Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co facet może wymyślić ..

ziaba

Recommended Posts

Kurcze, jeszcze dobrze, jak w ogóle pamięta o urodzinach, czy innych świętach, rocznicach :wink:

Mój np. mówi tak: to torta będziesz robiła? A urodziny masz... kurcze zapomniałem...

Potem leci do sklepu i wraca z winkiem, bądź da mi pieniązki :wink:

Mówię mu: masz w telefonie zadania itp. wejdź i sobie nastawa, zadzwoni, przypomni ci itp.

Jestem ciekawa czy nie zapomni o moich imieninach? :lol:

Nie raz jednak potrafi zaskoczyć... GDY PAMIĘTA... obawiam się jednak prezentów typu gumaki itp. bo zaczęliśmy budowę...

Ojcze Nasz... tylko nie gumaki :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dać babie kasę, to wszystko przepuści

Rozrzutność kobiet spowodowała kryzys

....

Rozrzutność kobiet - jedna z przyczyn recesji. To kobiety w większości małżeństw decydują o wydatkach. W odróżnieniu od mężczyzn nie znoszą oszczędzać i chodzą na zakupy dużo częściej, niż mężczyźni, szaleje w nich wtedy hormon estrogenu. Kobiety były wiodącą siłą pchającą Irlandię ku upadkowi. Jestem zdania, że zwolnienie kobiet z pracy mogłoby złagodzić efekty recesji. Zmniejszy to ich apetyt na wydatki, a mężczyzna zyska pracę, dzięki której utrzyma rodzinę. I to on w końcu odzyska portfel.

....

http://wyborcza.pl/biznes/1,99154,6645497,Rozrzutnosc_kobiet_spowodowala_kryzys.html

Hmmm

Mało świąt obchodzimy. Nie celebrujemy rocznic. Z prezentami bywa różnie. Praktyczne lub mniej. Wyczekiwane czy nie.

Jednak marzy mi się taki prezent, zeby nie był zamówiony, nie był podsuniety na tacy pomysł na niego.

No ale my mało rozmawiamy, rzadko się widujemy...

Znaczy sie nierealne u mnie dostać taki prezent :lol:

Ale sie przyzwyczailam, że rano to on myśli o dupie

To jeszcze nie jest powód do narzekań. :oops: :D

Jeśli to miał być prezent :oops: :lol:

ziaba dzięki,bilety przydadzą się, na pewno tam, bo jak mnie wkurzy to na z powrotem nie ma co liczyć za szybko :wink:

madd to ja Ci życzę wszystkiego najlepszego i na winko JEGO roboty zapraszam :lol: Toć musimy sobie jakoś radzić, no nie? :wink:

A tak właściwie to już 30-ty i dalej nic. :evil:

Wracam wczoraj z pracy a mój ślubny przed kompem w karty nawala :evil: Zero reakcji :evil:

Dziś wygnał mnie do prasowania garniaka do kuchni o 7.00 i zwiał do pracy. :evil: Nawet dzieci nie pamiętają to i nie ma kto boleśnie przypomnieć :(

Kiedys kupiłam sobie jakis ciuch i paradnie wylazłam przy jakiejs okazji. Na to ślubny :o a ja mu mówię, że kupił mi to na np.imieniny dwa tygodnie temu. On :o :o :o Minę miał "cudowną" Warto było :lol: Może znowu powtórzę :wink:

Mam dzis imieniny............

Rano.....................nic........................

Zobaczymy co dalej........

KŁAMSTWO!!!!!!!!!

Sprawdzałem.

W piątek 29maja żadne Afrodyty nie obchodzą imienin. :-?

A winka byś chciał na tej Afrodyty, co jej nie ma w kalendarzu? :wink:

ziaba też zapraszam, a co!