manykes 21.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś z was wykonywał chodnik i podjazd z eko - kratek . Jak to wykonać i ile to kosztuje ............??????????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 czy sa to kratki z otworami w srodku ? jesli tak to mozna tam nasypac ziemi i posadzic trawe lub dac kamyki dla ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.04.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 WitamWłaśnie o takie kratki mi chodzi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 21.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 spoko podjazd można zrobić ale chodnik nie bardzo, ja mam kawałek ścieżki w ogrodzie zasypany kamieniami i żona narzeka że obcasy się rysują na tych kamykach. Cenowo tez nie jest to najtaniej jedna kostka o wym 40x60cm około 10zł na metr potrzeba 4 kostki czyli w sumie 40zł, trzeba to lekko podsypać, jeszcze kamyki do zasypania otworów. ktoś na forum wymiany doświadczeń opisywał jak to dobrze wykonać poszukaj wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.04.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzięki za namiar, pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts