DUDEK 17.11.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 na co muszę zwrócić uwgę w projekcie przy jego kupnie aby budowa domu była w miarę tania myślę o domu 100 m/kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 17.11.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 By bryła dachu nie była skomplikowana, najtańszy lecz nie wiem czy najładniejszy jest dwuspadowy. Układ pomieszczeń też powinien być prosty, okna by miały wymiar typowy. Często też tarasy potrafią przedrożyć sprawę....Kupując projekt możesz też pytać o kosztorys.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUDEK 17.11.2003 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 dzięki za odpowiedz proszę o inne podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 18.11.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Musiałby być na planie kwadratu lub prostokąta. Jeśli z użytkowym poddaszem - kanaliza w jednym pionie (łazienki umieszczone nad sobą). Bez piwnicy. Z prostymi, nie zabiegowymi schodami. Jak już ktoś wspomniał - okna o typowych wymiarach i najlepiej wszędzie takie same. W dachu okna połaciowe zamiast lukarn. Jeśli planujesz ogrzewanie kominkiem - powinien stać na środku domu. Wbrew pozorom - nawet podlegający takim obostrzeniom projekt może, dzięki umiejętnościom i wyobraźni projektanta - dać w rezultacie całkiem przyjemny wizualnie i przytulny domek. A może właśnie dzięki nim? Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUDEK 18.11.2003 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 dzieki liso za twoja rade bedzie mi bardzo przydatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts