Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "Domu z płaskim dachem"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Ci bardzo :) W czerwcu jadę do jakiegoś cudotwórcy fryzjera - zobaczymy co mi wymyśli. Te ciemne włosy to chyba konieczność - od ciągłego rozjaśniania tak mi się włosy zniszczyły, że szok. I do tego żaden kolor teraz się ich nie trzyma - najprawdopodobniej trzeba będzie zrobić mocne cięcie, a ja nie lubię mieć krótkich:(

Witam witam

Wpadłam z rewizytą :-)

Zapowiada się cuuuudny domek Będe podglądać i kibicować

Co do włosów ....Ja też mam mega zniszczone i zimą wpadłam na cudowny pomysł mocno ich przyciemnienia w celu reanimacji

I ........ Dopiero się zniszczyły :-(

I tak żle i tak nie dobrze

A ścinać szkoda !!!!

Buziaki

oczywiscie zapraszam czesciej :D

No wlasnie scinac szkoda ale nie mam pojecia jak sie pozbyc siana z glowy? (nawet najdrozsze kuracje rekonstruktorami za wiele im nie daly).

Nic to "pozywiom - uwidim"

udanego dnia wszystkim

Edytowane przez tutli_putli

ale się fryzjerski temat zrobił:D

długie włosy to ja uwielbiam, ale nie u siebie. mam bardzo, bardzo krótkie i dzięki temu bardzo często mogę farbować, bo i tak za chwilę spadają u fryzjera.

wprawdzie nie widziałam Cię z jasnymi, ale w ciemnych wyglądasz całkiem ładnie.

naprawdę, nie prawię pustych komplementów.

ale masz motoroklub gigantyczny! wszyscy razem jeżdzicie? o storczykach nie wspomną, bo zapeszę jeszcze (a u mnie phalenopsisy kwitną wreszcie po nie wiem już jak długiej przerwie)

To motorklub mojego Malza :D Na ostatnim zlocie bylo jakies 50 motocykli i jezdzilismy kawalkada :) a Phalaenopsisy potrzebuja okresowych przerw w kwitnieniu po przyniesieniu z kwiaciarni bo tam sa pedzone sztucznie nawozami. Od maciupkiej, kilku centymetrowej, sadzoneczki do pelnego kwitnienia w holenderskich szklarniach mija zaledwie 9 miesiecy. W przyrodzie byloby to kilka ladnych lat. w domu nie sa zasilane tak silnymi odzywkami i stad jak przekwitna ludzie czuja sie zawiedzeni. Teraz jak kwitna tylko ich nie przelewaj i zasilaj co drugie podlewanie(najlepiej miekka woda deszczowa) polowa, zalecanej na opakowaniu dawki nawozu dla storczykow. :)

ale się fryzjerski temat zrobił:D

długie włosy to ja uwielbiam, ale nie u siebie. mam bardzo, bardzo krótkie i dzięki temu bardzo często mogę farbować, bo i tak za chwilę spadają u fryzjera.

wprawdzie nie widziałam Cię z jasnymi, ale w ciemnych wyglądasz całkiem ładnie.

naprawdę, nie prawię pustych komplementów.

Ja za to uwielbiam krociutkie ale u innych - ja wygladam w krotkich koszmarnie :) Na serio mam powazny dylemat z tymi wlosami (wole jednak jasne u siebie)

Edytowane przez tutli_putli

Przeszklenia robią wrażenie :) Po wstawieniu okien to dopiero będzie.

Ja z włosami też już troszkę eksperymentowałam :D Z kolorem mniej, bo ja rudzielec jestem i lubię swój kolor włosów.

Jazdę motocyklem można porównać chyba tylko z seksem :D Ale ponieważ straciłam przyjaciela, który rozbił się na motocyklu, jakoś tak... no nie wiem. Wolałabym, żeby moje dzieci nie jeździły ;)

cześć Beauty :D

Co do motocykli to zawsze się jeszcze możesz załapać :D Ja jeżdżę w roli plecaka i podgrzewacza pleców dla mojego M :D

Te przeszklenia uwielbiam, za to większość rodziny patrzy z politowaniem i pytaniem w oczach kto to wszystko będzie mył i ogrzewał hehe

cześć Magda :D

Troszkę wreszcie ruszyliśmy do przodu. Stanu SSZ się nie mogę doczekać.

Czy ja dobrze gdzieś przeczytałam, ze Ty się parasz projektowaniem wnętrz?

Cześć Gosiu:-)

Dawnooo mnie u Ciebie nie było, a tu takie zmiany:eek: Rewelacyjne te przeszklenia w salonie. :yes::D

Niedługo będziesz już miała SSZ.

Przeszklenia robią wrażenie :) Po wstawieniu okien to dopiero będzie.

Ja z włosami też już troszkę eksperymentowałam :D Z kolorem mniej, bo ja rudzielec jestem i lubię swój kolor włosów.

Jazdę motocyklem można porównać chyba tylko z seksem :D Ale ponieważ straciłam przyjaciela, który rozbił się na motocyklu, jakoś tak... no nie wiem. Wolałabym, żeby moje dzieci nie jeździły ;)

Co do włosów to ja wieeele lat tez miałam wszelkie odcieni rudości, potem zamieniłam na jasne blondy i chyba jednak w blondach lepiej się czuje - tylko są bardzo szkodliwe dla włosów niestety :(

Co do motocykla to współczuje śmierci przyjaciela :( Nie dawno rodzinka z Łodzi mi mówiła, że ich sąsiad wyjechał sobie spokojnie na spacer, jechał prawidłowo wręcz dostojnie chopperem i niestety potracił go śmiertelnie samochód. Straszne :( Ja uważam jednak mimo wszystko, że każdy z nas ma gdzieś zapisane co mu przeznaczone i tyle a każda strata bardzo boli :(

Ponieważ jednak jak napisałaś to prawie jak seks - mocno do tego ciągnie jak się raz już spróbowało:D

Tutli - suuuper okna, ale masz jasno w salonie :) Do tych "przygód" i komplikacji to nie ma bata, trzeba się przyzwyczaić. Mój majster przywiózł za długie okno dachowe i nie bardzo chciał wymienić, nie widział problemu, 30 cm dłuższe czy krótsze, co za różnica ;)

Znaczy się ja to akurat się ucieszyłam, ze wyszły troszkę wyższe i na szczęście nie było problemu żeby po małych perturbacjach je obsadzić jak należy.