Jezier 28.04.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To kto na nocny pozlotowy maraton filmowy się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 naprzeciw wioski jest karczma.... Więc kto przebiegnie przez Katowicką i nie zginie ma szansę na after party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jaaaacieeeeee.... a noclegi w tej karczmie mają? .... bo mogę się potem już nigdzie dalej móc nie doczołgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 28.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja zdecydowanie się piszę na pozlotowe cokolwiek. W karczmie naprzeciwko bądź w innej lokalizacji. Byleby były procenty, muzyka i ew. tańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie obijamy się tylko zapisujemy na listę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jaaaacieeeeee.... a noclegi w tej karczmie mają? .... bo mogę się potem już nigdzie dalej móc nie doczołgać chyba nie mają http://zajezdnia-aslan.com/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja zdecydowanie się piszę na pozlotowe cokolwiek. W karczmie naprzeciwko bądź w innej lokalizacji. Byleby były procenty, muzyka i ew. tańce buuuuuuuuuuuuuuuuuuu czyli najbardziej istotną część i tak będę musiała opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja też zawsze od razu po zlocie wracałam do domku ....ale w tym roku jadę się odstresować ... może mi się uda coś w Warszawie zwiedzić bo zawsze jak tam jestem to albo przejazdem albo na chwilę ... znajdzie się jakiś przyjazny przewodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja też zawsze od razu po zlocie wracałam do domku ....ale w tym roku jadę się odstresować ... może mi się uda coś w Warszawie zwiedzić bo zawsze jak tam jestem to albo przejazdem albo na chwilę ... znajdzie się jakiś przyjazny przewodnik? ja bym też chciała stolice pokazać dziecku ale jak tu impreza się szykuje, to nie wiem, czy warto jechać, gdy tą istotniejszą część się ma stracić muszę nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 do reszty babo zwaroiowałaś ... sie nie zstanawiaj bo nie ma nad czym ...przyjeżdżaj i już zawsze po zlotch coś tam gdzieś u kogoś jeszcze było... tworzyły się grupki i jedni imprezowali u kogoś gościnnie , inni wracali więc się nie przejmuj .... ja też tak gadu gadu a jak znam siebie i życie to z imprezowania pozostanie wypić piwo i iść spać (słaba głowa do alkoholu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja pić nie będę no bo dziecko no bo autem jako pasażer jechać nie mogę, bo choroba lokomocyjna się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zapisywać się, ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Smoczyca o coś prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 nooo, i to po dobroci ...bo jak się zeźle to już nie bede tak miło prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 05.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ...a niech tam, jak będzie duzio pywa i klimaty pojechane, to ostatecznie kimnie się człek gdzie w rowie alebo pod mostem, i przypomnie sobie jak to drzewiej bywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 07.05.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mnie można już skreślić z listy bo będę wyjechana na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mnie można już skreślić z listy bo będę wyjechana na urlop. a w trakcie urlopu nie da rady wyskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.05.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mnie można już skreślić z listy bo będę wyjechana na urlop. wyje... co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 08.05.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 woow to ja mam "urzut" beretem bo buduje sie w... Urzucie rozumiem że zlot w "wiosce budowlanej" ?? czuję się zaproszony a jak będzie drętwo to zapraszam na wspólne "gonienie za bażantem" (może być złotym) bo wójt gminy Nadarzyn ponoć wydał nieco PLN na ich "rozmnożenie" i teraz trzeba uważać żeby ich nie rozjechać bo się pałęatają wszędzie... pozdrawiam Browar ps. jak zwykle w piątek ochoczo browar sączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zaraz zapisuję na listę , lista w linku w moim podpisie - jak i wiele innych ciekawych zlotowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts