Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co facet może wymyślić ..

ziaba

Recommended Posts

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo Was nawet duchom ciężko zrozumieć i zachcianki zaspokoić, a co dopiero nam biednym żuczkom - zwykłym śmiertelnikom :lol:

KOBIETKA idzie sobie po plaży.

Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje duszek.

Panienka pyta:

- "Czy będę miała trzy życzenia?"

Duszek:

- "Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie

Panienka bez wahania:

- "To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby

te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby żydzi i Arabowie

pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby

wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii." Duszek popatrzył na mapę i mówi:

- "Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie... Panienka pomyślała

przez chwile i mówi:

- "No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę,

żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał

szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie

palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, być świetny

łóżku, być wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe.

Takie mam życzenie.

Duszek westchnął głęboko i powiedział:

- "Pokaż mi te cholerną mapę..."

:lol: :lol: :lol:

Bo chłopy to jak mawia taka jedna z foruma..to inny gatunek :lol:

tez mi odrycie roku :lol: :lol: :wink:

my jestesmy konkretni i nie zmieniamy zdania co 20 sekund....wam nie wiadomo nigdy co w danym momencie sie spodoba badz nie..co podobalo sie wczoraj nie daje zadnej gwarancji na dzisiaj..wiec skad u was to zdziwienie, ze mamy takie klopoty. :lol:

Jak byście mięli cykl owulacyjny jak my, to nie tylko zmienialibyście zdanie co 20 sekund, ale co sekundę wyrżnęlibyście świat co do nogi. :lol: :lol:

Zupelna nieprawda facet agresja reaguje na agresje..ale za trzecim razem dopiero(krzyk to nie bicie..nerwy wsio normalna w 5 sek przechodza)..i nie wyrzenlibysmy tylko zerznelibysmy co najwyzej :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: :oops:

Jak byście mięli cykl owulacyjny jak my, to nie tylko zmienialibyście zdanie co 20 sekund, ale co sekundę wyrżnęlibyście świat co do nogi. :lol: :lol:

Zupelna nieprawda facet agresja reaguje na agresje..ale za trzecim razem dopiero(krzyk to nie bicie..nerwy wsio normalna w 5 sek przechodza)..i nie wyrzenlibysmy tylko zerznelibysmy co najwyzej :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: :oops:

Byle nie "się w gacie" :lol:

Musiałam :oops:

Też sobie tak w temacie pomyślałam jak to się leniwa na starość zrobiłam. Jak młoda byłam, to np.:

- ograniczałam palenie przez 3 miesiące, żeby uzbierać na lepszy prezent dla swojego mężczyzny

- raz kupiłam Mauzera (taki karabinek z II wojny światowej) i szmuglowałam w pociągach i trzymałam w łóżku dla niepoznaki twierdząc, że to lampa

- robiłam sobie nieprzyzwoite zdjęcia w ramach prezentu dla niego

- uciekałam z domu od rodziców przez okno, żeby w spełnić w urodziny jego fantazję

- uczyłam się gotować wymarzone potrawy, a w tym to jestem cieniutka

- wyklejałam po nocach kartki, wypisywałam w nich wiersze i inne głupoty jak akurat był daleko i trzeba było coś wysłać

A teraz - czasem prezent zastępuje kolacja w knajpie, czasem w ramach prezentu robimy zakupy wcześniej, czasem przekładamy okazję na kiedy indziej, bo akurat nie ma czasu. No w sumie męża już złapałam to nie ma co szaleć, ale trochę szkoda :).

Tja ... to mój mąż chyba rekord zrobił. Zobaczył mnie na dzień kobiet, spojrzał i powiedział:

- aaa u fryzjera byłaś - tu już Ci nic nie muszę dawać

Huk, że kwiatków nie ma, ale mógł chociaż powiedzieć, że ładnie wyglądam.

a mówiłaś, że on nie jest przysłowiowym szkotem...

Różnie bywa :) Ale ostatnio sobie przypomniał, że przecież miałam na gwiazdkę narty dostać, a odłożyliśy na po sezonie, żeby taniej było to może jednak kupimy. Nie wiem czemu pamięta, bardzo podejrzane:

a) może dlatego, że się zbliżają imieniny i chce jeszcze je podłączyć pod te narty

b) boi się, że za rok wypomnę i będziemy muisieli kupić drożej, bo przed sezonem

c) chce sobie coś kupić coś innego i potrzebuje alibi

d) gdzieś przeczytał, że taniej wychodzi niż wypożyczać

e) chciałby pożyczyć kumplowi

Pewnie jest jakaś prosta odpowiedź, ale mój kobiecy mózg na to nie wpadnie.

z autopsji???? :roll: :roll: :p

z autopsji???? :roll: :roll: :p

Nie, z poczucia humoru :lol:

Też sobie tak w temacie pomyślałam jak to się leniwa na starość zrobiłam. Jak młoda byłam, to np.:

- ograniczałam palenie przez 3 miesiące, żeby uzbierać na lepszy prezent dla swojego mężczyzny

- raz kupiłam Mauzera (taki karabinek z II wojny światowej) i szmuglowałam w pociągach i trzymałam w łóżku dla niepoznaki twierdząc, że to lampa

- robiłam sobie nieprzyzwoite zdjęcia w ramach prezentu dla niego

- uciekałam z domu od rodziców przez okno, żeby w spełnić w urodziny jego fantazję

- uczyłam się gotować wymarzone potrawy, a w tym to jestem cieniutka

- wyklejałam po nocach kartki, wypisywałam w nich wiersze i inne głupoty jak akurat był daleko i trzeba było coś wysłać

A teraz - czasem prezent zastępuje kolacja w knajpie, czasem w ramach prezentu robimy zakupy wcześniej, czasem przekładamy okazję na kiedy indziej, bo akurat nie ma czasu. No w sumie męża już złapałam to nie ma co szaleć, ale trochę szkoda :).

podejrzewam, ze przeciętny facet np. mój... :-? oprócz zdjęć, niczego by z tej listy nie docenił...