milek1719500956 22.05.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Mię się tam podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dziękuję Ci bardzo W czerwcu jadę do jakiegoś cudotwórcy fryzjera - zobaczymy co mi wymyśli. Te ciemne włosy to chyba konieczność - od ciągłego rozjaśniania tak mi się włosy zniszczyły, że szok. I do tego żaden kolor teraz się ich nie trzyma - najprawdopodobniej trzeba będzie zrobić mocne cięcie, a ja nie lubię mieć krótkich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 23.05.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam witam Wpadłam z rewizytą Zapowiada się cuuuudny domek Będe podglądać i kibicować Co do włosów ....Ja też mam mega zniszczone i zimą wpadłam na cudowny pomysł mocno ich przyciemnienia w celu reanimacji I ........ Dopiero się zniszczyły I tak żle i tak nie dobrze A ścinać szkoda !!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.05.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) oczywiscie zapraszam czesciej No wlasnie scinac szkoda ale nie mam pojecia jak sie pozbyc siana z glowy? (nawet najdrozsze kuracje rekonstruktorami za wiele im nie daly). Nic to "pozywiom - uwidim" udanego dnia wszystkim Edytowane 23 Maja 2012 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ale się fryzjerski temat zrobił długie włosy to ja uwielbiam, ale nie u siebie. mam bardzo, bardzo krótkie i dzięki temu bardzo często mogę farbować, bo i tak za chwilę spadają u fryzjera. wprawdzie nie widziałam Cię z jasnymi, ale w ciemnych wyglądasz całkiem ładnie. naprawdę, nie prawię pustych komplementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 26.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 ale masz motoroklub gigantyczny! wszyscy razem jeżdzicie? o storczykach nie wspomną, bo zapeszę jeszcze (a u mnie phalenopsisy kwitną wreszcie po nie wiem już jak długiej przerwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ale masz motoroklub gigantyczny! wszyscy razem jeżdzicie? o storczykach nie wspomną, bo zapeszę jeszcze (a u mnie phalenopsisy kwitną wreszcie po nie wiem już jak długiej przerwie) To motorklub mojego Malza Na ostatnim zlocie bylo jakies 50 motocykli i jezdzilismy kawalkada a Phalaenopsisy potrzebuja okresowych przerw w kwitnieniu po przyniesieniu z kwiaciarni bo tam sa pedzone sztucznie nawozami. Od maciupkiej, kilku centymetrowej, sadzoneczki do pelnego kwitnienia w holenderskich szklarniach mija zaledwie 9 miesiecy. W przyrodzie byloby to kilka ladnych lat. w domu nie sa zasilane tak silnymi odzywkami i stad jak przekwitna ludzie czuja sie zawiedzeni. Teraz jak kwitna tylko ich nie przelewaj i zasilaj co drugie podlewanie(najlepiej miekka woda deszczowa) polowa, zalecanej na opakowaniu dawki nawozu dla storczykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) ale się fryzjerski temat zrobił długie włosy to ja uwielbiam, ale nie u siebie. mam bardzo, bardzo krótkie i dzięki temu bardzo często mogę farbować, bo i tak za chwilę spadają u fryzjera. wprawdzie nie widziałam Cię z jasnymi, ale w ciemnych wyglądasz całkiem ładnie. naprawdę, nie prawię pustych komplementów. Ja za to uwielbiam krociutkie ale u innych - ja wygladam w krotkich koszmarnie Na serio mam powazny dylemat z tymi wlosami (wole jednak jasne u siebie) Edytowane 29 Maja 2012 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 O jejku, to teraz nie wiem. I w ciemnych i jasnych Ci ładnie. No ale pisałaś, że włosy są zniszczone farbowaniem, to niech trochę odpoczną. Ale po sobie wiem, że i tak wracam do tego, w czym się dobrze czuję, więc pewnie za jakiś czas znów będziesz blond:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 01.06.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja sie kiedys ogoliłam u fryzjera na zero prawie i czułam sie źle (także dlatego, że był styczeń i nie miałam czapki ) w ciemnych Ci ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.06.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Też przerobiłam w chwili szaleństwa zapałkę - ale podobnie jak Ty czułam się fatalnie i baaardzo długo musiałam czekać aż włosy odrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tutliale macie fantastyczne przeszklenia w salonie...:jawdrop::jawdrop:nie załapałam się na motocykle ,a ja tak je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Cześć Gosiu:-) Dawnooo mnie u Ciebie nie było, a tu takie zmiany:eek: Rewelacyjne te przeszklenia w salonie. Niedługo będziesz już miała SSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przeszklenia robią wrażenie Po wstawieniu okien to dopiero będzie. Ja z włosami też już troszkę eksperymentowałam Z kolorem mniej, bo ja rudzielec jestem i lubię swój kolor włosów. Jazdę motocyklem można porównać chyba tylko z seksem Ale ponieważ straciłam przyjaciela, który rozbił się na motocyklu, jakoś tak... no nie wiem. Wolałabym, żeby moje dzieci nie jeździły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.06.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Tutli - suuuper okna, ale masz jasno w salonie Do tych "przygód" i komplikacji to nie ma bata, trzeba się przyzwyczaić. Mój majster przywiózł za długie okno dachowe i nie bardzo chciał wymienić, nie widział problemu, 30 cm dłuższe czy krótsze, co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.06.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 o żesz, jakie super te wielgaśne okna!To ja myślałam, że u nas będą duże, ale te Wasze wyglądają na większe.Napisz, jaki mają rozmiar i jak się otwierają (przesuwne, czy normalnie) i które części się otwierają. Robią naprawdę niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.06.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 cześć Beauty Co do motocykli to zawsze się jeszcze możesz załapać Ja jeżdżę w roli plecaka i podgrzewacza pleców dla mojego M Te przeszklenia uwielbiam, za to większość rodziny patrzy z politowaniem i pytaniem w oczach kto to wszystko będzie mył i ogrzewał hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.06.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 cześć Magda Troszkę wreszcie ruszyliśmy do przodu. Stanu SSZ się nie mogę doczekać. Czy ja dobrze gdzieś przeczytałam, ze Ty się parasz projektowaniem wnętrz? Cześć Gosiu:-) Dawnooo mnie u Ciebie nie było, a tu takie zmiany:eek: Rewelacyjne te przeszklenia w salonie. Niedługo będziesz już miała SSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.06.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Przeszklenia robią wrażenie Po wstawieniu okien to dopiero będzie. Ja z włosami też już troszkę eksperymentowałam Z kolorem mniej, bo ja rudzielec jestem i lubię swój kolor włosów. Jazdę motocyklem można porównać chyba tylko z seksem Ale ponieważ straciłam przyjaciela, który rozbił się na motocyklu, jakoś tak... no nie wiem. Wolałabym, żeby moje dzieci nie jeździły Co do włosów to ja wieeele lat tez miałam wszelkie odcieni rudości, potem zamieniłam na jasne blondy i chyba jednak w blondach lepiej się czuje - tylko są bardzo szkodliwe dla włosów niestety Co do motocykla to współczuje śmierci przyjaciela Nie dawno rodzinka z Łodzi mi mówiła, że ich sąsiad wyjechał sobie spokojnie na spacer, jechał prawidłowo wręcz dostojnie chopperem i niestety potracił go śmiertelnie samochód. Straszne Ja uważam jednak mimo wszystko, że każdy z nas ma gdzieś zapisane co mu przeznaczone i tyle a każda strata bardzo boli Ponieważ jednak jak napisałaś to prawie jak seks - mocno do tego ciągnie jak się raz już spróbowało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.06.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Tutli - suuuper okna, ale masz jasno w salonie Do tych "przygód" i komplikacji to nie ma bata, trzeba się przyzwyczaić. Mój majster przywiózł za długie okno dachowe i nie bardzo chciał wymienić, nie widział problemu, 30 cm dłuższe czy krótsze, co za różnica Znaczy się ja to akurat się ucieszyłam, ze wyszły troszkę wyższe i na szczęście nie było problemu żeby po małych perturbacjach je obsadzić jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts