milek1719500956 11.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Maja, no nie chcę na forum wstawiać Dawaj maila to Ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.06.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Maja, no nie chcę na forum wstawiać Dawaj maila to Ci podrzucę wyslalam na pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.06.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 No proszę chwilę mnie nie było a tu takie dyskusje. Końcówka roku szkolnego jak zwykle gorąca w pracy, więc za wiele czasu nie mam niestety na forum. Dziewczyny obie macie racje. Trochę serca mi brak - fakt! Kolor wydaje się taki ponury bo gdzieś program w którym robiłam wizualkę rzucił jakiś cień paskudny na dom;). Tak naprawdę jest radośniejszy i bardziej czerwony. Tak jakoś czerwony mi się nasunął - ponieważ pierwszy dom jaki mnie zafascynował kiedy szukaliśmy projektu był właśnie taki czerwoniutki (Dom Robert z Archipelagu nomen omen z płaskim dachem) Więc tak sobie wirtualnie zaszalałam i stwierdziłam, że jak się nie ma co się lubi to niech chociaż kolor elewacji będzie jakiś ekstrawagancki. Dach raczej na ten moment chciałabym mieć czarny lub grafitowy i to najlepiej z takie pokrywanej czymś przypominającym fakturę gontów blachy. Nie wiem jeszcze jak się ona nazywa ale bardzo mi się podoba, elewacja do zastanowienia. Poza kolorem czy coś jeszcze mogłybyście napisać o tym domu? Ja nie potrafię być obiektywna i teraz to to mi w sumie na razie wszystko jedno jaki on będzie:( Emilko chwal się chwal wizulalkami - w moim profilu masz podaną zdaje się stronę a tam jest adres. Ciekawa jestem co Ci nasz architekt zrobił - moje wizualki z oryginalnego projektu, były bardzo delikatnie mówiąc skromne i proste w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 puk puk..........jest tu ktoś?? gdzie się podziała właścicielka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 03.09.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 też byłam z wizytą ale nikogo nie zastałam ..... i przez tę ciszę na końcu jakoś tak smutno się zrobiło.....Cokolwiek stanie się - pamiętaj ! Jesteś mądrą, młodą, piękną kobietą. Z naciskiem na mądrą - po przeczytaniu dziennika i komentarzy. Nie zawsze należy rezygnować z siebie dla ratowania czegokolwiek, chociaż zawsze należy próbować ratować. A ja - dobra czarownica myślę, że :)w Twoim życiu zdarzy się jeszcze wiele dobrych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 20.09.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Baaaaardzo spodobał mi się Twój domek. Miło by było obsrewować jak jest projekt realizowany.Będę tu zaglądać oczekując postępów.Życzę powodzenia!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Małgosiu, zaglądamy - odezwij się czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ja też zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Moje Kochane ))))))))))))) Strasznie mi się ciepło zrobiło na sercu dzisiaj po przeczytaniu Waszych wpisów Biję się w piersi i padam na kolana ze wstydem przed Wami za to moje zaniedbanie. Nie dostawałam z forum powiadomień na maila o nowych wpisach i przestałam w ferworze życiowej walki tu zaglądać. Odnośnie budowy to za wiele się nie zmieniło ale niniejszym oświadczam, że mamy już skończony stan zero a na wiosnę mury mają piąć się do góry J Na dniach mam też odebrać od architekta projekt zamienny naszego domku. Fakt nie bardzo przypomina on to co było w pierwotnej wersji…ale o tym napiszę jak już odbiorę skończony projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wszelki Duch!! Wracaj juz do nas...a jakie zmiany w projekcie? Poprawa dachu czy nie? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Oj, dłuugo Cię nie było, długo. Witaj i pisz, co się zmieniło! ...może masz jakoś źle ustawione te powiadomienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Oj, dłuugo Cię nie było, długo. Witaj i pisz, co się zmieniło! ...może masz jakoś źle ustawione te powiadomienia? Nooo dłuuugo - chyba tak bo nie dostałam ani jednego. Najgorsze jest to, że zapomniałam jak się wkleja zdjęcia:eek: Będę wdzięczna jak ktoś mi przypomni co się wstawia przed i po adresie do fotki http://picasaweb.google.com/artvero76/BudowaIDziaKa?authkey=Gv1sRgCL7vvJrB2_jJqwE#5543151895142737794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wszelki Duch!! Wracaj juz do nas...a jakie zmiany w projekcie? Poprawa dachu czy nie? Maja Maja byłam "u Ciebie" we wrześniu :cool:ale Twojego ślicznego domku nie znalazłam:( Co do zmian hmmm jak by tu powiedzieć jest całkiem innym. Ma wielospadowy dach:cry: kolumienki:sick: i poddasze do zagospodarowania jakby co w przyszłości:bash: Jak odbiore zmieniony projekt to wrzucę rysunki mojego nowego domu:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.11.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Nad polem, gdzie piszesz posta jest ikonka z drzewem. Nacisinij i drugi tab ma http://picasaweb.google.com/artvero76/BudowaIDziaKa?authkey=Gv1sRgCL7vvJrB2_jJqwE#5543151895142737794nazwe "From URL" tam wpisujesz adres zdjecia...zartwierdzasz i powinno dzialac...albo wez pierwszy tab, gdzie mozna wklejac zdjecia prost z komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.11.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Maja byłam "u Ciebie" we wrześniu :cool:ale Twojego ślicznego domku nie znalazłam:( Co do zmian hmmm jak by tu powiedzieć jest całkiem innym. Ma wielospadowy dach:cry: kolumienki:sick: i poddasze do zagospodarowania jakby co w przyszłości:bash: Jak odbiore zmieniony projekt to wrzucę rysunki mojego nowego domu:x na zywo? we wsi bylas? ja bylam w pazdzierniku i dom stal;) noooo..ciekawie sie Twoj dom zapowiada z tymi kolumienkami:cool: dalas sie przerobic kompletnie:D:D to nic...wazne bys byla zadowolona i szczesliwa i innych sferach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 adres zdjęcia adres musi mieć rozszerzenie "jpg", można też użyć tej ikonki z drzewkiem., o której wspominała Maya.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ...a powiadomienia ustaw sobie na "natychmiastowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 http://lh5.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/TO07R54EJ4I/AAAAAAAAC1E/vx0D4Qa8iMM/s576/Obraz%20254.jpg fajnie! ...co to za instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 kurcze gości mam więc już sobie popisałam - Maja byłam we wsi Twojej sure to wod kan - autorstwa mojego małżawrócę za za dwie 3 godziny to coś jescze napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Poćwiczyłam wklejanie za pomocą tej ikonki z drzewem i wyszło...jak wyszło... Część zdjęć jest otwarta a część w dziwnych załącznikach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts