tutli_putli 16.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Cześć Magda Niestety koncepcja łóżkowa padła - czytaj w moim dzienniku Ale jest nowa i chyba o znacznie większych wyzwaniach kolorystycznych, biorąc pod uwagę upodobania mojego dziecięcia Łazienki nie pokazuję bo jeszcze nie ruszona - dzisiaj małż zabrał się dopiero za stelaż pod zabudowę z KG - cały czas walczy dzielnie z podłogami i na nic więcej czasu nie starcza. Dzwoń Kochana jak znajdziesz chwilkę - po niedzieli mam jeszcze wolne cały tydzień więc jestem do dyspozycji jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.02.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 cześć Gosiu, pewnie masz ferie, skoro jeszcze tydzień wolnego. szkoda, że taki niefart z tym łóżkiem miałaś. ale mam nadzieję, że wszystko skończy się pomyślnie i odzyskasz kasę. a nowe jest bardzo ładne. mi najbardziej podoba się środkowa tapeta, ale młodej pewnie niekoniecznie - mało mroczna. może pozwól jej pomalować ścianę na ciemno, a jak stwierdzicie, że to nie to, to tapetę można zawsze potem przykleić. odwrotnie może być problem. pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 17.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witaj,Właśnie przeczytałam cały Twój dziennik.Przeprowadzka coraz bliżej, ale Wam dobrze.Bardzo podoba mi się Wasz salon - te wielkie okna, płytki, te w jodełkę i drzwi wejściowe.Powodzenia i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.02.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 cześć Gosiu, pewnie masz ferie, skoro jeszcze tydzień wolnego. szkoda, że taki niefart z tym łóżkiem miałaś. ale mam nadzieję, że wszystko skończy się pomyślnie i odzyskasz kasę. a nowe jest bardzo ładne. mi najbardziej podoba się środkowa tapeta, ale młodej pewnie niekoniecznie - mało mroczna. może pozwól jej pomalować ścianę na ciemno, a jak stwierdzicie, że to nie to, to tapetę można zawsze potem przykleić. odwrotnie może być problem. pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę. Jeszcze tydzień i niestety tylko tydzień a roboty w domku zamiast ubywać to przybywa coraz więcej;) Z ta tapetą to jest tak, że Młodej się też podoba ta środkowa, więc trafiłaś z wyborem wymyśliła że ściany musiałby być takie czekoladowe jak tło tapety. Ja byłabym raczej za ścianami w kolorze liści. Z tym że jak patrze sobie na to łóżko na żywo to jest to taki bardziej szaro - morski, stonowany i łagodny kolorek. Kolor na zdjęciu moim zdaniem jest bardziej intensywny niż w rzeczywistości i nie wiem czy ta tapeta do końca by się zgrała. Na jednej ścianie Młoda stwierdziła, że jakaś tapeta obowiązkowo musi być. Naprawdę wielki niefart bo ja większość zakupów wszelakich do domku i nie tylko robię przez internet i pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. Na zwrot kasy czekam do wtorku i jak nie będzie to dzwonimy z interwencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witaj, Właśnie przeczytałam cały Twój dziennik. Przeprowadzka coraz bliżej, ale Wam dobrze. Bardzo podoba mi się Wasz salon - te wielkie okna, płytki, te w jodełkę i drzwi wejściowe. Powodzenia i pozdrawiam serdecznie. Cześć Mychadita i zapraszam częściej Zobaczysz jak szybko i Ty będziesz stała przed widmem przeprowadzki - trzymam kciuki za wniosek na PNB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 pożyczysz mi męża też bym chciała, żeby mój mnie zabierał na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.02.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 nita83 :lol:Czekaj, czekaj jeszcze chwila budowy i Twój też Cię będzie zabierał na takie zakupy:lol2: Mój po ostatnim tragicznym zakupie łóżka sam doszedł do wniosku, że jednak bez niego nei mogę robić takich zakupów.http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif Wolała bym żeby mnie zabrał do drogerii, jubilera albo butiku z ciuchami czy butami a nie po zlew, który i tak by musiał kupić No ale w sumie każde zakupy to przyjemność, więc dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jak już będziesz po wizycie w us, to napisz co Ci odrzucili. przyda się taka wiedza na przyszłość.ja sama robiłam rozliczenie, sprawdzałam te wszystkie nazwy i numery pkwiu. i jakoś poszło. nawet znajomych rozliczyłam (ale nie pytałam, czy ich wzywali, to nie wiem, czy dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.02.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nas po raz kolejny rozliczała ta sama osoba co poprzednio (wcześniej kilka lat nas rozliczała z normalnych pitów i problemów nigdy nie było)- emerytowany pracownik us. teoretycznie zapewniała że nikt tego lepiej nie zrobi i że z racji tego że kupę lat pracowała w skarbówce będzie sprawnie, szybko i bez problemów. Zaufałam i nie sprawdzałam pkwiu bo ta pani powinna się tym zająć skoro się podjęła. Daliśmy jej wszystkie faktury z budowy i miała sobie posprawdzać i wybrać to się odlicza. Oczywiście za darmo tego tez nie zrobiła bo jej zapłaciliśmy. Sama zanosiła nasze rozliczenie do urzędu i jeszcze obiecała że jej to sprawdzi koleżanka, która na bieżąco przy tym pracuje żeby nie było korekt. No i masz k^&%$a! Odwalili nam faktury z płytkami kamiennymi, co jest raczej oczywiste bo wyrobów z kamienia się nie odlicza - ani płytek ani parapetów. Nie wiem tylko czemu tak podobno znająca się na rzeczy osoba wrzuciła te faktury do odliczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 18.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A na tym atlasie przypadkiem nie ma informacji co dla niego jest rozpuszczalnikiem ? Czym się go zmywa ?Może ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jak już będziesz po wizycie w us, to napisz co Ci odrzucili. przyda się taka wiedza na przyszłość. ja sama robiłam rozliczenie, sprawdzałam te wszystkie nazwy i numery pkwiu. i jakoś poszło. nawet znajomych rozliczyłam (ale nie pytałam, czy ich wzywali, to nie wiem, czy dobrze). Też mnie to czeka, ale chyba poczekam na koniec budowy. Nie cierpię papierów. Tutli - oby historia z łóżkiem dobrze się skończyła. A co do zakupów mój mąż unika zabierania mnie do jakichkolwiek sklepów tak na wszelki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.02.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A na tym atlasie przypadkiem nie ma informacji co dla niego jest rozpuszczalnikiem ? Czym się go zmywa ? Może ! Już kupiłam jakiś porządny środek, który na szczęście wszystko ładnie rozpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.02.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Też mnie to czeka, ale chyba poczekam na koniec budowy. Nie cierpię papierów. Tutli - oby historia z łóżkiem dobrze się skończyła. A co do zakupów mój mąż unika zabierania mnie do jakichkolwiek sklepów tak na wszelki wypadek... Mam już na szczęście finał - kasa za łóżko wczoraj została zwrócona łącznie z kosztami transportu. Czekam teraz tylko aż ktoś przyjedzie i je odbierze. Co do zakupów to przychodzi taki moment budowy, że nie da się ich już więcej unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.02.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mam już na szczęście finał - kasa za łóżko wczoraj została zwrócona łącznie z kosztami transportu. Czekam teraz tylko aż ktoś przyjedzie i je odbierze. I dobrze że historia ma pozytywny finał. Co do zakupów to przychodzi taki moment budowy, że nie da się ich już więcej unikać Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 21.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Świetne są te drzwi Jak wszystko pójdzie gładko i z usług stolarza oraz z jakości drzwi będziesz zadowolona, to piszę się na wzięcie namiarów na tego gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 21.02.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Rzeczywiście warto było czekać. Drzwi są bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.02.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Cena też fajna bo 1400 zł za sztukę a jakość wykonania na wysokim poziomie. Służę namiarami jak by ktoś potrzebował tylko trzeba się przygotować na dłuuuugi czas oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 21.02.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Cena też fajna bo 1400 zł za sztukę a jakość wykonania na wysokim poziomie. Służę namiarami jak by ktoś potrzebował tylko trzeba się przygotować na dłuuuugi czas oczekiwania Kusisz kobieto, kusisz No i się skusiłam: poproszę namiary na tego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.02.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mówisz - masz. Moniss wysłałam Ci na pokuszenie telefon do pana stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Drzwi bardzo ładne. Czyli oficjalnie ogłaszasz: koniec budowy to już dom . Gratulki. I będę podglądać dalej wnętrza. Już biegnę popatrzeć w nowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts