martu 20.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 od niedawna jestem na forum i wreszcie znalazłam parę dzienników budowy,które mi się podobają.Mam pytanie,czy można jej jakoś zaznaczyć,bo szukanie codziennie od nowa jest uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 20.04.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 rozumiem ,że nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A to widział ? Śledź odpowiedzi w tym temacie lewy dolny róg strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 20.04.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A to widział ? Śledź odpowiedzi w tym temacie lewy dolny róg strony. a nie widziała:) dziękuję za informację.Zaznaczyła,ale moja ślepota ogromna jest,bo nie widzę,gdzie mi się to jakoś wyróżnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 21.04.2009 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 od niedawna jestem na forum i wreszcie znalazłam parę dzienników budowy,które mi się podobają.Mam pytanie,czy można jej jakoś zaznaczyć,bo szukanie codziennie od nowa jest uciążliwe. Ctrl+D => Dodaj do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 21.04.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 od niedawna jestem na forum i wreszcie znalazłam parę dzienników budowy,które mi się podobają.Mam pytanie,czy można jej jakoś zaznaczyć,bo szukanie codziennie od nowa jest uciążliwe. Ctrl+D => Dodaj do ulubionych aha czyli tylko tak.To w sumie kiepsko. Zaznaczyłam to co pokazał kolega wyżej i nic mi sie nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Bo nic Ci się nie wyświetli, tylko dostaniesz maila z powiadomieniem za każdym razem, kiedy pojawi się jakiś nowy wpis w śledzonych przez Ciebie tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 17.06.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dostaniesz maila z powiadomieniem za każdym razem, kiedy pojawi się jakiś nowy wpis w śledzonych przez Ciebie tematach. za przeproszeniem "guzik prawda" mam mnóstwo ulubionych wątków a powiadomienia przychodzą tylko niektóre (2 lub 3 wątki) i nie wiem od czego to zależy... wchodzę potem na forum a tam w subskrybowanych wątkach dużo odpowiedzi, które na maila mi nie przyszły niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 17.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mam to samo pytanie, na tym forum jestem początkującym, ale inne nie są mi obce od lat. Śledzenie wątków pomaga tylko na meile, jak pojawi się nowa wiadomość.Ale czy jest możliwość jakiejś listy tematów "śledzonych" (subskrybowanych). Klikasz na to i masz listę tematów które śledzisz, a tak to nic nie można znaleźć.Chyba, że coś takiego jest, ale ja nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts