tutli_putli 18.10.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A mnie bardzo podoba się ceramika gres-ta jasna. to taki a la dąb? Czuszka z tych wszystkich to ta też najbardziej chyba mi się podoba, ale czekam na kolejne próbki płytek i zobaczymy po niedzieli co z tego wyniknie. Może najnowsza seria Paradyża mnie tu zaskoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.10.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Tutli, w podanych płytek głosuję za Paradyż Woodentic brown Jak w końcu zakończyła się u Ciebie kwestia WC? Co ostatecznie kupujesz? No i co kobitka to inne zdanie ale mi pomogłyście Z ceramiką skończyło się jednak na pierwotnym wyborze czyli Kleopatra z Novotermu górą. Małż doszedł do wniosku, że boku nie będzie widać więc i odpływ poziomy nie będzie widoczny a on juz jakoś to wkomponuje żeby było dobrze Tak więc to co odwołałam z zamówienia kazałam z powrotem zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.10.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To dobrze że masz takiego majstra pod ręką, bo przeglądałam i powiem Ci, ze tej ceramiki retro wcale tak dużo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.10.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dobrze i nie dobrze bo często jak mówią szewc bez butów chodzi Mój m strasznie ostatnio mało czasowy jest i to nam niestety opóźnia wiele spraw. No ale mimo długich terminów oczekiwania sporo można zaoszczędzić na fachowcach. Co do ceramiki retro to nie ma za wiele a jak już jest jakaś fajna to znowu bardzo droga ostatnio Magda34 podesłała mi serie z Devon Devon - boskie ale i ceny nieziemskie. Dla przykładu http://www.fumino.pl/upload/catalog/42/51/240/0c7011cc14a67bda8f94677095529c2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Tutli, widziałam, że masz dylemat jaką dać podbitkę do czarnego dachu i rynien. Jak dla mnie grafitową, bo z białą możesz mieć problem ze zgraniem odcieni podbitki i tynku. Obejrzyj sobie w dzienniku zuz@nki - ona ma grafitową podbitkę, czarny dach, rynny i śmietankową elewację i wygląda to rewelacyjnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?128843-zuz-nka-buduje/page11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.10.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Lidszu - wielkie dzięki :hug:potwierdzasz nasze przypuszczenia że biała przy takiej elewacji będzie brzydka - już widziałam Zuznakowy dom i chyba faktycznie postawimy na antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 23.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Tutli zdradź proszę jaki wkład kominkowy zamówiłaś i czym, oprócz ceny, się kierowałas? Bo ja siedzę, ogladam, rozmyślam, rozważam...Co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.10.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Kupiłam wkład Godin 3182 - U mnie sprawa była prosta ponieważ od początku chciałam wkład, który ma pasować do obudowy portalowej kominka - więc musiał mieć odpowiednio proporcjonalny rozmiar i stylowy wygląd. Te najbardziej pasujące i typowe do portali są jednak po kilkanaście tysięcy a tyle nie chciałam wydawać na coś co będzie bardziej dekoracją niż grzejnikiem. Do tego musiał mieć od 14 do 17kW i zamkniętą komorę spalania, ponieważ mamy rekuperator. Poza tym jak zobaczyłam tego Godina ,nie patrząc na cenę od razu się zakochałam w jego wyglądzie a jeszcze jak trafiłam w Miro Les Foyers na przecenę z 7tys na 3,5 z przesyłką to już była pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.10.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dobry wieczórstrasznie fajnie czyta się Twój dziennik, rozbawił mnie tytuł,rzeczywiście dach wyszedł Ci dość mało płaski:pbardzo lubię oglądać wnętrza w takim stylu, jak Ty masz. Chociaż jest mi daleki , jest bardzo elegancki. jak pozwolisz, będę sobie podglądać Twoje wnętrzarskie poczynania:Dserdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tutli, to standardowo, żeby Ci jeszcze bardziej namieszać w głowie podrzucam parę umywalek, ale w wersji economic, z ceramiki Linea Blue, którą się napawam na razie wirtualnie Ceny sporo niższe, a jak Ci się znudzą to wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 też trafiłam na stronę linablue i całkiem sporo rzeczy mi się tam podobało. a ceny mają bardzo niskie. ciekawe, jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.10.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dobry wieczór strasznie fajnie czyta się Twój dziennik, rozbawił mnie tytuł,rzeczywiście dach wyszedł Ci dość mało płaski:p bardzo lubię oglądać wnętrza w takim stylu, jak Ty masz. Chociaż jest mi daleki , jest bardzo elegancki. jak pozwolisz, będę sobie podglądać Twoje wnętrzarskie poczynania:D serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego Witam, witam serdecznie amglad1 zwłaszcza, że jawę i sennik podczytuję sobie w ukryciu Z tymi moimi wnętrzami to tak jak z dachem miał być płaski wyszedł klasyk, wnętrza planowałam nowoczesne i minimalistyczne a będą bogate w dodatki i stylowe Ale ponieważ lubię wyzwania i eksperymenty to co mi tam Oczywiście zapraszam do jak najczęstszego wpadania i krytykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.10.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tutli, to standardowo, żeby Ci jeszcze bardziej namieszać w głowie podrzucam parę umywalek, ale w wersji economic, z ceramiki Linea Blue, którą się napawam na razie wirtualnie [ATTACH=CONFIG]143999[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144000[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144001[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144002[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]144003[/ATTACH] Ceny sporo niższe, a jak Ci się znudzą to wymienisz Kochana lubię jak mi tak mieszacie w głowie bo dobre efekty tego wychodzą Jak zwykle z nieba mi ta podpowiedź spadła O LineBlue na śmierć zapomniałam chociaż nie raz się zachwycałam umywalkami od nich. Co prawda szukam umywalki w przedziale 70- 90cm ale myślę ze chyba uda się coś u nich znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.10.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 też trafiłam na stronę linablue i całkiem sporo rzeczy mi się tam podobało. a ceny mają bardzo niskie. ciekawe, jak z jakością? Kasia ja myślę, że jesli chodzi o umywalki to nie gorzej niż z Kołem czy jakimiś innymi ze średniej półki. I tak jak pisze Moorelka jak się znudzi to czy zniszczy zawsze można wymienić na inną. Takiej za kilka tysięcy to było by szkoda a tak nie jest szkoda w razie czego tej wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.10.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Un-512 najbardziej retro, V&B My Nature nawiązuje kształtem do wanny. A Ty Tutli jakie masz typy? Co do jakości Libra Blue, to użytkownicy z FM raczej sobie chwalą, Tatarak ma komplet wc i bidet, można ją podpytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.10.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Masz racje z tym UN 512 mnie też najbardziej się podobała - tylko doszłam do wniosku że ona będzie mała. Po ściankach jest 65 cm i do tego zwęża się do środka i wewnatrz pewnie wyjdzie niecałe 60 Wiesz jak to jest jak osiołkowi w żłoby dano Podjęłam męską decyzję - wybrałam i zamówiłam UN 507 Swoja linia też nawiązuje troszkę do mojej ceramiki ale jest sporo większa http://taniosprzedaje.pl/304-566-large/ceramiczna-umywalka-nablatowa-un-507.jpg http://www.grupapsb.com.pl/files/Product/cpa9vjm09tj2va/foto_Full.jpg Edytowane 26 Października 2012 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Jak teraz "postawilas" je koło siebie, to wg mnie jest ok, bardzo ok. Dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Patrząc na wykończenie spłuczki ten un512 byłby też moim zdaniem bardzo ok, ale jak patrzyłam na 60tki w salonach to one jednak - zwłaszcza te z grubymi brzegami są ciut małe do mojej łazienki. Już mi wystarczy na razie za mała wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Tutli, czyżby się kroiła czarna łazienka?????????Karrramba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.10.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 już nic więcej nie powiem... foty będą dopiero po wykonaniu..czyli nie prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts