maciekmonika 17.11.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Hej.. Witamy wszystkich i serdecznie pozdrawiamy..:)jestesmy na etapie wyboru projektu...bedziemy wdzieczni za wszystkie wasze wskazowki i rady .Moze ktos budowal ten domek??..jestesmy dzis pierwszy raz na forum....pewnie cos juz zawalilismy...mysle ze nam to wybaczycie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 17.11.2003 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Hej.. Witamy wszystkich i serdecznie pozdrawiamy..:)jestesmy na etapie wyboru projektu...bedziemy wdzieczni za wszystkie wasze wskazowki i rady .Moze ktos budowal ten domek??..jestesmy dzis pierwszy raz na forum....pewnie cos juz zawalilismy...mysle ze nam to wybaczycie:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 17.11.2003 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Juz zawalilismy...:):)dwa razy wyslalem ten sam tam temat...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.11.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 dwa razy wyslalem ten sam tam temat. Ten bez odpowiedzi możesz usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 18.11.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 podaj link do projektu zeby go mozna bylo oblukac !!!!inaczej nikt nic ci bnie odpowie bo nie bedzie szukal tego projeku niewiadomo gdzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 18.11.2003 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Dzieki za podpowiedz:)ten projekt jest tutaj http://www.archipelag.pl/projekty/projekt.php?cat=1010700&pid=139.Bedziemy wdzieczni za kazda wskazowke.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 18.11.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 na dole by sie przydala lazienka przynajmniej z natryskiem biegac do kapieli na gore domu .......upierdliwe (wiec poloczyc lazienke i spizarnie i bedzie w sam raz ) dosc wysoki 8,5 metra w szczycieokna polaciowe upierdliwe w utrzymaniu osobiscie mam 12 szt i wiem cos na ten temat dla 3 -4 osobowej rodzinki moze byc a garazu nie planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 18.11.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Bardzo ładny mały dom, brakuje mi tylko garażu, ale to można naprawić w przyszłosści.Dodatkowo bardzo fajny taras - dom wart grzechu! Pozdr..G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 18.11.2003 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Wielkie dzieki za podpowiec,jestem jeszcze przed zakupem projektu i kazda rada sie przyda.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 19.11.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Ja jestem wlasnie na etapie wykanczania Gardenii. Projekt naprawde polecam, jedyne zmiany jakie zrobilem to polaczylem na dole toalete ze spizarnia i zrobilem mala lazienke, zrezygnowalem na poddaszu ze scianki dzialowej miedzy holem a stryszkiem i duze przeszklenie w salonie zamienilem na drzwi tarasowe. Jesli macie jeszcze jakies pytania, to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 19.11.2003 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Mic serdeczne dzieki za odpowiedz.My wlasnie dzis kupilismy ten projekt, chcemy tez zrobic lazienke na dole i balkon na gorze.Masz moze jakies zdjecia swego domku..jestesmy ciekawi jak to wszystko wyglada.. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 19.11.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 No to przede wszystkim gratulacje za nabycie naprawde slicznego projektu . My budowalismy wersje bez lukarn, wiec o balkonie nie myslelismy. Łazienke na dole warto zrobic a nie zwieksza to w zasadzie kosztow budowy. Jak znajde jakies zdjecia to przesle Wam na priv. Zycze powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekmonika 19.11.2003 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dzieki za zyczenia w budowaniu...mamy troszke stracha ale na pewno sie uda...:)!!jestesmy ciekawi tylko w jakiej kwocie sie zamkniemy..??pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic 24.11.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Co do kwoty to trudno coś powiedzieć. Wszystko zalezy z czego bedziecie budowac, z czego dach jakie okna itp., czy bedziecie sami budowac/nadzorowac, czy wszysko zrobi firma. Archipelag powinien wam razem z projektem przyslac kosztorys i zestawienie materialow, jeżeli nie przyslal to poproscie ich o to. Koszotrys jest zrobiony wg. cen minimalnych (ok. 150 tys) i srednich (ok. 225 tys). Wydaje mi sie ze kosztorys wedlug cen srednich jest bardzo realny, a nawet mozna ograniczyc koszty. Ja buduje w stolicy, wiec w innych miejscach w kraju powinno to byc tym bardziej wykonalne. Jedyne co to trzeba to do tej wyceny dodac koszty instalacji, bo tego wycena nie obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.11.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Tak prawde powiedzaiwszy to podobają mi się dwa projekty - Gardenia i Adriana (oba z Archipelagu). Powoli przymierzam sie do Adriany, ale tlko z tego wzgledu, że dom jest ciut większy i ma garaż w bryle. Ale Gardenia to naprawdę śliczny domek.Pzdr. Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkks1979 06.02.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany Projektem Gardenia 1. Jestem z okolic Poznania i zamierzam rozpocząć budowę w lipcu. I tu pojawiają się pytania: 1. Czy jest ktoś, kto w wielkopolsce buduje tego typu domek?(Chciałbym obejrzeć w go rzeczywistości) 2. Jak wyglądają koszta budowy: stan surowy otwarty? 3. Jaka jest powierzchnia dachu? 4. Czy można wprowadzić kilka zmian w projekcie i jak jest tego cena? Pozdrawiam Bardzo dziękuje za odpowiedź. Wojtek z Poznania [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaspa 06.02.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Hej, gdzie mozna znalezc ten projekt, coby sobie go obejrzec, wtedy mozemy mowic o reszcie. Jestem z P-nia, bede budowac sie w Rosnowie , zaczne prawdopodobnie w pol przyszlego roku. Pozdrawiam Sasiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkks1979 07.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Projek Domu Gardenia pochodzi z pracowni archipelag. Można obejrzeć ten domek na stronie http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=19 Dlatego zwracam sie do wszystkich którzy mogą mi coś powiedzeć na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkks1979 10.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam. Oto moja Gardenia I nad która sie zastanawiam. Proszę o opinie. Poszukuje osób które budują lub już wybudowały ten domek. Pozdrawiam http://www.archipelag.pl/get_pic.php?PID=308 http://www.archipelag.pl/get_pic.php?PID=314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts