Ulas 17.11.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Ile kosztuje wyczyszczenie komina w domu jednorodzinnym/? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.11.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 dobra flaszka dla znajomego kominiarza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 18.11.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 dobra flaszka dla znajomego kominiarza pozdrawiam To cholernie drogo u Ciebie .... Ja płacę kominiarzowi 22PLN. Na rachunek. Przychodzi 2 razy do roku. U mnie ma dwa kanały dymowe. U sąsiadów ma więcej, ale bierze tyle samo. Zadzwoń do okolicznego cechu komiarzy (tak się to chyba nazywa) to Ci powiedzą jaka jast stawka. Pozdr. Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 18.11.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 U mnie ostatnio kominiarz zażyczył sobie 200 zł za jeden komin od kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 26.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 podciągam temat - zaskakuje brak postów w tym temacie czyżby nikt z forumowiczów nie czyścił kominów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 27.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 nie wystarczy coś pisać by istnieć to nie ma znaczenia ile ale jak i nie tylko wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 30.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 nie wystarczy coś pisać by istnieć to nie ma znaczenia ile ale jak i nie tylko wysoko dzięki za podciągnięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 30.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a ja mam takie proste pytanko:czy musi byc wylaz dachowy dla kominiarza?moj architekt twierdzi,ze wcale nie musze przygotowac"wejscie"dla kominiarza i ze to jego problem jak on sobie wejdzie na dach(w razie takiej potrzeby).Czy wy wszyscy macie takie wejscia dla kominiarza czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 30.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a ja mam takie proste pytanko:czy musi byc wylaz dachowy dla kominiarza?moj architekt twierdzi,ze wcale nie musze przygotowac"wejscie"dla kominiarza i ze to jego problem jak on sobie wejdzie na dach(w razie takiej potrzeby).Czy wy wszyscy macie takie wejscia dla kominiarza czy nie? Ciekawe podejście architekta Niech sam wejdzie jak nie będzie włazu . Przecież kominiarz może odmówić jeśli nie ma włazu , wolny kraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 30.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tez mnie troche zdziwilo to podejscie architekta,ale tlumaczyl mi ze przeciez kominiarz ma wyczystki w kominach i tam sobie sprawdza z lusterkiem,a jak bedzie potrzeba za jakies 10 lat wejsc na dach to sa takie dzwigi z koszami(takie jak przy naprawie sygnalizacji swietlnej)i sobie na taki kosz staje i pod sam komin "podjezdza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 30.03.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a jak bedzie potrzeba za jakies 10 lat wejsc na dach to sa takie dzwigi z koszami(takie jak przy naprawie sygnalizacji swietlnej)i sobie na taki kosz staje i pod sam komin "podjezdza" Kominarz za dźwig skasuje ja za zboże , a kto zapłaci ? - inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Tez mnie troche zdziwilo to podejscie architekta,ale tlumaczyl mi ze przeciez kominiarz ma wyczystki w kominach i tam sobie sprawdza z lusterkiem,a jak bedzie potrzeba za jakies 10 lat wejsc na dach to sa takie dzwigi z koszami(takie jak przy naprawie sygnalizacji swietlnej)i sobie na taki kosz staje i pod sam komin "podjezdza" A to architekt nie słyszał o obowiązkowym (dwa czy cztery razy w roku) czyszczeniu kominów dymowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 01.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tez mnie troche zdziwilo to podejscie architekta,ale tlumaczyl mi ze przeciez kominiarz ma wyczystki w kominach i tam sobie sprawdza z lusterkiem,a jak bedzie potrzeba za jakies 10 lat wejsc na dach to sa takie dzwigi z koszami(takie jak przy naprawie sygnalizacji swietlnej)i sobie na taki kosz staje i pod sam komin "podjezdza" A to architekt nie słyszał o obowiązkowym (dwa czy cztery razy w roku) czyszczeniu kominów dymowych? Oj ,będzie rozmowa z tym moim architektem ,ale mi kity wciska z tym kominiarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts