MagdaMSul 21.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam, szukam pilnie ekipy do budowy stanu surowego domu jednorodzinnego w Sulejowku. Zdecydowanie zalezy mi na pilnym wejsciu na plac. Czy mozecie kogos polecic - bede zobowiazana.dzieki Magda 508 38 12 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykdrozdzak 21.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam.Polecam swoje usługi wykonujemy wszystko od ziemi po komin na dachu.Również wykończenia.Ale konieczne jakieś zakwaterowanie.Jesteśmy z gór lub z okolic Wrocławia.PozdrawiamHenryk Drożdżak515 082 455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Pytała Pani o wykonawce: HOŁDA - Zbigniew Hołda z Zagórzan, na stałe urzeduje w Warszawie... Mam z nim do czynienia codziennie (czasami miewam go dość ), stany surowe, elewacje, tynki, wylewki, wykonczeniowka, bywam dosyc czesto na jego budowach, bardzo solidny facet, do tego konkretny i rzeczowy i do tego Góral (jakby miało znaczenie) telefonik: 601-815-765 Ale o terminy, ceny to juz z nim... bo nie wiem, wiem ze ma w stanie surowym teraz Izabelin (ukladaja strop terriva), rownolegle elewacje w Karczewie plus jakies klinkiery (płot?), gipsiarze i wylewkarze siedza na Sytej na Wilanowie, a wykonczeniowka tez gdzies na Wilanowie (wnioskuje po dostawach towaru do niego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 22.04.2009 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bogdański górale Nowy Sącz obecnie w Ładzyniu koło Mińska restauracja kamień+bal domy pod klucz tel 602-388-733 umowa faktura zapraszamy na budowę do Ladzynia stara wikliniarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts