daggulka 11.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jaka cisza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 11.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a w trakcie urlopu nie da rady wyskoczyć? Nie bardzo, bo w jedną stronę mam 360km (nie po autostradach) a wyjeżdżam raptem tydzień wcześniej. Next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 noż jasssne gacie ....zapisywać się bo norrrrmalnie pasa zara zdejme ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 11.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie nerwujsia, serdeńko; jak zwykle powódz wpisów musowo nastąpi za pięć dwunasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a ja przez to osiwnę .... jakby nie mogli miesiąc wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 11.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to powitam w klubie siwych ze wszystkimi honorami... Jeno na Boga nie wyłysiej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to powitam w klubie siwych ze wszystkimi honorami... Jeno na Boga nie wyłysiej!!!!! nie nie, nie grozi raczej ... to akurat domena mojego męża dla niego pewnie byłoby najlepiej żebym zamiast osiwnąć zaniemówiła i ogłuchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no wlasnie jak tam w sprawie zlotu dzis jechałem kolo wioski w urzucie i tak sobie pomyslalem ze to juz trzeba szybko na bierznie zbedne kilos zrzucić i zrobic sie na bóstwo bo inaczej to tak jak Stuk proponował tylko online by laptop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 boshe ... co wy macie z tą manią na punkcje wyglądu- gorzej niż baby spotkanie ...hm... wszystko pod kontrolą ... dwoimy sie i troimy z zuzanką i innymi ludziami forumowymi coby wszystko zahulało ...bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 W komputerze wszyscy są ą i ę a tu przyjdzie brutalna proza i trzeba się będzie pokazac moge to porównać z jedną rzeczą której na razie nie robiłem (po trzeźwemu przynajmniej bo nie pamiętam ) to jest striptiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 W komputerze wszyscy są ą i ę a tu przyjdzie brutalna proza i trzeba się będzie pokazac moge to porównać z jedną rzeczą której na razie nie robiłem (po trzeźwemu przynajmniej bo nie pamiętam ) to jest striptiz do striptizu przejdzimy na afterparty, tym sie nie martw... żartowałam mnie jest nieco łatwiej bo ja dużo osób pamietam i mnie dużo osób pamięta z dwóch poprzednich zlotów , że o ostatnim nie wspomnę kiedy to z prędkością światła zwiałam ze sceny z dyplomem , że fotograf muratorowy mi foty nie zdążył cyknać ale- uwierz mi .... za każdym razem mam skurcz żołądka , więc nie jesteś sam zawsze można przyjść i się za mnie schować - zasłaniam naraz dwie osoby , zapisy przyjmuje od teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No kurna ładnie to Ty weteranka forunowa i zlotowa masz cykora to juz nie wiem co mam sobie pomyslec http://www.nfow.pl/images/smiles/sad51.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no ale co Ty .... jak sie będziemy trzymać razem to nic nam nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 od której sie to zaczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ZLOT FORUM 2009 odbędzie się 27 czerwca w sobotę w WIOSCE DOMÓW MODELOWYCH w URZUCIE pod WARSZAWĄ w godzinach od 12.00 do 20.00 jak mi oficjalnie ładnie nawet wysznęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzięki! E tam luzik to ja hausem clean, kotleten braten i jescze nawet pieszo zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no , proszę - najbliżej ma a najgłosniej krzyczy jak ja bym miała tak blisko to kuźwa rano bym se wstała, trzasnęła lifting , liposukcje i jeszcze by mi na kosmetyczke, fryzjera i msażyste czasu stykło a tak? niestety sam make up musi styknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 no , proszę - najbliżej ma a najgłosniej krzyczy jak ja bym miała tak blisko to kuźwa rano bym se wstała, trzasnęła lifting , liposukcje i jeszcze by mi na kosmetyczke, fryzjera i msażyste czasu stykło a tak? niestety sam make up musi styknąć weź kabriolet to i bez mejkapu i fryzjera sie obejdzie a masażystów będzie wielu na miejscu. No tak tylko ze po powrocie kabrioletem to juz tylko kerszer pozostaje zeby sie domyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 tia ... i te komary w zębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A wiesz że jakoś odpukać nie ma na razie teraz bedzie chłodno i jest sucho wiec moze to cholerstwo sie nie wylegnie za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts