie podoba mi się... http://www.budmar.pl/prod/15/plytki-parapetowe/ Czy może jest jeszcze jakaś firma produkując takie płytki parpapetowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 wiem co wybrać. Dach antracyt, okna złoty dąb, elewacja złamana biel może granitowe http://rezulak.pl/parapet1.jpg http://rezulak.pl/parapet2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 za granitowe parapety pewnie z piątkę trzeba położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts