Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie w Warszawie lub okolicach kupić blache na dach???

Recommended Posts

No właśnie mam do Was pytanie, gdzie NAJKORZYSTNIEJ tzn najtaniej :D w Warszawie lub w okolicach kupić blachodachówke, mam na myśli najkorzystniejszą relacje między ceną i jakością blachy...ponieważ niechciałbym jakieś NAJTAŃSZEJ I NAJGORSZEJ blachodachówki, gdzie dostaliście najwiękrze opusty na blache i okna dachowe...jakiej firmy to była blacha i jakiej firmy okna??To samo dotyczy rynien...Prosze o odpowiedzi.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Blachodochowka matowa u Pruszynskiego. Kupowalem rok temu, zima. Dostalem 25 czy nawet 30% rabatu (juz nie pamietam). Kupilem tam rownierz rynne i folie, blache plaska. Laty i kontrlaty, wkretaki do blachy kupilem w innym sklepie, tak jest taniej. Wybralem tę oferte spośrod 14 dostępnych na rynku warszawskim.

Okna drew. Majewskiego. Tez dostalem 25% rabatu i jestem z okien b. zadowolony.

Wał Miedzeszyński, firma dachlux-beta, blachodachówka Sara (bud-mat). Szkoda czasu na szukanie. Pytać o pana Marcina Rudnickiego i... z nim negocjować rabat! Co do jakości blachodachówki - I klasa. Ceny mają o.k. Dość powiedzieć, że opłacało mi się ściągać materiały na dach w okolice Radziejowic (10km na zachód od Grodziska Maz.)

Pozdrawiam

Pearl

Pearl wielkie dzięki za porade!!! i żeby tego było mało to powiem ,że z Marcinem Rudnickim chodziłem do klasy (do szkoły podstawowej w Falenicy - to niedaleko) chyba że to zbierzność imion i nazwisk :D bo nie mam pojęcia czy to może być on czy nie (dobrze by było gdyby to był on :wink: ) a masz może jakieś leprze kontakty do tej firmy, lub do Marcina Rudnickiego???Długo masz tą blache na dachu???Jakiej jest ona produkcji???

dachlux beta Krzysztof Jedynak

ul. Wał Miedzeszyński 408

04-812 Warszawa

tel. 0-22 / 872 16 65, 67

więcej o blasze: http://www.budmat.pl

Dekarze, którzy u mnie pracowali powiedzieli, że w życiu grubszej blachy nie widzieli - to chyba wystarczy jako reklama Sary. Blachę układaliśmy 1,5roku temu - jest o.k.

Pozdrowienia dla Marcina, powinien pamiętać transport 11 okien dachowych ROTO ALPINE, blachodachówki Sary i rynien Karolina do Kuklówki za Grodziskiem Maz. :wink: . Hasło: Artur i Agnieszka :D

Pozdrawiam

Pearl