pierwek 23.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 vin diesel.. rozmarzyłam się.. Czyli wygląda na to, że podoba wam się gostek który wygląda na 100% geja W sumie to nie dziwi bo babki zawsze leciały na gejów w myśl zasady: najbardziej pożądane jest to co nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.04.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 myślicie ,że facetom podobaja sie blondynki? czy myślicie ,że facetom podobaja sie brunetki ? albo rude ? albo chude ? ......nie !!!! Facetom podobaja sie kobiety .....chętne Takie stwierdzenie usłyszalam kilka dni temu ......i zastanawiam sie czy to prawda ? Wczoraj w dosc duzym gronie zadalam panom takie pytanie i wielu sie z tym stwierdzeniem zgodziło Nie każda blondynka, nie każda brunetka, nie każda ruda, nie każda chuda, no i nie każda chętna podobają się facetom czyli, g... prawda ważne są proporcje różnych nieuchwytnych czynników ale to moje osobiste zdanie niekoniecznie zgodne ze zdaniem ogółu "brzydali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a lepiej grzeszyć i potem żałować,czy potem żałować, że się nie grzeszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 a lepiej grzeszyć i potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło? Moja koleżanka od zawsze mówi, że to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A myślicie, że kobitkom podobają się faceci niechętni? Wielkie mecyje upolować chętnego ,nie o to chodzi by złowić króliczka ,ale by gonić go Ja tam nie rozumiem tego gonienia. Mnie by sie nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.04.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 a lepiej grzeszyć i potem żałować, czy potem żałować, że się nie grzeszyło? Moja koleżanka od zawsze mówi, że to pierwsze słusznie prawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A myślicie, że kobitkom podobają się faceci niechętni? Wielkie mecyje upolować chętnego ,nie o to chodzi by złowić króliczka ,ale by gonić go Ja tam nie rozumiem tego gonienia. Mnie by sie nie chciało. moja babcia tak powiedziała do mojej siostry przed jej wyjazdem na Sylwestra. I w odpowiedzi usłyszała: Wcale Ci się babciu nie dziwię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A myślicie, że kobitkom podobają się faceci niechętni? Wielkie mecyje upolować chętnego ,nie o to chodzi by złowić króliczka ,ale by gonić go Ja tam nie rozumiem tego gonienia. Mnie by sie nie chciało. moja babcia tak powiedziała do mojej siostry przed jej wyjazdem na Sylwestra. I w odpowiedzi usłyszała: Wcale Ci się babciu nie dziwię! Każdy wiek ma swoje prawa. Ja już nie muszę gonić. Moge wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts