Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlot forum 2009

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja też zawsze od razu po zlocie wracałam do domku ....ale w tym roku jadę się odstresować :D ... może mi się uda coś w Warszawie zwiedzić bo zawsze jak tam jestem to albo przejazdem albo na chwilę :roll: ... znajdzie się jakiś przyjazny przewodnik? :wink: :lol:

ja też zawsze od razu po zlocie wracałam do domku ....ale w tym roku jadę się odstresować :D ... może mi się uda coś w Warszawie zwiedzić bo zawsze jak tam jestem to albo przejazdem albo na chwilę :roll: ... znajdzie się jakiś przyjazny przewodnik? :wink: :lol:

ja bym też chciała stolice pokazać dziecku

ale jak tu impreza się szykuje, to nie wiem, czy warto jechać, gdy tą istotniejszą część się ma stracić :(

muszę nad tym pomyśleć :)

do reszty babo zwaroiowałaś :o ... sie nie zstanawiaj bo nie ma nad czym ...przyjeżdżaj i już :roll:

zawsze po zlotch coś tam gdzieś u kogoś jeszcze było... tworzyły się grupki i jedni imprezowali u kogoś gościnnie , inni wracali :wink:

więc się nie przejmuj .... ja też tak gadu gadu a jak znam siebie i życie to z imprezowania pozostanie wypić piwo i iść spać (słaba głowa do alkoholu :oops: ) :lol:

woow to ja mam "urzut" beretem bo buduje sie w... Urzucie :o rozumiem że zlot w "wiosce budowlanej" ??

czuję się zaproszony :wink:

a jak będzie drętwo to zapraszam na wspólne "gonienie za bażantem" (może być złotym) :D bo wójt gminy Nadarzyn ponoć wydał nieco PLN na ich "rozmnożenie" i teraz trzeba uważać żeby ich nie rozjechać bo się pałęatają wszędzie...

pozdrawiam

Browar

ps.

jak zwykle w piątek ochoczo browar sączy...