tutli_putli 04.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie no Grohe to Grohe nie ma się czego czepić - nie spotkałam się jeszcze aby ktoś narzekał na te baterie. Wydawało mi się ze to będzie prosty wybór bo początkowo miał być zestaw nadtynkowy i byłam w 99% nastawiona na ten z Hansgrohe. Tymczasem wczoraj ukochany mi oświadczył, ze mogę kupić podtynkowy to bez problemu mi go zamontuje a w myśl powiedzenia "osiołkowi w żłoby dano..." wiadomo co się zaczyna dziać jak kobieta ma wybór:cool: Do tego pani ze sklepu jeszcze mi namieszała tym, że nie cała oferta jest u nich na stronie i ona mi przygotuje inne propozycje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 łoża iście królewskie Wasza wysokość TutliPutli. wczoraj kupowałam storczyka i zgadnij, kto mi przyszedł do głowy podczas tego zakupu. chyba go nazwę Twoim imieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.02.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hehe : Proszę bardzo może tutli-putli mu nadaj to nawet pasuje do phalaenopsisa - Phalaenopsis tutli-putli :DKasia tylko nie stawiaj go w przeciągu ani w zbytnio słonecznym miejscu i nie zdziw się bo po zmianie miejsca lubią sobie zrzucić kwiatki Co do inspirek szkoda, że takie drogie te łóża, ale są odlotowe. Kasia tylko nie stawiaj go w przeciągu ani w zbytnio słonecznym miejscu i nie zdziw się bo po zmianie miejsca lubią sobie zrzucić kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Cześć Gosieńko Ja podobnie jak Koktajl chyba bedę celowała w baterię Kludi - można dobrać zestawy podtynkowe w całkiem znośnych cenach - bardzo podobne do tej włoskiej. A Kludi to też dobra marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hej, ten mój nowy nabytek to nie phalaenopsis, tylko jakaś hybryda Cambria.mój stary Phalaenopsis właśnie też kwitnie i to całkiem bujnie. czytałam o tych przeciągach i słońcu. a on właśnie stoi na stole pod południowym oknem i przy balkonie, gdzie ciągle się go otwiera. jakiś nietypowy egzemplarz, bo pięknie mi rośnie (tfu, tfu). ale teraz przestawię go trochę na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.02.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 hej, ten mój nowy nabytek to nie phalaenopsis, tylko jakaś hybryda Cambria. mój stary Phalaenopsis właśnie też kwitnie i to całkiem bujnie. czytałam o tych przeciągach i słońcu. a on właśnie stoi na stole pod południowym oknem i przy balkonie, gdzie ciągle się go otwiera. jakiś nietypowy egzemplarz, bo pięknie mi rośnie (tfu, tfu). ale teraz przestawię go trochę na bok. Znaczy się, że się dostosował - to twarde sztuki som Cambria to kapryśnica jest dopiero (zupełnie jak ja hehe)- poczytaj sobie tutaj o jej uprawie:http://www.roslin-menazeria.net/1267,2551,cambria.html Mam nadzieję że wkleisz fotki nabytku w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.02.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Cześć Gosieńko Ja podobnie jak Koktajl chyba bedę celowała w baterię Kludi - można dobrać zestawy podtynkowe w całkiem znośnych cenach - bardzo podobne do tej włoskiej. A Kludi to też dobra marka. Cześć Miluś - ja już zamówiłam już to Hansgrohe, a do większej łazienki chyba jednak zamówię włoszczyzne - bo musze mieć serię retro z wysoka bateria umywalkową, i do tego z mieszaczem a nie na 2 kurki. Nie znalazłam nic co by mi się bardziej podobało od serii Hermitage z Giulini Giovanni. Swoja drogą polecam sklep http://www.sanitbuy.pl/ - indywidualne podejście do klienta, przemiła obsługa i do tego niezłe ceny ( ale po indywidualnych ustaleniach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tutli też miałam pisać, że królewskie łoże się szykuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.02.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Oj kusi mnie, i to bardzo takie łóżko:yes: Edytowane 9 Lutego 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mam nadzieję że wkleisz fotki nabytku w dzienniku? mówisz -masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 tutli wow! zadziwiasz mnie! jak pięknie i wszytsko tak super przemyślane, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 bardzo ładnie wyszło połączenie płytek. super. a młoda zbuntowana, ale romantyczka, jeśli takie łóżko sobie wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No Córa wybrała sobie piękne łóżko.Płytki pięknie położone. Masz Fachowca w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 11.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 bardzo podoba mi się połączenie carrary z nero maraquin- wiem, że to żadna nowość ale i tak mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 nita83 - nie zawstydzaj mnie:D max-maniacy - no z racji wieku szaleją jej czasem hormony, do tego uparta koza jest strasznie ale w ogólnym rozrachunku dobre z niej dziecko adk - fachowiec dostał wolne i wypoczywa sobie na nartach, powiedział, że to ostatnie płytki w jego karierze (czyli w sumie może z pięć razy w życiu wcześniej coś tam wykładał z przypadku) i już nie może na nie patrzeć. a tu jeszcze ściany w obu łazienkach zostały i spory taras + wejście na zewnątrz:bash: Ciekawe co ja zrobię jak mi rachunek wystawi na koniec swojej działalności? koktajl - a bo klasyka to jednak jest ponad czasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no z racji wieku szaleją jej czasem hormony, do tego uparta koza jest strasznie ale w ogólnym rozrachunku dobre z niej dziecko skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gosia, Tobie też tak słabo działała stronka sanitbuy? Albo wcale się nie otwiera, albo jak już się odpali, to dalej nie chce nic otwierać, tylko mieli i mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 12.02.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mila u mnie chodzi jak burza :/ Sprawdzałam przed sec. Może przeglądarkę zmień albo ciasteczka usuń? Ewentualnie dzwoń do nich i pytaj o to czego potrzebujesz to Ci na telefon sprawdzą, bo wielu rzeczy nie maja na stronie a są w stanie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.02.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 adk - fachowiec dostał wolne i wypoczywa sobie na nartach, powiedział, że to ostatnie płytki w jego karierze (czyli w sumie może z pięć razy w życiu wcześniej coś tam wykładał z przypadku) i już nie może na nie patrzeć. a tu jeszcze ściany w obu łazienkach zostały i spory taras + wejście na zewnątrz:bash: Ciekawe co ja zrobię jak mi rachunek wystawi na koniec swojej działalności? Słodko się uśmiechniesz i na pewno daruje Ci rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cześć Gosiu:) Piękne masz podłogi, ta szachownica rewelacja:yes: Co do kolorów dla Twojej nastolatki, to ja bym się nie bała z tą szarością na jednej ścianie. Jeśli zdjęcie nie przekłamuje kolorów, to jeszcze kolor miętowy ładnie by pasował i rozjaśnił pokój. Będzie też współgrał z kolorem gresu. A jak czarna łazienka? Pokażesz coś? Pozdrawiam Cię gorąco. Zadzwonię któregoś razu do Ciebie to sobie pogadamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts