Foczki 24.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 w ogóle nie rozumiem problemu.Brama segmentowa jest w środku garażu, możesz dać bramę 6 metrów nawet, nie ma to absolutnie żadnego wpływu na działanie, czy estetykę.Styro sobie zamontuj aby nie było mostków cieplnych na szczytach ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 09.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 w ogóle nie rozumiem problemu. Brama segmentowa jest w środku garażu, możesz dać bramę 6 metrów nawet, nie ma to absolutnie żadnego wpływu na działanie, czy estetykę. Styro sobie zamontuj aby nie było mostków cieplnych na szczytach ściany. A czy w przypadku wysokości też jest taka tolerancja ? Mam otwór ~2360mm a w sklepie dowiedzialem sie ze brama ma miec otwór 2150mm da rede ją zamontować (segmentowa) ? Nie mam jeszcze tynków i podsadzki (jest chudziak) czy to nie przeszkada przy montazu bramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 09.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 w ogóle nie rozumiem problemu. Brama segmentowa jest w środku garażu, możesz dać bramę 6 metrów nawet, nie ma to absolutnie żadnego wpływu na działanie, czy estetykę. Styro sobie zamontuj aby nie było mostków cieplnych na szczytach ściany. A czy w przypadku wysokości też jest taka tolerancja ? Mam otwór ~2360mm a w sklepie dowiedzialem sie ze brama ma miec otwór 2150mm da rede ją zamontować (segmentowa) ? Nie mam jeszcze tynków i podsadzki (jest chudziak) czy to nie przeszkada przy montazu bramy ? No przeszkadza. Zawsze jest ryzyko zniszcenia, poza tym bramę powinno montować się naa pewno po wylekach bo wtedy wiadomo gdzie jest poziom 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts