Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "Domu z płaskim dachem"

Recommended Posts

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.

Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce

i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,

co już gdzieś przygasło.

Życzę Ci miłości tak ogromnej,

że nie można jej zatrzymać dla siebie.

A przede wszystkim, życzę Ci,

aby każdy kolejny dzień Nowego Roku

był piękniejszy od poprzedniego.

http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Cześć

hmmm ...no sama nie wiem ale głupio wygląda jak wchodzi ktoś nowy z nastawieniem, że znajdzie tutaj nowoczesny dom z płaskim dachem a tu...:x Wiele osób może poczuć się rozczarowanych.

Tym bardziej, że wszystko zmierza do tego, że to będzie całkiem stylowy dom z mocno stylowymi wnętrzami :D a nie nowocześnie oszczędny minimalista, jak się zapowiadało na początku ;)

Chciałam tylko dopisać ku jasności dla innych (tak jak mam w tytule komentarzy) "dziennik domu z płaskim dachem, który tak naprawdę jest bardzo mało płaski"

Witaj tutli_putli:-) Przywędrowałam do Ciebie przez przypadek i przeczytałam cały dziennik łącznie z komentarzami:yes:

Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że poradziłaś sobie z tą życiową zawieruchą i że idziecie do przodu razem:-) Wiem, że szkoda rezygnować z własnych marzeń, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Zawsze sobie to powtarzam i staram się dostrzegać lepsze strony niepowodzeń. Myślę, że skoro dach będzie jaki będzie to wnętrza w stylu klasycznym świetnie się sprawdzą.:yes:

Może już widziałaś ten blog, prowadzony przez forumową Darcy, ale na wszelki wypadek wklejam linka: http://www.decoratorium.pl/moj-dom/

Darcy ma piękny dom i wkleja co jakiś czas piękne inspiracje. Może Ci się przydadzą:cool:

Tymczasem życzę spokoju w życiu i pięknych wnętrz, które będą Cię cieszyć:-)

Cześć Dziewczyny :)

Milusia co u Ciebie jak budowa?

Magda 34 - wielkie dzięki za ciepłe słowa i za link do bloga - wnętrza genialne jestem zachwycona, bo właśnie w podobnych klimatach chce teraz zaplanowc wnętrza do swojego przyszłego domu. No "niestety" u Darcy też są białe okna + szprosy. Ogrooomnie mi się takie podobają. Chociaż w tym co pisze Moorela tez jest prawda.

blog Darcy bardzo dobrze obrazuje jednak to o co mi chodzi w moim domu :)

Witaj tutli_putli:-) Przywędrowałam do Ciebie przez przypadek i przeczytałam cały dziennik łącznie z komentarzami:yes:

Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że poradziłaś sobie z tą życiową zawieruchą i że idziecie do przodu razem:-) Wiem, że szkoda rezygnować z własnych marzeń, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Zawsze sobie to powtarzam i staram się dostrzegać lepsze strony niepowodzeń. Myślę, że skoro dach będzie jaki będzie to wnętrza w stylu klasycznym świetnie się sprawdzą.:yes:

Może już widziałaś ten blog, prowadzony przez forumową Darcy, ale na wszelki wypadek wklejam linka: http://www.decoratorium.pl/moj-dom/

Darcy ma piękny dom i wkleja co jakiś czas piękne inspiracje. Może Ci się przydadzą:cool:

Tymczasem życzę spokoju w życiu i pięknych wnętrz, które będą Cię cieszyć:-)

Magda mam jeszcze pytanie czy Darcy ma dziennik na FM? jesli tak to mogłabyś mi podac link?

Hej tutli_putli

ja uważam, że przy takich wnętrzach szprosy ładnie wglądają i nadają klimat, co widać u Darcy, ale też nie koniecznie muszą być. Chociaż ja z tych co gustuję w nowoczesnej architekturze (dziennik z płaskim dachem mnie tu przyciagnął:-) )to i te wnętrza klasyczne, zwłaszcza w stylu angielskim są przeurocze:D

Proszę bardzo, Darcy zaprasza: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171995-Darcy-zaprasza...

Nie ty jedna Tutli, nie ty jedna :D

Co do szprosów: nadają klimat- fakt, ale jeśli wnętrza nie są minimalistyczne, to pewnie i tak cos w oknach zawiśnie, czyli szprosy nie beda jakos super widoczne. Jestem pewna, ze, czy ze szprosami, czy bez i tak stworzysz piekne,klimatyczne wnetrza :)

p.s. biale okna bez szprosó tez sa ladne, prawda Mila? ;)

Tutli_Putli weź nie srasz ACTA pliiiiz.

Ja w sprawie okien - modą kieruj się chyba na końcu. Po co mieć modnie a niezgodnie z sercem?

Weź takie, które wg Ciebie będą pasowały do klimatu wnętrz i całego domu. Wtedy będzie modnie, bo będzie spójnie.

AMEN :D

We wnętrzach Darcy też się podkochuję...może w następnym życiu...

Tutli_Putli weź nie srasz ACTA pliiiiz.

Ja w sprawie okien - modą kieruj się chyba na końcu. Po co mieć modnie a niezgodnie z sercem?

Weź takie, które wg Ciebie będą pasowały do klimatu wnętrz i całego domu. Wtedy będzie modnie, bo będzie spójnie.

O MY GOD!!!!!! chodziło o słowa STRASZ , a nie o to drugie :oops:

jak mi głupio...