st_ella 26.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 jeżdżę tym, na co mnie stać ) to chyba jak każdy? ...ale chciałbym jeszcze raz przejechać się bugatti... już raz kiedys chciałem... ale chciałeś jako kierowca czy pasażer? - fajnie że miałeś taka możliwość ja jako pasażer też chciałabym sie przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 26.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nie zrozumiałaś mnie... Z Claudią Schiffer też chciałbym przespać się jeszcze raz... już raz kiedyś chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 .... odrzucaj, sprowadzone i zarejestrowane juz w Polsce - nie dostaniesz briefu... guzik prawda. kilka już aut zarejestrowanych w PL, a sprowadzonych z D kupiłem. ZAWSZE jak zapytałem, to otrzymałem brief auta - choćby do sprawdzenia,czy przeczytania i skopiowania - ( faktycznie nie ma obowiązku przekazania go dalszym właścicielom. Jeśli nie chce pokazać - znakiem coś kręci ) ....Odrzucaj wiszące w necie dłużej niż kilka dni - kupców już było na nie mnóstwo a jednak nikt się nie skusił... Zależy. Jeśli cena jest śmiesznie niska to faktycznie coś może być nie tak. u nas w PL każdy chciałby mieć 10 letnie auto, najlepiej diesla z D z przebiegiem max 160 tys. Jak sprzedawałem kiedyś moją Galaxie z przebiegiem 310 tys ( 9 lat) to pytali się czy to aby nie po taxi? ogólnie jak masz chociaż markę upatrzoną zarejestruj się na forum sympatyków danej marki. Tam ci pomogą, ocenią auto po zdjęciach nawet, a i czasem podjadą zobaczyc "okazję" jak masz daleko. Polecam oczywiście Volvoforum.pl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 byłam niedawno na targach motoryzacyjnych i się zakochałam w nowym Grand Scenicu . wersja 7 osobowa, masa schowków, i niesamowicie przestrzenne wnetrze. a czy przy 7 osobach dużo zostaje miejsca w bagażniku? dwie średniej wielkości walizki, bez szaleństw niestety no, ale te "dodatkowe" fotele mozna rozkładać pojedynczo, więcw wersji 6 osobowej jeszcze dwie walizki wciśniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 27.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 .... odrzucaj, sprowadzone i zarejestrowane juz w Polsce - nie dostaniesz briefu... guzik prawda. kilka już aut zarejestrowanych w PL, a sprowadzonych z D kupiłem. ZAWSZE jak zapytałem, to otrzymałem brief auta - choćby do sprawdzenia,czy przeczytania i skopiowania - ( faktycznie nie ma obowiązku przekazania go dalszym właścicielom. Jeśli nie chce pokazać - znakiem coś kręci ) ....Odrzucaj wiszące w necie dłużej niż kilka dni - kupców już było na nie mnóstwo a jednak nikt się nie skusił... Zależy. Jeśli cena jest śmiesznie niska to faktycznie coś może być nie tak. u nas w PL każdy chciałby mieć 10 letnie auto, najlepiej diesla z D z przebiegiem max 160 tys. Jak sprzedawałem kiedyś moją Galaxie z przebiegiem 310 tys ( 9 lat) to pytali się czy to aby nie po taxi? ogólnie jak masz chociaż markę upatrzoną zarejestruj się na forum sympatyków danej marki. Tam ci pomogą, ocenią auto po zdjęciach nawet, a i czasem podjadą zobaczyc "okazję" jak masz daleko. Polecam oczywiście Volvoforum.pl pozdro dziękuję za uzupełnienie moich myśli ,a właściwie uproszczeń, z których skorzystałem a z tym taxi to się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nie zrozumiałaś mnie... Z Claudią Schiffer też chciałbym przespać się jeszcze raz... już raz kiedyś chciałem ok to sorry i serio z ta Claudia Schiffer? a Wasze rady cenne... właśnie wczoraj oglądałam auto forda fieste 2006 rok 77 tys przebiegu za 23.900 ...i mówie panu, ze zinformacji jakie posiadam to wiekszość aut sprowadzonych jest bita.. i czy ten jest - nie nie jest - odpowiada... ja na to że ja wiem ze sa rózne szkody... lekka stłuczka i np "brak przodu " samochodu ... i chciałabym bezpieczny samochód bo dziecko roczne.. itd... to pan powidział ze zapyta własciciela bo on nie wie ach ci handlarze... idę za waszymi radami na forum o fordzie i na bezwypadkowe... moze mi coś poradzą jak gadać ze sprzedawcą... dzięki i pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 27.08.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ach ci handlarze... idę za waszymi radami na forum o fordzie i na bezwypadkowe... moze mi coś poradzą jak gadać ze sprzedawcą... ze sprzedawcą to nie ma co gadać, w jego słowach prawdy bym się nie doszukiwał. Dobrze mieć znajomego mechanika lub podjechać do jakiegoś serwisu i za parę złoty zrobić autu "ścieżkę zdrowia", jak coś wyjdzie (zawieszenie, silnik, blachy) to dodatkowy argument przy negocjacji ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobi_ 27.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A doradzali koledzy - nie kupuj na "F". A tak serio to istotnie najlepszym źródłem informacji jest forum danej marki. Wiele z nich ma specjalne działy, w których zamieszcza się odnośniki do ogłoszeń i ludzie znający markę piszą, co o nich myślą lub nawet pojadą zobaczyć auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 28.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wątek idealny jak dla mnie ale... za pól roku, bo samochod chcemy kupić przed latem 1010 (a moze to zly termin? może samochod nalezy zimą kupować?). Teraz jezdzimy seatem ibizą, 2 drzwiową w dodatku, jezdzimy tak od 8 lat, w tym z wózkiem i niemowlakiem (i starszakiem) w międzyczasie. Zaczyna to mnie jednak męczyc, tym bardziej w trakcie budowy, bo za duzo nie da się tym przewieść. No ale za rok będziemy mieszkać "na swoim" i dwa autka niezbędne. Tyle, że na szczęście nasz seat się (odpukać) nie psuje, w dodatku przerobilismy na gaz, więc tylko jezdzic. Teraz jako drugi samochod chcemy coś bardziej "rodzinnego" (choć rodzinnie przeważnie tylko w trojkę jezdzimy), ale do wydania będziemy mieli co najwyżej ok. 30 tys.. I obawiam się jednego: jak kupię autko na benzynę/ ropę, to i tak w dlugie trasy będę wybierac wysłużonego seata, bo tani w eksploatacji. Tak więc muszę szukać coś pośredniego między autem rodzinnym a autem do codziennego dojeżdżania do pracy (niewiele, ok. 30 km dziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 28.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I obawiam się jednego: jak kupię autko na benzynę/ ropę, to i tak w dlugie trasy będę wybierac wysłużonego seata, bo tani w eksploatacji. obawiam się, że w praktyce tak nie będzie zarówno ze względów ekonomicznych jak i praktycznych. Komfort (wyposażenie, przestrzeń), bezpieczeństwo (wyposażenie, silnik) i ciut wyższe spalanie - wybór będzie jednoznaczny. Poza tym, człek jest wygodny i dla litra dwóch/100km nie odmówi sobie wyższego standardu. Szybciej w nowym nabytku gaz założycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A doradzali koledzy - nie kupuj na "F". A tak serio to istotnie najlepszym źródłem informacji jest forum danej marki. . a Fioletowe BMW, a Volkswaguś od Franka też nie brać, a audi po face liftingu? Napewno nic na F? a co można za 25 tys? mondeo, laguna, passat, vectra, mazda6, scenic, almera, audi a4 itd. Różni ludzie, różne preferencje, każdy swój chwali - za poprzednikami, wybrać samemu model, przebuszować internet i fora tematyczne, pojechać z mechanikiem i modlić się aby dobrze sprawdził Osobiście pomimo różnych opinii kupiłbym alfe i jakieś kobylaste kombi do spółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchełka78 09.10.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam:) Mam serdeczną prośbę o radę lub jakieś wskazówki. Spodziewam się trzeciego dziecka,więc będzie nas wkrótce piątka, wszystkie dzieci w fotelikach lub na podpupnikach + wozek. Dojrzałam do kupna auta rodzinnego,ale dopiero zaczynam rozeznawać się w temacie. Moje oczekiwania: ekonomiczne, niezbyt szerokie,żeby dało się też poruszać po mieście, w miarę bezawaryjne, no i oczywiście takie coby pomieściło nas wszystkich. Myślę tylko o używanych i stosunkowo niedrogich autkach. Bardzo proszę o radę.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 polecam passata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
connect 17.12.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Od trzech lat jeżdżę Oplem Vectra (http://www.sprzedamgo.pl/oferta-3801-opel-vectra-2-0-dti-ecotec-2003r-.html#oferta) i naprawdę polecam to autko jako samochód rodzinny. Eksploatujemy go na potęgę: praca, szkoła, zakupy, wakacje - wszelkiego rodzaju wyjazdy. Może to szczęście ale jeszcze ani razu się nie popsuł. Myślę że jak na tę klasę samochodów to bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts