JanWerbinski 21.04.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 W Makro staniała kuchnia indukcyjna Alaska. Zakupiłem taką, kiedy jeszcze kosztowała 150 zł. Moim zdaniem jest to świetny produkt na test dla osób, które nie wiedzą, czy się zdecydować na indukcję. Można sobie wypróbować garnki i przekonać się o zaletach kuchenki. Już mam zakupioną płytę Teki do zabudowy, a poczciwa Alaska będzie schowana jako zapasowa gdybym potrzebował więcej pól. Polecam wszystkim zastanawiającym się nad indukcją zainwestowanie tych głupich 70 zł i kolejnych 30-40 zł na garnek Steinbacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniejl 22.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Indukcja za 70 zł? żeby nie wybuchła. Uważam, że taki wydatek to jest strata kasy. Teraz planuję kuchnie, z tego co widziałem, dobra indukcja musi swoje kosztować. Wydasz raz, kupisz porządny sprzęt, nie musisz mieć zapasowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wedlug mnie jest to kuchnenka jednopolowa i tak jak napisal JanWerbinski zeby sei przekonac czy bedzie nam pasowalo takie rozwiazanie docelowo w domu.Znaczy nie jednopolowe,a indukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Super pomyśł - wchodze w to. Chcę potestować indukcję -nigdy nie używałam, a cyba zamierzam . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kurcze,jak latwo kogos uszczesliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kurcze,jak latwo kogos uszczesliwic Taaa ja jestem taka świrnięta, że cieszą mnie drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 22.04.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cieszę się, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniejl 23.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie wiem czy jest sens testowania kuchni indukcyjnej na przykładzie takiej za 70zł. Porównaj sobie robota kuchennego, albo łatwiej blender za 50 zł z tym za 200zł. Przy tak małym produkcie już masz różnicę. Tanią tylko możesz się zniechęcić. Teraz porównaj sobie tanią płytę indukcyjną za 600zł z taką z wyższej, bądź najwyższej półki jak Miele, Smeg czy Franke. Również nie masz porównania. Co o tym sądzicie?[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agcho 23.04.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Myślę, że to nie jest głupi pomysł. Sama kiedyś się nad tym zastanawiałam, bo były takie, może podobne, do kupienia w realu lub tesco. Pewnie, że nie da się porówność jakości sprzętu z górnej półki z tym kupionym za grosze, ale skoro ma się już przedsmak czegoś, zawsze można sobie wyobrazić, jak wspaniale działa drogi sprzęt (choć z tym różnie bywa ) Pozdro A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniejl 24.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pewnie, że nie da się porówność jakości sprzętu z górnej półki z tym kupionym za grosze, ale skoro ma się już przedsmak czegoś, zawsze można sobie wyobrazić, jak wspaniale działa drogi sprzęt (choć z tym różnie bywa ) Pozdro A Fajne podejście Tylko gorzej jak się zrazisz do danej technologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts