Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlot forum 2009

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to powitam w klubie siwych ze wszystkimi honorami... Jeno na Boga nie wyłysiej!!!!!

nie nie, nie grozi raczej ... to akurat domena mojego męża :wink: :lol:

dla niego pewnie byłoby najlepiej żebym zamiast osiwnąć zaniemówiła i ogłuchła :roll: :wink:

W komputerze wszyscy są ą i ę a tu przyjdzie brutalna proza i trzeba się będzie pokazac :-? moge to porównać z jedną rzeczą której na razie nie robiłem (po trzeźwemu przynajmniej bo nie pamiętam :oops: ) to jest striptiz :o

do striptizu przejdzimy na afterparty, tym sie nie martw... :D

żartowałam :lol:

mnie jest nieco łatwiej bo ja dużo osób pamietam i mnie dużo osób pamięta z dwóch poprzednich zlotów , że o ostatnim nie wspomnę kiedy to z prędkością światła zwiałam ze sceny z dyplomem , że fotograf muratorowy mi foty nie zdążył cyknać :oops: :lol:

ale- uwierz mi .... za każdym razem mam skurcz żołądka , więc nie jesteś sam :lol:

zawsze można przyjść i się za mnie schować - zasłaniam naraz dwie osoby , zapisy przyjmuje od teraz :lol: :lol: :lol:

no , proszę - najbliżej ma a najgłosniej krzyczy :lol:

jak ja bym miała tak blisko to kuźwa rano bym se wstała, trzasnęła lifting , liposukcje i jeszcze by mi na kosmetyczke, fryzjera i msażyste czasu stykło :roll: :lol: :lol: :lol:

a tak? niestety sam make up musi styknąć :oops: :D

no , proszę - najbliżej ma a najgłosniej krzyczy :lol:

jak ja bym miała tak blisko to kuźwa rano bym se wstała, trzasnęła lifting , liposukcje i jeszcze by mi na kosmetyczke, fryzjera i msażyste czasu stykło :roll: :lol: :lol: :lol:

a tak? niestety sam make up musi styknąć :oops: :D

weź kabriolet to i bez mejkapu i fryzjera sie obejdzie :lol: :lol: a masażystów będzie wielu na miejscu. No tak tylko ze po powrocie kabrioletem to juz tylko kerszer pozostaje zeby sie domyc :lol: :lol: