Ew-ka 21.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 myślicie ,że facetom podobaja sie blondynki? czy myślicie ,że facetom podobaja sie brunetki ? albo rude ? albo chude ? ......nie !!!! Facetom podobaja sie kobiety .....chętne Takie stwierdzenie usłyszalam kilka dni temu ......i zastanawiam sie czy to prawda ? Wczoraj w dosc duzym gronie zadalam panom takie pytanie i wielu sie z tym stwierdzeniem zgodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 21.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jak mój wróci to go spytam...ale wydaje mi się, (moim zdaniem oczywiście), że t prawda . miałam takiego kolegę na studiach, który z całą pewnością by się zgodził z tym twierdzeniem, mówił: nie ważne jak kobieta wygląda czy ładna czy brzydka czy chuda czy gruba czy zgrabne uda czy też nie, nogi i tak idą na bok, a na twarz można rzucić gazetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Albo takie, które na chętne wyglądają A tak serio to podobają sie im tez kobiety eleganckie, z klasą. Jednak są poza zasiegiem większości więc..... nie zawracaja sobie nimi głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 byc może i tak jest , że im sie łatwe podobaja ... ale te łatwe to są na jedną/góra kilka nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 To chyba można by porównać do hostessy rozdającej za darmochę kawałki przepysznej czekolady. Więc produkcję czekolady należy mieć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 21.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jak to mówił mój znajomy:byle ciepłe było i na drzewo nie uciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jak to mówił mój znajomy: byle ciepłe było i na drzewo nie uciekało. wszystko co chodzi oprócz budzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jak to mówił mój znajomy: byle ciepłe było i na drzewo nie uciekało. wszystko co chodzi oprócz budzika... ... i jeży, bo te mogą być nieprzyjemne A w kwestii zasadniczej: zgadzam się absolutnie, że to właśnie te "chętne" najbardziej panom odpowiadają, bez względu na kolor włosów, oczu i rozmiar biustonosza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale te chętne to na romans czy na numerek w schowku na szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 (...) Facetom podobaja sie kobiety .....chętne Takie stwierdzenie usłyszalam kilka dni temu ......i zastanawiam sie czy to prawda ? Wczoraj w dosc duzym gronie zadalam panom takie pytanie i wielu sie z tym stwierdzeniem zgodziło Prawda, ale frajda pewnie mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale te chętne to na romans czy na numerek w schowku na szczotki raczej na romans amatorów na schowek jest mniejszość, chociaz niewatpliwie sa bardziej głośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale te chętne to na romans czy na numerek w schowku na szczotki sugerujesz ,że żony nie są chętne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 eeeeeee żony to są zawsze chętne tylko mężowie wciąż ci sami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 21.04.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 eeeeeee żony to są zawsze chętne tylko mężowie wciąż ci sami..... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 eeeeeee żony to są zawsze chętne tylko mężowie wciąż ci sami..... dobre trzeba zastosować metodę autosugestii powtarzać w myślach: nie mój mąż, nie mój mąż, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Można zamkąć oczy i sobie wyobrażać takiego Brada Pita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Można zamkąć oczy i sobie wyobrażać takiego Brada Pita eee...brad pit to nie bardzo , ale jekby sobie tak wyobrazić vin'a diesel .... to już nie byłby zwykły sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Można zamkąć oczy i sobie wyobrażać takiego Brada Pita ooooo, to to Choć mój to mi się nawet podoba, ale ja zboczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 "Moj" mowi, ze to prawda - ale z dodatkiem czyli chetne ale nie latwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A jakbyśmy chcieli to przerobić na to jacy faceci się podobają babkom to co by wyszło? myślicie ,że babkom podobaja sie blondyni? czy myślicie ,że babkom podobaja sie bruneci ? albo rudzi ? albo przypakowani ? ......nie !!!! Babkom podobaja sie faceci z ... I tu proszę uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts