inez5 07.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Małgosiu, przybiegłam do Cie, by osobiście podziekowac za ratunek Dopiero co wróciłam z "wielkiej wyprz" , zasiadam do kompa - szybki look co słychowac? - i... gorąco mi sie zrobiło (poliki mi płoną jeszcze do teraz z emocji ) Bardzo Ci jestem wdzięczna , że odezwalas sie w mojej obronie. Tyle osób czyta moje wypociny, ale mało kto sie ujawnia, niestety toteż tym bardziej dziekuję,że sie odezwałas. To przykre , ze takie typki włażą do dzienników, kompletnienie wiadomo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No coś Ty - naprawdę nie ma za co dziękować Musiałam się mocno powstrzymywać by nie napisać mocniej i więcej. To jakiś sfrustrowany i zazdrosny troll forumowy, moim zdaniem. Wystarczy poczytać posty tego gościa i wszystko jest jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo .......... Superaśne! Najbardziej mi przypadły do gustu te graficzne na ścianie za wezgłowiem łóżka. Mniamniuśne Przeslę Ci na priv namiary na ich polskiego dystrybutora, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No ba, czy chcę? Daaaaaawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Te graficzne są rewelka, uwielbiam połączenia czerni z bielą i takie jakby od niechcenia "rysunkowe wzory". Tylko ja osobiście chyba nie odważyłabym się na płytki w sypialni Małżonek to by mi zaraz powiedział, że czułby się jak w sali szpitalnej No chyba, że miałabym taką ogromniastą od razu z otwartym salonem kąpielowym i siłownią czy jakoś tak i najlepiej w Hiszpanii Propozycja genialna dla domu w gorącej strefie klimatycznej. Muszę sobie ściągnąć w wolnej chwili na PC jakiś program graficzny do projektowania wnętrz i chyba się wezmę za moje łazienki, aby zobaczyć co się da z tych płytek u mnie wykombinować i ile czego trzeba by zamawiać. Ja nie wiem co to się będzie działo jak przyjdzie do konkretnych zakupów? Jest taki ogromny wybór wszystkiego i świat otwarty dzięki internetowi, że można praktycznie każde wnętrzarskie marzenie spełnić (oczywiście na miarę własnej kieszeni hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To zalezy, jakie te plytki w sypialni. Nefer ma i fajnie to wyglada. Do mnie tez pan pisal na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 buahahaha gość jest rozwalający normalnie O! ... z Nefer to mnie zaskoczyłaś - jakoś mi umknęła jej sypialnia w dzienniku, ale w końcu ja taki nie rozgarnięty babsztyl jestem to i mogłam nie zauważyć, tych nefkowych płytek w sypialni ...lecę przeglądać jej dziennik w poszukiwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 O matko! ale się naprzeglądałam stron dziennika Nefer - ale znalazłam płytki z sypialni. Trzeba przyznać, że się fajnie prezentują i pasują do Nefer. Bardzo ciekawa jestem całkowitego efektu jak sypialnia zostanie wykończona na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja te plytki macalam osobiscie i sa ladniejsze w rzeczywistosci niz na zdjeciu. Nie sa szpitalne. To pewnie zalezy glownie od rozmiaru plytek. Irma ma tez swietne plytki a'la krokodyla skora w przedpokoju - takie mozna by miec z powodzeniem w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Przyszłam się przywitać i podziwiać cudowne kafle z kwiatami czarno-białe. Gdzie je znalazłaś? Można prosić linka do dystrybutora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie mam niestety jeszcze linku do dystrybutora w PL.Kafle te jak i wiele innych cudowności kaflowych można podziwiać na stronach producenta czyli włoskiej firmy Bardelli na: http://www.bardelli.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja te plytki macalam osobiscie i sa ladniejsze w rzeczywistosci niz na zdjeciu. Nie sa szpitalne. To pewnie zalezy glownie od rozmiaru plytek. Irma ma tez swietne plytki a'la krokodyla skora w przedpokoju - takie mozna by miec z powodzeniem w sypialni. Tzn mnie się one ze szpitalem nic a nic nie kojażą ale znając moją druga połowę to zaraz uznał by to za totalne dziwactwo i tak by podsumował Tzn. mnie się one ze szpitalem nic a nic nie kojarzą ale znając moją druga połowę to zaraz uznał by to za totalne dziwactwo i tak by podsumował Na szczęście jeśli chodzi wystrój wnętrz ja mam główne zdanie, więc kto to wie może i u nas kiedyś takie zagoszczą niekoniecznie na ścianach łazienek? Kurcze tak na marginesie miałam dziś popracować w domu a tu siedze na FM i bąki zbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To zalezy, jakie te plytki w sypialni. Nefer ma i fajnie to wyglada. Do mnie tez pan pisal na priv... Rany, Małgos, ten facet chyba sie strasznie nudzi Edzia, na moją prośbę, usunęla wszystkie jego posty oraz te "dookoła" i poinformowała mnie,że przestrzegła gościa,iż jeżeli bedzie nadal sie czepiał mnie lub osób, które w moim dzienniku wziely udział w dyskusji z nim, to "dostnie bana" (chyba chodzi o blokadę na FM ). MOze donies o tym Edzi, co? To szybciej "dostanie bana":evil: Cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No ba, czy chcę? Daaaaaawaj Poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ładną masz ozdobę okapu, taka figurkę też bym sobie postawiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No ba, czy chcę? Daaaaaawaj Poszło! Miałam już dzisiaj nie siadać do lapka i co? i teraz mnie meble z Miramaru wciągnęły i chyba sobie jeszcze powklejam parę inspiracji w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ładną masz ozdobę okapu, taka figurkę też bym sobie postawiła.. Hehe sure sama masz ładniejszą ozdobę tylko pewnie jeszcze nie odkryła jak wejść w różne dziwne miejsca w domu Moja ozdoba to fajnie się prezentuje jak ktoś jest w domu i ją na tym przyłapie. (co graniczy z cudem praktycznie) Natomiast jak zostaje sama to widok okapu jest bardziej opłakany bo z reguły wszystko z niego strąca Nie wspomnę o tym jakie imprezy odchodzą jak wybywamy Najbardziej ulubiony to jest różowy kocyk z barbie wywleczony po całym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 11.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No ba, czy chcę? Daaaaaawaj Poszło! Miałam już dzisiaj nie siadać do lapka i co? i teraz mnie meble z Miramaru wciągnęły i chyba sobie jeszcze powklejam parę inspiracji w dzienniku uuuups! sorki! he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kompozycje kwiatowe na płytkach urzekły mnie...te czarne na białym tle to na maxa Teodor nie da sie dodać, że jest piekna ozdoba Twego okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ładną masz ozdobę okapu, taka figurkę też bym sobie postawiła.. Hehe sure sama masz ładniejszą ozdobę tylko pewnie jeszcze nie odkryła jak wejść w różne dziwne miejsca w domu Moja ozdoba to fajnie się prezentuje jak ktoś jest w domu i ją na tym przyłapie. (co graniczy z cudem praktycznie) Natomiast jak zostaje sama to widok okapu jest bardziej opłakany bo z reguły wszystko z niego strąca Nie wspomnę o tym jakie imprezy odchodzą jak wybywamy Najbardziej ulubiony to jest różowy kocyk z barbie wywleczony po całym salonie no sorki, z różowym kocykiem to Teoś ma rację! Zupełnei mu do futerka nei pasuje! mój niekoniecznie jest większą ozdobą salonu, bo wyraz twarzy ma jak, nie przymierzając, pomocnik murarza Ale fakt, z szarościami sie nieźle komponuje, tylko czasami ginie w tle.. dziwne, w tym domu już nie rzuca się tak na kwiatki, może z wiekiem spoważniał, bo ma już pół roku? Za to bardzo trzeba uważać, gdy się schodzi po coś do piwnicy, bo za chwilę okazuje sie, ze nie ma kota. oczywiście - odnajduje się gdzieś w piwnicy, zamknięty! Na kominku za to wcale nie siada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts