Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co facet może wymyślić ..

ziaba

Recommended Posts

Tak się zgadało o prezentach. Na urodziny, na imieniny, na rocznicę ślubu czy insze tajemne daty świętujące. 8)

I cóż się okazało ? :o

Kobieta marzy..marzy a facet patrzy na świat tendencyjnie i potrafi :

- na rocznicę ślubu strzelić 4 worki kory do ogrodu

- na gwiazdkę tarkę wielozadaniową ( paradnie strugana marchewka w rosole)

- taczkę dwukółkową koloru zielonego na imieniny

- "wyjątkowe" urodziny oświętuje podarowaniem garażu nieotynkowanego

No i takie tam. :roll:

Ciche marzenia o wypasionym tuszu do rzęs szlag trafił , może i dobrze, bo jeszcze by spłynął na zmarnowanie, kiedy pchałyśmy te 4 worki kory na taczce do garażu pędem, żeby zdążyć ukochanemu rosół upryptać....

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ciche marzenia o wypasionym tuszu do rzęs szlag trafił , może i dobrze, bo jeszcze by spłynął na zmarnowanie, kiedy pchałyśmy te 4 worki kory na taczce do garażu pędem, żeby zdążyć ukochanemu rosół upryptać....

a powiedzłaś mu o czym marzysz ? trzeba powiedzieć -kochana - bo oni zadaniowi są a nie od zastanawiania sie co by tu jeszcze wymyślić ...... :roll:

Facetowi trzeba powiedzieć wprost baaa pokazać nawet palcem w sklepie że to nam sie podoba a stosowna okazja jest za tydzień. Wcześniej nie należy mówić np. miesiąc przed bo zdąży zapomnić.

No i jest rozwiązanie? JEST!

No i po co te żale???

:D

Hit mojego ślubnego - depilator na Walentynki :evil:

albo biżuteria, sygnowana jakimś wielkim nazwiskiem (pewnie za gigantyczne pieniądze), a wygląda jak ta zbazaru :oops:

więcej jego grzechów nie pamiętam

Ja na pierwszą po ślubie gwaizdkę, dostałam wyciskacz do cytryn i mały mikserek :D Na imieniny moje, 4 tomy książki kucharskiej do gotowania w mikrofali (bo tą dostaliśmy w prezencie ślubnym) :D na kolejną okazję frytownicę :D

Ale to na początku małżeństwa było :D

Teraz po 17-tu latach, dostaję już głównie biżuterię - damską biżuterię :D

Ja na pierwszą po ślubie gwaizdkę, dostałam wyciskacz do cytryn i mały mikserek :D Na imieniny moje, 4 tomy książki kucharskiej :D

na 1-szą gwiazdkę blender, na 1 urodziny komplet 2 patelni :lol:

teraz już jest lepiej : bizuteria, sweterek ( chociaż pierwszy jaki mi podarował był 2 numery za mały :roll: ), wymarzony aparat foto do zdjęć pod wodą-chociaż w sumie to dostałam kasę przed i musiałam sobie kupić sama.

Tak czy inaczej postepy nastąpiły :D

Kiedyś rozmawialiśmy ze znajomymi i tak sie zgadało, że on jej kupuje biżuterię, bieliznę i inne takie, bo tak lubi i tak sobie celebrują.

A mój chłop na to z rubasznym śmiechem - u nas też tak, tylko że to mnie żona kupuje bieliznę :-)

Co jest prawdą, bo on się w ogóle nie zna :-)

Zobaczyć miny znajomych - bezcenne :-) 8)