Istana 21.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Serdecznie zapraszam ! Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zośka jest śliczna blisko do rodziców..nie martw się, poradzisz sobie.. może mogłabyś strop dostosować do ewentualnego poddasza? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 22.04.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzieki Piątka, cieszę się, że podoba Ci się Zośka Wciąż się martwię, czy podołam ze wszystkim, czy dam radę, ale otacza mnie grono wspaniałych pomocnych ludzi więc WIERZĘ, że się uda. Ale każde dobre słowo jest dla mnie pociechą i motywacją. O uzytkowym poddaszu myślałam, ale ostatecznie zrezygnowałam... na dzień dzisiejszy mam dość biegania po schodach Gdybym rozpatrywała uż. poddasze szukałabym pewnie innego projektu. W Zośce kąt nachylenia dachu wynosi 25 % i podwyższenie go spowodowałoby z pewnością utratę tego bungalowskiego wyglądu. Ale dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Bardzo zgrabny domek Kiedyś też zastanawialiśmy się z mężem nad podobnym projektem,ale dla nas (czwórka)musiałby być odpowiednio większy a co za tym idzie -dach kosztowniejszy.Mąz tak truł cały czas o kosztach dachu,a teraz biorąc pod uwagę pow.dachu domu +budynku gospodarczego wyszło by podobnie i bez schodów. Zyczę Ci powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 jak bungalow z założenia to już nie kręcę.. a radę dasz jeśli wszysko sobie policzyłaś i masz wspacie bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 24.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 DZIĘKI ZA POMOC PRZY TYCH LINKACH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 24.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 justka- cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj, Istano Budujesz piękny domek Podziwiam Cię za chęć działania we dwójkę z synem Płytki Paradyż Otylia są bossskie Pozwól, że zakoszę zdjęcia, coby o nich nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 07.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witaj monia (czy marek?) Budujesz piękny domek Dziękuję, też mi się podoba Płytki Paradyż Otylia są bossskie zdjęcia zakaszaj, ja też wklejam ku pamięci Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witaj monia (czy marek?) Budujesz piękny domek Dziękuję, też mi się podoba Płytki Paradyż Otylia są bossskie zdjęcia zakaszaj, ja też wklejam ku pamięci Pozdr. Monia Marek to mój małżonek, ale On się na foum nie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 08.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 no widzę, że u Ciebie prace idą pełną parą! u nas narazie czekanie na reszte papierów, ale za to zamówiliśmy ogrodzenie:-)Świetna ta czerwona sypialnia. Teraz w domu gdzie mnieszkamy też mamy czerwoną z beżem, bardzo lubie te kolory, ale ostatnio widziałam śliczny zestaw brązowo turkusowy i sie zakochałam...chyba te kolory będą dominować w sypialni i łazience przy niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 08.05.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rzeczywiście trochę się dzieje a mi buzia się śmieje przeżywam tą budowę jak stonka wykopki ale to chyba zrozumiałe ostatnio widziałam śliczny zestaw brązowo turkusowy i sie zakochałam...chyba te kolory będą dominować w sypialni i łazience przy niej. justka jeśli masz jakieś fotki to zarzucaj, chętnie zobaczę Twoje inspiracje. Choć całe życie myślałam, że turkus jest zimnym kolorem i do łazienki nie bardzo... oblukamy, zobaczymy, ocenimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 08.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 justka, przez przypadek natrafiłam na pościel do Twojej sypialni turkusowo - brązowej http://www.calvado.pl/dane/full/eb7cdb54i3928i4ed9i98c3i8fb8de0a9bbcbraz_turkus.jpg a tu tapetki: http://www.selectwallpaper.co.uk/store/images/uploads/Florence/w213-07.jpg http://www.selectwallpaper.co.uk/store/images/uploads/Florence/w211-06.jpg coraz bardziej podoba mi sie to zestawienie kolorów [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witaj!! nie wiem jak to sie stało, że dotychczas nie trafiłam na Twój dziennik??? piekny domek budujesz!!!!!! a twoja sauna poprostu CUDO!!! wspaniały pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 08.10.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witaj!! nie wiem jak to sie stało, że dotychczas nie trafiłam na Twój dziennik??? piekny domek budujesz!!!!!! a twoja sauna poprostu CUDO!!! wspaniały pomysł kala67 dziękuję za miłe słowa Twój domek jest równie piękny, rzekłabym nawet że cudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 09.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam.Bardzo ciekawy dom.Nie wiedziałem nawet że tak można w naszym pięknym kraju budować.Domek saunowy super.Ile ma m2 ?Dobrze że wytrwałaś w walce o WZ.Wiem ile to troski i oczekiwań bo to mój etap.Pozdrawiam.Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 10.10.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Asaf domek saunowy ma wymiary 6 x 4 m. Pomieszczenie po lewej to taki pokoik gościnny z łóżkiem, stołem i minikuchnią, ok.14 m2, natomiast wejście z prawej to malutka łazienka z WC i prysznicem- myślę, że ma ok. 4 m2 i dalej sauna ok. 6 m2. Taras również 6 x 4 m. Twoje ranczo REWELACJA! Świetny projekt i piękna działka, a sad owocowy i winortośla cud miód Życzę powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Istana Super domek i sauna. Dach będzie cudowny i zrobiony bardzo szybko - mój dach ekipa p Karola zrobiła w niecałe trzy dni Zaprszam do moejgo dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 15.10.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kami-lla dzięki za odwiedzinki, pędzę do Ciebie z rewizytą PS. Rzeczywiście ekipa p.Karola bystra, dziś pokryli już folią cały dach, zamontowali łaty i kontrłaty, na całości rozłożyli dachówkę do jutrzejszego jej montażu. Fotki zarzucę jutro, bo było zbyt ciemno, gdy wpadłam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Domek zapowiada się bajecznie. Prace idą w oszałamiającym tempie. Trzymam kciuki za dalszą część.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts