glaz narzutowy 17.11.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Bede wdzieczny za rade w sprawie dachu. Mam domek w stanie surowym z wiezba dachowa i przed zima musze go zabezpieczyc bez kladzenia dachowki. Nie chce papy lecz folie pod dachowka, ale czy folia wytrzyma zime? Czy dach z papa jest rzeczywiscie gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Folia paroprzepuszczalna do wiosny nie wytrzyma.Musisz znależć inne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Folia paroprzepuszczalna do wiosny nie wytrzyma. Musisz znależć inne rozwiązanie. OK. Dziekuje za odpowiedz. Pewnie poloze pape. Wciaz jednak nie wiem czy papa bedzie powodowac wieksze nagrzewanie sie poddasza niz folia, tj. niby dlaczego folia jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Folia paroprzepuszczalna do wiosny nie wytrzyma. Musisz znależć inne rozwiązanie. OK. Dziekuje za odpowiedz. Pewnie poloze pape. Wciaz jednak nie wiem czy papa bedzie powodowac wieksze nagrzewanie sie poddasza niz folia, tj. niby dlaczego folia jest lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts