eska 18.11.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Słyszałam, że można dostać refundację za budowę przydomowej oczyszczalni ścieków, ale nie wiem czy to prawda jeśli tak to gdzie się to załatwia i jakie papiery są potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.11.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Refundacja nie jest obligatoryjna. To czy jest lub jej nie ma zależy od radnych. Tzn. czy Rada Gminy (Miasta) podjęła uchwałę o dofiansowaniu indywiadualnych przedsięwzięć proekologicznych w zakresie budowy POS. Rada nie ma obowiązku podejmownia takiej uchwały.Jeśli wTwoim Mieście (gminie) takie przedsięwzięcia są dofinansowane to następnym Twoim krokiem będzie skontaktowanie się z komórką d/s ochrony środowiska Urzędu Miasta (Gminy) lub Biurem Rady i zapoznanie się z regulaminem przyznawania dotacji. Przeważnie dotowane są do wysokości 50% wydatki materiałowe (bez kosztów planu, transportu, robocizny).Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Dzięki Wowka! A może ktoś z Zamościa czyta to forum i ma informacje czy gmina Zamośc refunduje takie przedsięwzięcia. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska 18.11.2003 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 To wyżej to byłam ja ale nie zalogowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts