olebaum 21.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 klaniam sie i pozdrawiam z Stuttgart, w ktorym sie urodzilem. Moja polska pisownia ..... no powiedzmy ok. Z gory przepraszam za byki. Planuje budowe domu w Polsce, gdzies na pomorzu i jestem ciekaw, jakie sie tu uzywa materialy budowlane, jakie wykonawstwo, cenniki i .... jak sobie mieszkacie. pozdrawiam Ole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witaj. Jeśli jesteś gotów zmierzyć się z polską biurokracją, to nie zwlekaj. Pozdrawiam i miłego czytania forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hallo Alexander viel Erfolg und einen einfachen Weg zum Traumhaus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 21.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olebaum 25.04.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dzieki za mile powitanie amalfi, chyba tak zle nie ma. po pierwsze nie zalozylem jeszcze rodziny, po drugie nie pali mi sie, a draznienie urzednikow to moj a specjalnosc ja, gruezzi elutek wo bist denn Du zu Hause? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts