anetina 09.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany ADOPCJĄ ZE WSKAZANIEM PROSIMY O KONTAKT- możemy pomóc tel. 517 581 569 lub meil; [email protected] jak dla mnie to jest czysta "sprzedaż" dziecka z tym, żę dziecko to chyba tu korzysta bo czas do adopcji krótszy i większa szansa, że jednak dziecko trafia do rodziny, która pragnie dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 09.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Z tym, że prawnie w Polsce adopcja ze wskazaniem na osoby spoza rodziny jest w większości nielegalna ! Są wyjątki, na które sąd wydaje zgodę, ale bardzo rzadko. Większość jest traktowana jak handel żywym towarem ! Bo ewentualni "rodzice adopcyjni" nie mogą udowodnić, że nie zapłacili matce bio. za oddanie dziecka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 25.03.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czesc Ja z zupelnie innej beczki, ale moze mi cos podpowiecie. Tez sie zastanawiam czy trzeciego dziecka nie wziac z osrodka adopcyjnego. Teraz mamy dwoje wlasnych, biologicznych, ktore przyszly na swiat bez zadnego problemu. Glownym problemem jest dla mnie nie papierologia, ale co bedzie jak sie dzieciak pojawi w domu. Jak sobie z nim poradzic? Czy na 100% bedzie chory? Jakie jest wasze zdanie na temat charakteru i zachowania dzieci adoptowanych. Padlo tutaj stwierdzenie, ze to dzieci trudne - co to znaczy trudne na konkretnych przykladach? Z jakich rodzin pochodza te dzieci, bo przeciez wiadomo, ze pijaca matka odciska pietno na cale zycie na swoim nienarodzonym dziecku. Ehhh... dom, budowa, dzieci, koty... nie chce, zeby sytuacja mnie przerosla ze szkoda dla nas i dla tego adoptowanego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.03.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany ADOPCJĄ ZE WSKAZANIEM PROSIMY O KONTAKT- możemy pomóc tel. 517 581 569 lub meil; [email protected] Pani Izo jeszcze PAni nie zamnęli? niech sie PAni ze swoje oferty w buty wsadz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Z tym, że prawnie w Polsce adopcja ze wskazaniem na osoby spoza rodziny jest w większości nielegalna ! Są wyjątki, na które sąd wydaje zgodę, ale bardzo rzadko. Większość jest traktowana jak handel żywym towarem ! Bo ewentualni "rodzice adopcyjni" nie mogą udowodnić, że nie zapłacili matce bio. za oddanie dziecka ! MAdziara nie wprowadzaj ludzi w bład,adopcja ze wskazaniem jest jak najbardziej legalana nawet dla ludzi nie z rodziny,jest pooprostu duzoi rzadziej przeprowadzana,fakt,ze moze byc przez niektorych widziana jako handel,ale przeciez nie wszyscy ludzie tacy są,ze kupili by dziecko....a co do adopcji w osrodkach to mysli Pani,ze tam się takie rzeczy nie mają miejsca,ze oni są tacy uczciwi,nie mozna mowic,ze adopcja z osrodka jest cacy a ze wsakzaniem beee bo PAni sie wydaje,ze ze wskazaniem to odrazu lecą i kupują dziecko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja uazam,ze to my kształtujemy dziecko i ,ze trudne moze byc tak samo dziecko biologiczne jak i adoptowane ...znam wiele porazek wychowawczych rodzin bilogicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bursztynka 28.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Może tutaj poszukaj- bardzo dużo przydatnych informacji tutaj znajdziesz.Pozdrawiam.http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewforum.php?f=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts