Gość Gosc_gość 20.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czasem się zastanawiałem po jaką chole.... ładowałem się w to deskowanie... pewnie po to, że folia zniknie za 10 lat i będzie kuku . Nowość na rynku (10 lat), gwarancja 40 lat - ciekawe jak to wyliczyli. /sarcasm off. No i dlatego brałem deskowanie, po za tym pełne deskowanie mocno usztywnia dach i chroni przed przenikającym zimnym wiatrem. Na szczęście pełne deskowanie ma więcej zalet niż wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 19.07.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam! Zastaniawiamy sie nad budowa Opalka 2g. Mam nadzieje ze Twój dziennik i postepy beda naz do tego "przekonywac" :) Jak narazie zyczymy powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 20.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A witam nowych Opałkowiczów. Projekt sam sie broni więc trzeba działać . Trzymam kciuki za powodzenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 21.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz. WIdac postepy na budowie. TO napewno cieszy inwestorow :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WróblowiceWrocław 27.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witamy ! Pozdrawiamy opałkowicza , z uwagą będziemy śledzić twoje (wasze) postępy i oczywiście będziemy trzymać kciuki za szybkie postępy. p.s My też zdecydowaliśmy się na opałka g2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 28.07.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam witam Cieszy to, że coraz więcej osób buduje Opałka.Też będę śledził postępy. 3mam kciuki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 09.08.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 widok postepow na budowie cieszy oko:)czekam na kolejne relacje z nastepnych etapow i trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 02.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Aż milo patrzec jak sie mury pną do góry :) Czekamy z żona na następne relacje :) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 03.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no właśnie coś ociągam sie z wstawianiem zdjęć. Postaram sie poprawić - ściany konstrukcyjne i wewnętrzne parteru już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 12.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 na początek życzę powodzenia i jak najszybszego zakończenia budowy! Będę śledzić postępy gdyż my też zaczęliśmy z mężem budowę Opałka 2G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, odnośnie zdjęć proponuję foto.onet.pl, nie wiem czy sa jakies ograniczenia, jak mam ponad 400-sta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 13.10.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ok, dzięki, będę musiał spojrzeć na to. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Widzałam na Grupie że szukasz więzby i innych dech - latem kupowałam rózne dechy i naj;lepsze ceny dostałam w firmie fast na Góreckiej. Wprost Panoramy. Niby maja parkiety itp ale handlują tez więżba deskami etc. Pisałam gdzies juz o tym. Moze warto podzwonic.Wiele osób brało więżbe z tartaku w Nekli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 14.10.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzięki za namiary. już do nich uderzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksmar 13.08.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, Można jakoś odwiedzić? też planujemy budowę mocniej przerobionego Opałka i chcielibyśmy zobaczyć go z bliska mój namiar na priv to [email protected] Pozdrawiam i śledzę budowę dalej Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts