st_ella 07.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ciężko mi to pisać ale od wczorajszego wieczoru nie ma naszego Teosia Został wypuszczony przez małża, jak zwykle na wieczór i od tego czasu się nie pokazał http://lh5.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/SxRP6rfWONI/AAAAAAAAB-g/fkrpxfOQiDY/s640/SDC10819.JPG jeju ależ on piękny! cudowny! Nie mam za bardzo teraz czasu ale nie mogę się powstrzymać. Jest Teodor - znalazł się super ze się znalazł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.12.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cześć Maja ...żebyś wiedziała ... i nie wspinają się po drzewach, ogrodzeniach i innych Ale co zrobić jak i tak go kochamy (i łatwiejszy w obsłudze przy wyjazdach) a pies dopiero będzie możliwy w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.12.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jeju ależ on piękny! cudowny! super ze się znalazł!!!! Ba! Nawet bardzo bardzo super I uczciliśmy ten powrót nomalnie butelką pysznego krymskiego wina z Massandry. http://www.alma24.pl/pr_images/4820002762203.jpg Ale tą jego piękność ( na wszystkich naszych ciemnych ubraniach ) to czasem w przypływach złego humoru mam ochote ogolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 07.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Problem w tym, że tego dobrego zostało naprawdę bardzo niewiele. A moja wrodzona wrażliwość nie pozwala mi w pełni smakować i delektować się życiem w takim otoczeniu. A może to ja zbyt wysoko ustawiłem poprzeczkę i zbyt dużo wymagam od innych? Jasne, że świat nie jest idealny, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby do tego ideału dążyć. Choćby w myśl zasady "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe". Widzimy świat tak jakbyśmy chcieli go widzieć. Jakaś gorycz przez Ciebie przemawia. Oczywiście, że podana przez Ciebie zasada jest bardzo prawdziwa i potrzebna. Widzisz w jednej z stacji radiowych usłyszałam takie mądre zdanie, że "Na początek trzeba zrobić 200% normy we własnej sprawie a później dopiero oczekiwać na resztę." Już tak jestem skonstruowany, że jeśli zabieram sie za coś, to robię to z całym zaangażowaniem, wkładam w to serce, niejednokrotnie robię to kosztem własnego życia prywatnego, kosztem bliskich, nie oczekując żadnych pochwał i poklasku. Po prostu tak mam. Do czasu rozpoczęcia budowy byłem czlowiekiem pełnym optymizmu i wiary w ludzi. Wierzyłem, że inni też starają się wykonywać swe obowiązki uczciwie i rzetelnie. I tu nastąpiła fala rozczarowań. Budowa otworzyła mi oczy na rzeczywistość i ukazała stan rzeczy. Nawet ludzie, których (jak mi się wydawało) dobrze znałem okazali się zwykłymi naciągaczami. Rzeczywiście stałem się przez to nieco zgorzkniały i pewnie trochę czasu minie, nim wrócę do równowagi. Ponieważ wychodzę z założenia, że nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny, więc z każdego zdarzenia staram się czerpać naukę. Dalsze życie pokaże, dlaczego otrzymałem taką naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Moja dziecina w zeszłym tygodniu skończyła 11 lat. Mogę pisać normalnie, że mam już nastolatkę Wiesz co zastosowałam to co nam ostatnio przy podobnej chorobie zapisała nasza Pani doktor: Groprinosin syrop Ambrosol wit. C Gorączke ponad 39 stopni zbijałyśmy pyralginą(czopki) z recepty widze, ze ja podobnie stosuje tylko do nasmarowania Wicka stosuje dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ale tą jego piękność ( na wszystkich naszych ciemnych ubraniach ) to czasem w przypływach złego humoru mam ochote ogolić Mysmy mieli dalmatynczyka (Dot dostal zawal w tamtym roku majac 12 lat) na czarnych ubraniach bylo widac biale wlosy (szczegolnie ciezko bylo cholerstwo wyskubac z plaszczow zimowych ) a na jasnych rzeczach widac wszedzie bylo czarne wlosy z ciapek.... Ten problem to wszyscy wlasciciele czworonogow maja Koc jest ciagle wlochaty inaczej - ciezko to wyczyscic nawet po czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sa pieski i kotki bez siersci tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.12.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sa pieski i kotki bez siersci tez. Moj maz tez jest lysy tzn. wlochaty inaczej Wole jak wlosy naturalnie sie gubia badz linieja.....bezsiersciowca rozmyslnie bym nie wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sa pieski i kotki bez siersci tez. Moj maz tez jest lysy tzn. wlochaty inaczej Wole jak wlosy naturalnie sie gubia badz linieja.....bezsiersciowca rozmyslnie bym nie wziela Ja tez nie, ale zawsze jest jakas opcja jak sie komus wlosy na ubraniu nie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Sa pieski i kotki bez siersci tez. Moj maz tez jest lysy tzn. wlochaty inaczej Wole jak wlosy naturalnie sie gubia badz linieja.....bezsiersciowca rozmyslnie bym nie wziela Ja tez nie, ale zawsze jest jakas opcja jak sie komus wlosy na ubraniu nie podobaja. Jesssssuuuuuuuu, nawet przy poniedzialku nie dasz mi pomarudzic troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie czytałam wcześniej o twoim kotku, wyobrażam sobie jak się musieliście martwić. Dobrze jednak, że wszystko się szczęśliwie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.12.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kot bez sierści? , to tak jakby na lewą stronę był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Bleeeee. Moze trzeba by kota zaimpregnowac jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.12.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dobry wieczór Paniom i Panom także jeśli tu podczytują cichaczem Co do niechcianych włosów to można się przyzwyczaić (duża ilość rolek czyszczących wskazana) Do ich braku też (przykładem również mój małż) Tak czy siak miłość do zwierzyny bierze górę nad instynktem morderczym Hehe Małgoś ja już gdzieś na zwierzętach pisałam, że szybciej by wyszło laminowanie od impregnacji, tylko trochę by był sztywny Niestety muszę iść już Popisałbym sobie dzisiaj a tu jak na złość małż się wścieka i mnie na odwyk od kompa chce dać Pozdrawiam wieczornie tylko więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.12.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mój na razie nie linieje, podobno jak skończy rok, to się zacznie. Też pójdę na odwyk od kompa, a jeszcze nawet połowy postów nie przeczytałam.. pozdrawiam, kolorowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 14.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Łaze po forum jak smrod po gaciach, to i Twoj dziennik zwiedzilam, cos czuje ze bede tu czesciej zagladac bo lubiem takie chaty bardzusno. Zanosi sie na niezla imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.12.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ta nie ściemniaj mi tu z chatą - ubrałaś se kałacha, cycki schowałaś pod kryzką i przyszłaś mnie zastraszyć hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 15.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przejrzalas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img69.imageshack.us/img69/5043/d98cde7a80115a36.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.12.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Aniu pięknie Ci dziękuję za śliczne życzenia – zaskoczyłaś mnie dzisiaj i jest mi bardzo miło i głupio jednocześnie bo ja sobie obiecałam, że dopiero od poniedziałku się wezmę za rozsyłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts