jean70 21.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ...podobno kosze tylko na suche obuwie sie nadają, ale wydaje mi się, że sa praktyczniejsze? jakie manie rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ...podobno kosze tylko na suche obuwie sie nadają, ale wydaje mi się, że sa praktyczniejsze? jakie manie rozwiązaniaa co - szuflady nadają się na morke obuwie? Chyba że jakieś z podłączeniem do kanalizacji i odpowiednim odprowadzeniem wody. Jak to sobie wyobrażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 21.04.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 pani "od szaf" zasugerowała , że koszyki to na suche dziwne mi sie to wydało dlatego pytam jak jest praktycznie i co sie sprawdza bo według mnie kosze są lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 22.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 mi się wydaje, w przypadku koszy piach z butów (o ile buty w takim stanie do nich wkładamy) sypie się na buty znajdujące się poniżej, a w pełnej szufladzie ów piach zostaje na jej dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A moze to zalezy od tego na jakie obuwie jest przeznaczona ta szafa.Czy na sezonowe,czy na takie codziennego uzytku.U nas to codziennego uzytku stoi w garderobie na podlodze w korytkach,a sezonowe na zbudowanej wlasnymi rekami szafce z doma wysuwanymi szuflado-prawidlami. Pomysl wlasny, prawidla Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts