adi_ 18.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no wlasnie ta cena ach te pieniadze ich ciagle brak ale tak na powazne ja na szczesie mam wiatrolap przelotowy jak by kto chcial w kregle pograc to mam do dyspozycji 8 metrow jak drzwi potwieram a torciu powiedz no ty mi przecie jak ten czujnik u ciebie bedzie dzialal czy jest to jakas wiazka swiatla pod kazdymi drzwiami czy tez przed nimi czy jak to zwal czy tez znalazlas ustrojsctwo w cenie wiekszej ale wystarczy jedno cos na wszystkie drzi i jak tylko twoja zgrabna nuzia sie z zanich wychyli to odrazu jest blask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 U mnie nie ma problemu, bo mam wiatrołap około 1,5x3m. Drzwi po jednej stronie tego prostokąta i czujnik centralnie na górze krótkiego boku. Więc ma oko na wszystkie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts