Bogdan_905 31.01.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Sorry, Gosia.... ostatnie siedem może osiem godzin, przeczytałem wszystko, obejrzałem Twoją www piękne (absolutnie masz wiele talentów, obrazy, kwiaty tylko to co widziałem i czytałem). Kilkakrotnie chciałem się wpisać na rożne tematy ale dotrwałem do końca z notatkami gotowymi na wpis a tu masz. Współczuję Ci, też byłem w takiej sytuacji, przepraszam Cię za jednego z nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.02.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Gosiu, z okazji Twoich urodzin....by sie wszystko potoczylo po Twojej mysli...bys z wszystkiego wyszla zwyciesko...nawet jezeli w tym momencie myslisz, ze to porazka.... Sto lat!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.02.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Gosiu, ciężko znaleźć odpowiednie słowa...Jest mi niezmiernie przykro, ale wierzę, że kiedyś zaświeci dla Ciebie słońce, staniesz na nogi i stawisz czoła wszystkim wyzwaniom. Mam nadzieję, że jednak nie skasujesz swojego dziennika, bo jest źródłem wielu inspiracji. Oczywiście zrozumiem jak podejmiesz inną decyzję, bo wiem, ze to bardzo trudny czas dla Ciebie. A skoro dziś są Twoje urodziny to sto lat i duuuużo szczęścia - wszystko jeszcze przed Tobą http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S1g_fjkKEgI/AAAAAAAAEi8/civwCLB91-k/s400/frezje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 04.02.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Małgosiu , trochę spóźnione, ale bardzo serdeczne urodzinowe życzenia siły i wiary w to, że dasz radę Jako dobry omen, dla Ciebie specjalnie, ta gałązka wypuszczająca nowe listki. http://lh4.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S2p9zlmnNDI/AAAAAAAADeE/lPSJxuU5hyE/4250881440_b1252c7490.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.02.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 inez5, aniahubi, mayadaski Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malgosiu, nie bylo mnie wczoraj, wiec spoznione tulipany przynosze. http://img229.imageshack.us/img229/2760/tulipt.jpg Trzymaj sie dzielnie i nie daj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Małgosiu, spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe składam. A w prezencie przynoszę słonko, aby zawsze dla ciebie świeciło http://republika.pl/blog_qm_3051744/3053561/tr/slonce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dopiero co doczytałam i dojrzałam . Bardzo mi się podoba projekcik i będę podglądać jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Strasznie się spóźniłam Przepraszam, ale mam nadzieję, że przyniesie Ci szczęście: http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/2d247abe-44e7-4ef9-94af-8d13f7fca426_20090528110131_Normalshutterstock10993348.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja jeszcze później niż Becia....ale równie szczerze Najlepszego Małgosiu...wszystkiego najlepszego http://www.mojestorczyki.neostrada.pl/Image/Aerangis%20biloba.jpg zakwitnie,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.02.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dziewczyny jesteście kochane. Każde z tych życzeń od Was jest dla mnie ogromnie ważne. (jestem urodzinowo-imieninowo lutowa, więc żadne nie są spóźnione bo imieniny przede mną) Malko Ten Phalaenopsis na pniu, zakwitnie po okresie spoczynku i oczywiście przy odpowiedniej pielęgnacji (to warunek aby zainicjowało się kwitnienie). Przepraszam Was ogromnie, że tak mało pisze ale ja czytam wszystkie ciepłe słowa od Was i tylko na czytanie mogę się na razie zdobyć. Napisze od siebie tylko, że wszystko niby jest na dobrej drodze, ale tej wielkiej niepewności w sercu, która zostaje po bolesnych słowach i wydarzeniach szybko nie da się wyciszyć. Jakoś to wszystko muszę sobie poukładać w jedną całość i żyć dalej. pozdrawiam cieplutko Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hej. Dobrze, ze z nami jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Imieninowo tez jestem lutowa, ale już obchodziłam - wszystkiego dobrego dla Ciebie!... Piszesz, że wszystko jest na dobrej drodze i (cokolwiek by to znaczyło) brzmi to optymitycznie. Trzymam kciuki za układanie wszystkiego w calość. Zdarza się, że rozrzucone kawałki dadzą się poukładac lepiej niz za pierwszym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Malko Ten Phalaenopsis na pniu, zakwitnie po okresie spoczynku i oczywiście przy odpowiedniej pielęgnacji (to warunek aby zainicjowało się kwitnienie). to było takie przesłanie dla Ciebie sama odpowiedziałaś-zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.02.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 to było takie przesłanie dla Ciebie sama odpowiedziałaś-zakwitnie domyśliłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.02.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Imieninowo tez jestem lutowa, ale już obchodziłam - wszystkiego dobrego dla Ciebie!... Piszesz, że wszystko jest na dobrej drodze i (cokolwiek by to znaczyło) brzmi to optymitycznie. Trzymam kciuki za układanie wszystkiego w calość. Zdarza się, że rozrzucone kawałki dadzą się poukładac lepiej niz za pierwszym razem... sure mam nadzieję, że się da... z resztą nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej. Strasznie zimny kubeł wody na głowę mi się wylał, ale co tam... czasem są może potrzebne takie wstrząsy - wtedy oczy się baaaardzo szeroko otwierają na pewne sprawy. Mnie osobiście to wyciągnęło chyba ze strasznego marazmu. Widzę wyraźnie teraz gdzie popełniłam błędy i mogę z tym jakoś walczyć - bo jest o co. Fajniej było by tak żyć bez większych kryzysów i potknięć ale to chyba tylko utopia i byłoby chyba nudno. bardzo mocno uświadomiłam sobie też na czym mi bardzo zależy w życiu i to chyba najważniejsze. sure - lutowa solenizantko dla ciebie też wszystkiego najlepszego z głębi serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 19.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A ja weszłam tylko na chwilkę (przeczytałam Twoje wypowiedzi z wątku chyba Samuela) żeby Ci powiedzieć, że jestem z Tobą i mam takie samo zdanie na temat związku - też walczyłabym o tę najważniejszą osobę, bo ja też z tych co dają drugą szansę. Mocno trzymam kciuki za Was. I tak jeszcze na koniec - jako, że w tym miesiącu urodzinowo - imieninowa panna jesteś - życzenia kiedyś zasłyszane:Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr; zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze; pracy, która pomaga żyć; uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.02.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwio - serdecznie Ci dziękuję za te piękne słowa życzeń. Na szczęście opatrzność czuwa i jak na razie (oby nie zapeszać) wszystko jest na dobrej drodze i pomaleńku się układa na nowo. Serdecznie pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 oooo i to są dobre wieści i tylko takich życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts