Balto 02.05.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Problem z klejeniem:Czy styro wytrzyma? Nie wiem - zależy jakie grube będą płytki okładzinowe, poza tym miło by było gdyby miały jakiś fundamencik dla siebie, na samym dole. Wszystko zależy od ściany (wysokość i ilość) oraz od tego jak mocno styro będzie się podłoża trzymało.Płytki klej do ściany, a nie traktuj ich jako elementów nośnych. W żadnym wypadku - piszę tu zarówno a imitacji kamienia, kamieniu czy płytkach typu sztuczny kamień.pozdrPS. Jakby co pisz na PW, albo dzwoń -> numer PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
munia_k 11.07.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 A co sądzicie na połączenie piaskowca+cegła naturalna+drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
munia_k 11.07.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Mam pytanie. Czy ktoś słyszał o cegielni http://jarosty.pl ? Chodzi mi dokładnie o cegłę ciemną tą karmelową. Pytanie! Czy jest ona ekologicznym kamieniem? Jestem laikiem więc proszę się nie śmiejcie tylko doradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 12.07.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 munia: a w czym problem? Piaskowiec przyklajstrujesz do muru na zaprawie 3:1 , cegła - zależy jaka ale zwykle idzie : 5 : 1 (do każdej deczko wapna lub nieco bardziej "spożywczy sposób z plastusiem), odpowiednio zabezpieczone deski i tyle. Tylko projekt musisz mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 30.07.2015 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jak się chce zmniejszyć wagę piaskowca to można pomyśleć o piaskowcu elastycznym, jest w rolkach, a jego waga jest dużo mniejsza niż waga płyt;) ja mam właśnie coś takiego u siebie i fajnie wygląda, kolor słoneczny nalot, czyli taki: http://krassystem.pl/produkty.php?body=article&name=kolorystyka&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts