Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchenka indukcyjna za 70 zł

JanWerbinski

Recommended Posts

W Makro staniała kuchnia indukcyjna Alaska. Zakupiłem taką, kiedy jeszcze kosztowała 150 zł. Moim zdaniem jest to świetny produkt na test dla osób, które nie wiedzą, czy się zdecydować na indukcję. Można sobie wypróbować garnki i przekonać się o zaletach kuchenki.

Już mam zakupioną płytę Teki do zabudowy, a poczciwa ;-) Alaska będzie schowana jako zapasowa gdybym potrzebował więcej pól. :-)

Polecam wszystkim zastanawiającym się nad indukcją zainwestowanie tych głupich 70 zł i kolejnych 30-40 zł na garnek Steinbacha.

Nie wiem czy jest sens testowania kuchni indukcyjnej na przykładzie takiej za 70zł. Porównaj sobie robota kuchennego, albo łatwiej blender za 50 zł z tym za 200zł. Przy tak małym produkcie już masz różnicę. Tanią tylko możesz się zniechęcić. Teraz porównaj sobie tanią płytę indukcyjną za 600zł z taką z wyższej, bądź najwyższej półki jak Miele, Smeg czy Franke. Również nie masz porównania. Co o tym sądzicie?[/u]

Myślę, że to nie jest głupi pomysł. Sama kiedyś się nad tym zastanawiałam, bo były takie, może podobne, do kupienia w realu lub tesco.

Pewnie, że nie da się porówność jakości sprzętu z górnej półki z tym kupionym za grosze, ale skoro ma się już przedsmak czegoś, zawsze można sobie wyobrazić, jak wspaniale działa drogi sprzęt :lol: :wink: (choć z tym różnie bywa :lol: )

Pozdro

A

Pewnie, że nie da się porówność jakości sprzętu z górnej półki z tym kupionym za grosze, ale skoro ma się już przedsmak czegoś, zawsze można sobie wyobrazić, jak wspaniale działa drogi sprzęt :lol: :wink: (choć z tym różnie bywa :lol: )

Pozdro

A

Fajne podejście :D

Tylko gorzej jak się zrazisz do danej technologii...