wodzuwo 20.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witam wszystkich!!! otóż, mam pytanko, czy smaruję się również płytkę układając terakotę na wylewce z ogrzewaniem podłogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 21.04.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Są dwie szkoły przyklejania płytek.Ja rozprowadzałem klej grzebieniem (8mm) tylko na posadzce.Najważniejsze to dobrze docisnąć płytkę, aby nie zrobiły sie pod nią puste miejsca bez kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzuwo 21.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 DZIĘKI BARDZO ZA POMOC ATOMIC. A czy używał ktoś kiedyś grzebienia okrągłego (nie półokrągłego)do wykładania tarasów, ponoć bez potrzeby smarowania płytki nie tworzą się żadne wolne miejsca w warstwie kleju... podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 23.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Generalnie po każdym grzebieniu nie zostają puste miejsca.Każdy z nich ma swoje zastosowanie. Im mniejsze kafelki tym mniejszy grzebień.Ja używałem tylko zębach prostokątnych, więc nie mam zdania na temat tych okrągłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts