BetaGreta 23.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.swiateczne-tapety.pl/wielkanoc/wielkanocne-tapety-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://ozdoby.net.pl/wp-content/uploads/2010/08/ozdoby-wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.04.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Małgosiu, rzadko ostatnio zaglądam na fm, ale z tej okazji - wszystkiego dobrego dla Ciebie, pogodnych i ciepłych Świąt! http://img19.imageshack.us/img19/4449/eastereggsd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.04.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wszystkim serdecznie dziękuję za śliczne życzenia uściski Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 24.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 To jeszcze ja - Wesołych i mokrego Dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 A ja zdrowych Poświąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A na pewno śnieg zrujnował ogród? Ja dzisiaj nie wyszłam na zewnątrz bo znowu cuś chora jestem, ale mąż mówił, że u nas kwiatki o dziwo przeżyły atak zimy. Nie wiem tylko czy przeżyją kolejną noc z minusowymi temperaturami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.05.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No to życzę dużo zdrówkaodnośnie szkód śniegowych - Niestety tak - mam połamaną najpiękniejszą angielską różę. Co druga gałązka z pąkiem najzwyczajniej odpadła i liście też ma oklapnięte. Boję się myśleć co będzie po dzisiejszej nocy. Ostróżki mają połamane w połowie większość pędów, piwonie podobnie, serduszka została zamrożona i połamana, cała jest oklapnięta. Tulipany pościnałam te co się jeszcze nadawały do ścięcia. Większość kęp kwiatowych typu jaskry, rumianki itp porozkładała się po ziemi. czosnki ozdobne przeżyły ale ledwo dyszą i kolejny taki atak je uśmierci. Za jakiś czas się okaże co będzie z drzewkami owocowymi, które akurat były w pełni kwitnienia i z orzechem włoskim?Mówię Ci marnie to u mnie wygląda, płakać się normalnie chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.05.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Przerażasz mnie. Już się boję że mój mąż nie za dokładnie przyjrzał się ogródkowi... No drzewek owocowych to fakt, żal bardzo. Nic pozostaje nam czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.05.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Gosia, czy ty jakes zdjecie wkleilas z Mloda i sniegiem?nie widze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.05.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Majka - a bałwana widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.05.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Majka - a bałwana widzisz? nie:no: nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.05.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 No to ja nie wiem czemu tak masz? U mnie sie zdjecie wyswietla. Jak masz mozliwsc to sprawdz na innym kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-Jurand- 16.05.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 O widzę że mój patent z ociepleniem rury i ściśnięciem na trytki sprawdza się u was a jak tam stęple?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.05.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cześć Jurand - o której rurze piszesz? O tej w łazience? Tak nam ją murarze wstawili ale nie jest ona ocieplona. Stemple czekają na użycie Nie wiem czy się jeszcze do Ciebie nie uśmiechniemy o więcej. Ale to jak już zobaczymy po ustawieniu pierwszego pomieszczenia ile dokładnie nam wychodzi tych stempli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.05.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dużo dużych okien w salonie - cieszę się, że nie tylko ja tak chciałam - moi rodzice ciągle trują, że będę żałowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ależ salon będzie doświetlony! Super! Fajnie jak już tyle widać prawda? To już nie abstrakcja na papierze, ale żywe mury A miejsce na schody w końcu wygospodarowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.05.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Cześć dziewczyny. Ala - Mnie też trują co niektórzy, że tyle tych okien - ale jak któraś ciotka mnie zapytała złośliwie kto to będzie wszystko mył odparłam, że firma sprzątająca i się ucięło Pokolenie naszych rodziców jest przyzwyczajone do tego, że za komuny nic nie było a jak było to było byle co i się brało jak leci bez zastanowienia czy warto. Jak im mówię np. o oknach montowanych w ociepleniu, ze specjalnymi komorami itd. to co najmniej jak bym o ufo opowiadała - więc się już przestałam gadaniem przejmować. Nie wyobrażam sobie ciemnych pomieszczeń - kocham światło i muszę mieć go na maxa wszędzie. Po za tym mam za oknami cudne widoki zamiast sąsiadów czy zabudowy i chce mieć dom "otwarty" na ogród. Olguś no mnie też to ogromnie wszystko cieszy że już widać co i jak. Miejsce na schody jest - ale na na razie będzie zaślepione i nie wykorzystywane - a schody beą robione jak będzie w przyszłości taka potrzeba. Będziemy na razie docieplać na maxa strop (a nie dach) i poddasze będzie w ogóle nie wykorzystane. Po artykule o domu energooszczędnym Marcina Cetery w Muratorze i rozmowach z samych Marcinem ( nie wiem jak ja mu się odwdzięczę za wszelkie porady i wyliczenia)- doszliśmy do wniosku, że robimy ogrzewanie prądem (żadnych pieców i drogich instalacji) i docieplamy dom na maxa wszędzie gdzie się da. Dlatego poddasze na razie przechodzi w sferę bardzo dalekiej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ależ fajnie już to wygląda.Mnie duże okna zachwycają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts