mayadaski 25.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 :lol2::lol2: ale cudak!! takiego kota to jeszcze nie widzialam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 25.11.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 U mnie też planowalismy tak wyrównać tarasy. Ale od tarasu mamy ewidenty spadek w dół do stawu i chyba będzie taraz wyłożony z kostki i stopniowany w dół. Co do tempa. ewidentnie na plus jest to, że jest czas na przemyślenia i osiadanie tego co już sie wybudowało. Może jakby nie było gdzie teraz mieszkać mielibyśmy większe ciśnienie a tak daliśmy na luz Moja góra humusu już rozplantowana, ale jeszcze trzeba bedzie naiweźć ziemi i tak. To obie jesteśmy podobnie wyluzowane U nas też spadek jest i będą pewnie kombinacje, bo tam gdzie garaż jest poziom gruntu wyżej, a tam gdzie tarasy niżej, co mnie trochę martwi, bo od tego północnego do linii drzew jest trochę mało miejsca, żeby tak płynnie to wyrównać - też chyba wyjdzie stopniowanie. Tarasy ziemne, na podsypce - marzą mi się takie płyty jak u Majkiego Mnie też zżera ciekawość, co to za metamorfozę przeszedł Twój domek - czekam z niecierpliwością na fotki Kociaka by się chciało wytarmosić, te łapy takie fajne, puszyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Teo jest boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kociak jest cudny! Koniecznie proszę o więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.11.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Teo jest boski! Hehe Sure to samo sądze o Twojej koccilli - ale w imieniu Teodorka dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.11.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Kociak jest cudny! Koniecznie proszę o więcej fotek Dziekujemu pięknie:lol2: Bedą i fotki ale niestety w późniejszym terminie. tak na marginesie napiszę, że Teodoro dorobił sie nowej ksywki - "mechanik" Wiecie co ta holera narobiła - wlazł mojemu kuzynowi (1 listopada) pod maskę silnika (dostał się tam najprawdopodoniej od strony p koła) i uciął sobie słodką drzemkę obok silnika. Kuzyn chciał odpalić autko ale coś mu zachrzęściło i tak go jakoś tchnęło żeby posprawdzać poziom płynów:rolleyes: otworzył klapę i... nieźle się zdziwił jak obrażony kot wyskoczył obok z pod maski i na dodatek warknał na kuzyna i nie chciał pogoniony wracać na swoje podwórko. Zresztą latem ja też miałam niespodziankę jak w połowie drogi na działkę coś mi zaczęło miauczeć na tylnym fotelu. Wlazł przez odkręcono szybę i sobie spał w słoneczku. Generalnie jest już znany na pobliskich parkingach bo często sobie usypia na autkach kocie łapki na karoserii są u nas standardem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 22.12.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Małgosiu - wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, spokojnych i radosnych Świąt pełnych magii... http://img705.imageshack.us/img705/6429/3059.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Przybywam z choineczką. A jak Teo świąteczny? Mój spędza święta poza domem i jest mi smutno. Ale podobno dobrze się bawi, mam nadzieję, że wszyscy wyjdą bez szwanku! http://img824.imageshack.us/img824/138/christmastreesure.jpg pozdrawiam, czekam na fotki domku! sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.12.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesolych Swiat! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.12.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i dużo radości! http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/TRUaMzykSpI/AAAAAAAAGIs/f8hk9juPGu4/s640/%C5%BCyczenia2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.02.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam wszystkich w nowym roku:yes: Jak już pisałam w dzienniku daaawno mnie nie było. Musiałam ochłonąć po tych wszystkich zmianach mojego domu z płaskim dachem, który już przestał być płaski i dla tego nie byłam w stanie prowadzić dziennika i pisać czegokolwiek na ten temat. Serdecznie z całego serca dziękuję za wszystkie dobre myśli i życzenia z okazji świąt i Nowego Roku. Oby dla Was był on spokojny i szczęśliwy a wszystkie zamierzone cele udało się zrealizować w wymarzonym stopniu. W moim domu dzięki kwiatom i oszałamiającemu zapachowi cattely jest już wiosna i takiej kolorowej wiosny w sercach Wam też życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Tulti, witaj znów skąd takie radykalne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 06.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Piękny kot, wspaniałe storczyki, pozdrawiam, życzę radości w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.02.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 maaaaalko Witaj miło - nie czytałaś wcześniej? Pisałam już ...ale ponieważ to nie było przyjemne to powycinałam troszku. W skrócie to mniej więcej chodzi o to że - mała rewolucja była - małż się zbuntował i okroił dom z prawie wszystkich fajnych pomysłów. Po głębszym zastanowieniu doszłam i ja do wniosków, że może teraz lepiej się wycofać z niektórych szaleństw niż potem do końca życia mieć do siebie o coś żal:lol2: No i oczywiście względy finansowe - zero kredytu tylko budowa ze środków własnych. To niesie za sobą wydłużony czas oczekiwania i aby w miarę się nie wydłużył do późnej starości to domek będzie klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.02.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Piękny kot, wspaniałe storczyki, pozdrawiam, życzę radości w budowaniu! Kocimięta - nie czytałam jeszcze nic u Ciebie ale obiecuje nadrobię - zwłaszcza, że tak pięknie się nazywasz. Ja mam nawet kocimiętkę w ogródku i już się nie mogę doczekać kiedy zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) no czytałam o kłopotach tych niebudowlanych, potem zapadłaś sie pod ziemię no i ja trochę zaniedbałam fm no nic to, są rzeczy ważne i ważniejsze, a dom to nie mury lecz ludzie - jak mawiał mój dziadek i tego się będziemy trzymać, nie ? Edytowane 6 Lutego 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2011 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Malka ma niebudowe, Ty masz plaski dach spadzisty, ja mieszkam drugi rok bez kuchni, obysmy tylko zdrowi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.02.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 cześć Małgoś Ciekawa z nas ekipa:wiggle:I właśnie zdrowie to najważniejsza rzecz - jak będzie zdrówko to i wszystko inne się poukłada. Muszę lecieć do pracy zaraz ale jak wrócę poczytam sobie co tam w Waszych dziennikach słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.02.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no czytałam o kłopotach tych niebudowlanych, potem zapadłaś sie pod ziemię no i ja trochę zaniedbałam fm no nic to, są rzeczy ważne i ważniejsze, a dom to nie mury lecz ludzie - jak mawiał mój dziadek i tego się będziemy trzymać, nie ? Właśnie pięknie to brzmi i stanowi sedno sprawy. Już pomału łapię wiatr w żagle i mam nadzieję tutaj częściej gościć (mimo nawału ciężkiej pracy) pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts