Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "Domu z płaskim dachem"

Recommended Posts

Nie no Grohe to Grohe nie ma się czego czepić - nie spotkałam się jeszcze aby ktoś narzekał na te baterie. Wydawało mi się ze to będzie prosty wybór bo początkowo miał być zestaw nadtynkowy i byłam w 99% nastawiona na ten z Hansgrohe. Tymczasem wczoraj ukochany mi oświadczył, ze mogę kupić podtynkowy to bez problemu mi go zamontuje ;) a w myśl powiedzenia "osiołkowi w żłoby dano..." wiadomo co się zaczyna dziać jak kobieta ma wybór:cool:

Do tego pani ze sklepu jeszcze mi namieszała tym, że nie cała oferta jest u nich na stronie i ona mi przygotuje inne propozycje:D

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hehe : Proszę bardzo może tutli-putli mu nadaj to nawet pasuje do phalaenopsisa - Phalaenopsis tutli-putli :D:DKasia tylko nie stawiaj go w przeciągu ani w zbytnio słonecznym miejscu i nie zdziw się bo po zmianie miejsca lubią sobie zrzucić kwiatki

Co do inspirek szkoda, że takie drogie te łóża, ale są odlotowe.

Kasia tylko nie stawiaj go w przeciągu ani w zbytnio słonecznym miejscu i nie zdziw się bo po zmianie miejsca lubią sobie zrzucić kwiatki

hej, ten mój nowy nabytek to nie phalaenopsis, tylko jakaś hybryda Cambria.

mój stary Phalaenopsis właśnie też kwitnie i to całkiem bujnie. czytałam o tych przeciągach i słońcu. a on właśnie stoi na stole pod południowym oknem i przy balkonie, gdzie ciągle się go otwiera. jakiś nietypowy egzemplarz, bo pięknie mi rośnie (tfu, tfu). ale teraz przestawię go trochę na bok.

hej, ten mój nowy nabytek to nie phalaenopsis, tylko jakaś hybryda Cambria.

mój stary Phalaenopsis właśnie też kwitnie i to całkiem bujnie. czytałam o tych przeciągach i słońcu. a on właśnie stoi na stole pod południowym oknem i przy balkonie, gdzie ciągle się go otwiera. jakiś nietypowy egzemplarz, bo pięknie mi rośnie (tfu, tfu). ale teraz przestawię go trochę na bok.

Znaczy się, że się dostosował - to twarde sztuki som :)

Cambria to kapryśnica jest dopiero (zupełnie jak ja hehe)- poczytaj sobie tutaj o jej uprawie:http://www.roslin-menazeria.net/1267,2551,cambria.html

Mam nadzieję że wkleisz fotki nabytku w dzienniku?

Cześć Gosieńko :)

Ja podobnie jak Koktajl chyba bedę celowała w baterię Kludi - można dobrać zestawy podtynkowe w całkiem znośnych cenach - bardzo podobne do tej włoskiej. A Kludi to też dobra marka.

Cześć Miluś - ja już zamówiłam już to Hansgrohe, a do większej łazienki chyba jednak zamówię włoszczyzne - bo musze mieć serię retro z wysoka bateria umywalkową, i do tego z mieszaczem a nie na 2 kurki. Nie znalazłam nic co by mi się bardziej podobało od serii Hermitage z Giulini Giovanni. Swoja drogą polecam sklep http://www.sanitbuy.pl/ - indywidualne podejście do klienta, przemiła obsługa i do tego niezłe ceny ( ale po indywidualnych ustaleniach) :)

nita83 - nie zawstydzaj mnie:D

max-maniacy - no z racji wieku szaleją jej czasem hormony, do tego uparta koza jest strasznie ale w ogólnym rozrachunku dobre z niej dziecko :yes:

adk - fachowiec dostał wolne i wypoczywa sobie na nartach, powiedział, że to ostatnie płytki w jego karierze (czyli w sumie może z pięć razy w życiu wcześniej coś tam wykładał z przypadku) i już nie może na nie patrzeć. ;) a tu jeszcze ściany w obu łazienkach zostały i spory taras + wejście na zewnątrz:bash:

Ciekawe co ja zrobię jak mi rachunek wystawi na koniec swojej działalności?:D

koktajl - a bo klasyka to jednak jest ponad czasowa ;):lol:

adk - fachowiec dostał wolne i wypoczywa sobie na nartach, powiedział, że to ostatnie płytki w jego karierze (czyli w sumie może z pięć razy w życiu wcześniej coś tam wykładał z przypadku) i już nie może na nie patrzeć. ;) a tu jeszcze ściany w obu łazienkach zostały i spory taras + wejście na zewnątrz:bash:

Ciekawe co ja zrobię jak mi rachunek wystawi na koniec swojej działalności?:D

Słodko się uśmiechniesz i na pewno daruje Ci rachunek ;)

Cześć Gosiu:)

Piękne masz podłogi, ta szachownica rewelacja:yes: Co do kolorów dla Twojej nastolatki, to ja bym się nie bała z tą szarością na jednej ścianie. Jeśli zdjęcie nie przekłamuje kolorów, to jeszcze kolor miętowy ładnie by pasował i rozjaśnił pokój. Będzie też współgrał z kolorem gresu.

A jak czarna łazienka? Pokażesz coś? :D

Pozdrawiam Cię gorąco. Zadzwonię któregoś razu do Ciebie to sobie pogadamy:D