Gwoździk 26.03.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ... Oczywiście jak najbardziej zapraszam do wbijania się częściej:yes: .... właśnie subskrybowałem Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.03.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej GwoździkPonieważ dopiero z wiosną wróciłam ponownie na FM wlazłam sobie do Ciebie Gwoździu aby nadrobić zaległości. Wchodzę i co widzę - NIE MA DZIENNIKA GWOŹDZIKA! Tzn. jest jakiś stary ale za chiny nie mogę odnaleźć tego z bloga. Co też oni tutaj porobili. Ja się nie mogę połapać z tym nowym forum. Sama wchodzi na to, że mam jakieś dwa dzienniki i teraz nie wiem czy mam jeden skasować czy dalej ciągnąć te dwa:confused: I bardzo proszę podpowiedz mi jak mam odnaleźć Twój blogodziennik???Ale teraz tak na marginesie to jak wlazłam na ten stary półdziennik to mi się pierwsza otworzyła "Historia o żabach na patyku" i teraz cała moja rodzina siedzi i płacze ze śmiechu... Proszę Pana:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.03.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Cześć Alice = odmeldowałam się u Ciebie - kiedy będzie projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej Gwoździk ... Wchodzę i co widzę - NIE MA DZIENNIKA GWOŹDZIKA! ... ... kliknij na moją "stopkę" -(Pół)dziennik Gwoździka - STARY ... na bank działa A na blogi nie patrz ... bo tam nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Cześć Alice = odmeldowałam się u Ciebie - kiedy będzie projekt??? Jeśli to do mnie to: robi się i robi i robi Koncepcja jest już, ale potrzebne są małe zmiany. Zapomniałam zapytać architekta co mogę pokazać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...cześć Tutli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.04.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...cześć Tutli Cześć Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.04.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Cześć, zasubskybowałam Twój Dziennik. Trzymam kciuki!Podkradałam też część Twoich linków, przyda mi się lektura szczególnie w temacie dachów płaskich. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.04.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witaj Aniu Nie mam nic przeciwko - częstuj się na zdrowie Mnie się one(tzn. info o płaskich dachach) już nie przydadzą ale cieszę się, że ktoś inny skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.04.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A ja nt żabiej miłości . U nas w rzeczce (nigdy nie wiem jak u nazywać - bo nie wiem czy to odnoga Świdra, czy kanałek, czy co?) też pełno żab, żabek i żabuś . Na działce też ich pełno. A woda cała w skrzeku. I teraz pytanie - czy taka ich ilość jest jakoś szkodliwa? Sąsiad planuje dać do wody sumy, żeby zjadały żaby. Jak myślcie to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Cześć Gosiu skrobnęłam Ci na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no proszę...... poznałem imię Właścicielki tego wątku ... PS. wiedziałem, że warto tu się wbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 06.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Eee - było już wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A ja nt żabiej miłości . U nas w rzeczce (nigdy nie wiem jak u nazywać - bo nie wiem czy to odnoga Świdra, czy kanałek, czy co?) też pełno żab, żabek i żabuś . Na działce też ich pełno. A woda cała w skrzeku. I teraz pytanie - czy taka ich ilość jest jakoś szkodliwa? Sąsiad planuje dać do wody sumy, żeby zjadały żaby. Jak myślcie to dobry pomysł? Moim zdaniem żadna ilość żab nie jest szkodliwa (no chyba, że jakiś Francuz przeje się żabimi udkami). Żaby są pożyteczne bo zżerają komary i inne takie robactwo co mogłoby nas pogryźć. osobiście pomysł z sumami pożerającymi żaby jest okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.04.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no proszę...... poznałem imię Właścicielki tego wątku ... PS. wiedziałem, że warto tu się wbijać hehe - ja się nieraz podpisuje w postach imieniem bo tutli-putli to jakoś tak dziwnie brzmi. Jak zakładałam parę lat temu konto na muratorze to tylko taki nickname mi przyszedł do głowy na szybko Nie chciałam byc którąś tam z kolei Małgosią, Gochą czy innym Gośkiem z numerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.04.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześć Gosiu skrobnęłam Ci na maila Milka otrzymałam maila - czekamy w sobotę - mam tylko nadzieję że pogoda będzie lepsza niż dzisiaj - jutro Ci skrobnę rano maila z adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moim zdaniem żadna ilość żab nie jest szkodliwa (no chyba, że jakiś Francuz przeje się żabimi udkami). Żaby są pożyteczne bo zżerają komary i inne takie robactwo co mogłoby nas pogryźć. osobiście pomysł z sumami pożerającymi żaby jest okrutny Ja to doskonale rozumiem, ale ja się ich panicznie boję!!! Nie wiem jak ja wytrzymałam tyle lat u rodziców gdzie są 2 stawy. Zdażało się, ze bałam się wyjsć z domu, bo na schodach siedziało żabsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.04.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moim zdaniem żadna ilość żab nie jest szkodliwa (no chyba, że jakiś Francuz przeje się żabimi udkami). Żaby są pożyteczne bo zżerają komary i inne takie robactwo co mogłoby nas pogryźć. osobiście pomysł z sumami pożerającymi żaby jest okrutny Moja mama i teściowa boją się żab bardzo i już zapowiedziały, że skoro są żaby to nie podchodzą do wody . Ciekawa jestem jak sąsiadka się zapatruje na te nasze żaby. Myślę, że stąd ten pomysł z sumami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.04.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja to doskonale rozumiem, ale ja się ich panicznie boję!!! Nie wiem jak ja wytrzymałam tyle lat u rodziców gdzie są 2 stawy. Zdażało się, ze bałam się wyjsć z domu, bo na schodach siedziało żabsko No właśnie jak można bać się czegoś co nie ma zębów, pazurów, nie pluje jadem i generalnie jest nie szkodliwe a wręcz pożyteczne. Co najwyżej można czuć obrzydzenie bo taka żabka nie każdemu musi się podobać i nie każdy musi czuć potrzebę jej przytulenia czy pogłaskania...ale bać się? specjalnie dla strachliwych zielony potwór w mojej dłoni Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Jaka słodka! U nas takich zielonych nie widziałam jeszcze. Są za to w przeróżnych odcieniach brązu i ciemnej zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts