ziaba 21.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Tak się zgadało o prezentach. Na urodziny, na imieniny, na rocznicę ślubu czy insze tajemne daty świętujące. I cóż się okazało ? Kobieta marzy..marzy a facet patrzy na świat tendencyjnie i potrafi : - na rocznicę ślubu strzelić 4 worki kory do ogrodu - na gwiazdkę tarkę wielozadaniową ( paradnie strugana marchewka w rosole) - taczkę dwukółkową koloru zielonego na imieniny - "wyjątkowe" urodziny oświętuje podarowaniem garażu nieotynkowanego No i takie tam. Ciche marzenia o wypasionym tuszu do rzęs szlag trafił , może i dobrze, bo jeszcze by spłynął na zmarnowanie, kiedy pchałyśmy te 4 worki kory na taczce do garażu pędem, żeby zdążyć ukochanemu rosół upryptać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja nie narzekam, ale nie zapomnę, jak ze 20 lat temu dostałam od męża na urodziny /MOJE urodziny / płytę JEGO ulubionego zespołu King Crimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ciche marzenia o wypasionym tuszu do rzęs szlag trafił , może i dobrze, bo jeszcze by spłynął na zmarnowanie, kiedy pchałyśmy te 4 worki kory na taczce do garażu pędem, żeby zdążyć ukochanemu rosół upryptać.... a powiedzłaś mu o czym marzysz ? trzeba powiedzieć -kochana - bo oni zadaniowi są a nie od zastanawiania sie co by tu jeszcze wymyślić ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.04.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Heh Ew-ka, faceci słyną z tego, że znane marzenia zawsze można przekuć na stronę praktyczną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ziaba ale to wlasnie sa najlepsze prezenty bo potrzebne. Wole zdecydowanie takie niz cos co wyladuje w szafie i tylko miejsce zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 21.04.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Facetowi trzeba powiedzieć wprost baaa pokazać nawet palcem w sklepie że to nam sie podoba a stosowna okazja jest za tydzień. Wcześniej nie należy mówić np. miesiąc przed bo zdąży zapomnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Facetowi trzeba powiedzieć wprost baaa pokazać nawet palcem w sklepie że to nam sie podoba a stosowna okazja jest za tydzień. Wcześniej nie należy mówić np. miesiąc przed bo zdąży zapomnić. No i jest rozwiązanie? JEST! No i po co te żale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja swojego wyedukowałam, że ma dobrze słuchać bo stale mu mówię co bym chciała. Widać efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 moja wie, że jak se coś chce, to wystarczy sobie to qpić ja jak coś chce też se qpuje. pamiętam, że pirścion zaręczynowy też sobie kupiła... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja swojego wyedukowałam, że ma dobrze słuchać bo stale mu mówię co bym chciała. Widać efekty ja też mówię co bym chciał. I jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hit mojego ślubnego - depilator na Walentynki albo biżuteria, sygnowana jakimś wielkim nazwiskiem (pewnie za gigantyczne pieniądze), a wygląda jak ta zbazaru więcej jego grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.04.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mój najczęściej nie ma problemów z gustem tylko z niepamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja na pierwszą po ślubie gwaizdkę, dostałam wyciskacz do cytryn i mały mikserek Na imieniny moje, 4 tomy książki kucharskiej do gotowania w mikrofali (bo tą dostaliśmy w prezencie ślubnym) na kolejną okazję frytownicę Ale to na początku małżeństwa było Teraz po 17-tu latach, dostaję już głównie biżuterię - damską biżuterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.04.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 aaaaaa bym zapomniała, na początku wspólnej drogi dostałam oprócz sprzętów kuchennych, dostałam jeszcze szlafrok - w moim rozmiarze i damski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 21.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja na pierwszą po ślubie gwaizdkę, dostałam wyciskacz do cytryn i mały mikserek Na imieniny moje, 4 tomy książki kucharskiej na 1-szą gwiazdkę blender, na 1 urodziny komplet 2 patelni teraz już jest lepiej : bizuteria, sweterek ( chociaż pierwszy jaki mi podarował był 2 numery za mały ), wymarzony aparat foto do zdjęć pod wodą-chociaż w sumie to dostałam kasę przed i musiałam sobie kupić sama. Tak czy inaczej postepy nastąpiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Z powwyższych babskich żali wynika , że nasze drogie panie zawsze wiedzą co facetowi kupić na urodziny (wszelkie rocznice np. Dnia Zniewolenia czy inne nikomu niepotrzebne walę-tynki pomijam) . dawno się tak nie usmiałem . No chyba że w ciemno markową wóde kupujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 M ój mi zaproponował regał do garażu pod choinkę żeby jeszcze do spiżarki W zamian oczekiwał tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 21.04.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A ja jestem żoną idealną i żadnych prezentów od faceta nie wymagam... ...sama sobie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.04.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Hit mojego ślubnego - depilator na Walentynki A ja to bym się nawet ucieszyła ale ja to też praktyczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 21.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kiedyś rozmawialiśmy ze znajomymi i tak sie zgadało, że on jej kupuje biżuterię, bieliznę i inne takie, bo tak lubi i tak sobie celebrują. A mój chłop na to z rubasznym śmiechem - u nas też tak, tylko że to mnie żona kupuje bieliznę Co jest prawdą, bo on się w ogóle nie zna Zobaczyć miny znajomych - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts