taka_ja taki_on 16.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kurcze, jeszcze dobrze, jak w ogóle pamięta o urodzinach, czy innych świętach, rocznicach Mój np. mówi tak: to torta będziesz robiła? A urodziny masz... kurcze zapomniałem... Potem leci do sklepu i wraca z winkiem, bądź da mi pieniązki Mówię mu: masz w telefonie zadania itp. wejdź i sobie nastawa, zadzwoni, przypomni ci itp. Jestem ciekawa czy nie zapomni o moich imieninach? Nie raz jednak potrafi zaskoczyć... GDY PAMIĘTA... obawiam się jednak prezentów typu gumaki itp. bo zaczęliśmy budowę... Ojcze Nasz... tylko nie gumaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Łańcuchy- stanowczo za długie robią ...i takie liche w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Seeeluuuś!! no no no!! A poza tym - to ja włśsnie w moim pokoju jestem, łobiadek rychtuję i se czasem zerknę co tu piszecie i sama coś klepnę... Bo ja zmechanizowana kobieta jestem - laptopa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na urodziny 21 marca dostałaś ??? :):) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dać babie kasę, to wszystko przepuści Rozrzutność kobiet spowodowała kryzys .... Rozrzutność kobiet - jedna z przyczyn recesji. To kobiety w większości małżeństw decydują o wydatkach. W odróżnieniu od mężczyzn nie znoszą oszczędzać i chodzą na zakupy dużo częściej, niż mężczyźni, szaleje w nich wtedy hormon estrogenu. Kobiety były wiodącą siłą pchającą Irlandię ku upadkowi. Jestem zdania, że zwolnienie kobiet z pracy mogłoby złagodzić efekty recesji. Zmniejszy to ich apetyt na wydatki, a mężczyzna zyska pracę, dzięki której utrzyma rodzinę. I to on w końcu odzyska portfel. .... http://wyborcza.pl/biznes/1,99154,6645497,Rozrzutnosc_kobiet_spowodowala_kryzys.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.05.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam dzis imieniny............ Rano.....................nic........................ Zobaczymy co dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 E tam imieniny.. Rocznica lotu Hermaszewskiego to jest coś !!! imieniny..też se wymyśliła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na otarcie łez, masz tu ode mnie - w tamtom i z powrotem. http://www.europarl.europa.eu/multimedia/img/news/cont/20080704PHT33477/pict_20080704PHT33477.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Afrodyta - ja tez mam dzisiaj imieniny i rano se sto lat sama zaspiewalam Ale sie przyzwyczailam, że rano to on myśli o dupie maryni a nie o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale sie przyzwyczailam, że rano to on myśli o dupie To jeszcze nie jest powód do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale Maryni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.05.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Madzi było by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.05.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Na otarcie łez, masz tu ode mnie - w tamtom i z powrotem. http://www.europarl.europa.eu/multimedia/img/news/cont/20080704PHT33477/pict_20080704PHT33477.jpg ziaba jak już to w tamtom, a po co z powrotem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hmmm Mało świąt obchodzimy. Nie celebrujemy rocznic. Z prezentami bywa różnie. Praktyczne lub mniej. Wyczekiwane czy nie. Jednak marzy mi się taki prezent, zeby nie był zamówiony, nie był podsuniety na tacy pomysł na niego. No ale my mało rozmawiamy, rzadko się widujemy... Znaczy sie nierealne u mnie dostać taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam dzis imieniny............ Rano.....................nic........................ Zobaczymy co dalej........ KŁAMSTWO!!!!!!!!! Sprawdzałem. W piątek 29maja żadne Afrodyty nie obchodzą imienin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ale sie przyzwyczailam, że rano to on myśli o dupie To jeszcze nie jest powód do narzekań. Jeśli to miał być prezent ziaba dzięki,bilety przydadzą się, na pewno tam, bo jak mnie wkurzy to na z powrotem nie ma co liczyć za szybko madd to ja Ci życzę wszystkiego najlepszego i na winko JEGO roboty zapraszam Toć musimy sobie jakoś radzić, no nie? A tak właściwie to już 30-ty i dalej nic. Wracam wczoraj z pracy a mój ślubny przed kompem w karty nawala Zero reakcji Dziś wygnał mnie do prasowania garniaka do kuchni o 7.00 i zwiał do pracy. Nawet dzieci nie pamiętają to i nie ma kto boleśnie przypomnieć Kiedys kupiłam sobie jakis ciuch i paradnie wylazłam przy jakiejs okazji. Na to ślubny a ja mu mówię, że kupił mi to na np.imieniny dwa tygodnie temu. On Minę miał "cudowną" Warto było Może znowu powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mam dzis imieniny............ Rano.....................nic........................ Zobaczymy co dalej........ KŁAMSTWO!!!!!!!!! Sprawdzałem. W piątek 29maja żadne Afrodyty nie obchodzą imienin. A winka byś chciał na tej Afrodyty, co jej nie ma w kalendarzu? ziaba też zapraszam, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts