lancer 22.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Powiedzcie mi, mam taki dylemat, chce wyposazyc swoje 2 łazienki i mysle zakupic baterie wannowe oraz umywalkowe z ktorys z tych dwóch firm, co polecacie?? bardzo prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 23.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Z tych dwoch wybralem Deante. Sprawuje sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zdecydowanie z Krakowa, zupełnie inna jakość.Poczytaj wypowiedzi tych,którzy z Deante mieli sajgon reklamacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 zdecydowalismy sie na KFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 23.04.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 szczerze powiem ze z tych dwoch firm sa w miare ładne baterie i w przystepnej cenie, dlatego chcialem wybrac cos co jest bardziej wytrzymalsze, lepsze jakosciowo i dlatego chcialem sie poradzic, jesli jeszcze ktos mi podpowie bede wdzieczny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mnie sie bardziej podoba nowoczesna linia Deante. Wzory KFA już są troszkę dla mnie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 23.04.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 w sumie mi tez Deante, tylko zastanawiam sie co jest lepsze jakosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 23.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Deante w łazience działa precyzyjnie 10 lat. KFA w kuchni rozsypało się (utleniła rączka, zatarła i rozszczelniła głowica) po trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mam KFA od 2000 roku w mieszkaniu. Nie pytajcie jak wygląda - tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 23.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 czyli jednak mnie przekonujecie na deante, dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 26.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Kupilam do lazienki i kuchnui armature KFA, ta ze 100 letnia gwarancja. Po miesiacu obluzowaly mi sie te wajchy do sterowania strumieniem. W baterii wannowe wrecz sie urwala. I co ja zrobic z ta 100 letnia gwarancja? Jesli chcialabym zaniesc wszystkie baterie do reklamacji to na ich miejsce musialabym kupic nowe, bo przeciez bez baterii nie da sie funkcjonowac w kuchni i lazience. Co mi wtedy po naprawie lub wymianie?I tak oto sie przekonalam ze ta szumnie oglaszana 100 letnia gwarancja to tylko chwyt marketingowy. Bardzo zaluje ze nie kupilam tanszych Deante. Nigdy wiecej KFA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 27.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o KFA tylko 2 lub 3 najwyższe serie robione są w Polsce reszta to made in china. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 u nasw łazience jest KFA przy umywalce i prysznicu dziala sobie bez zarzutu juz kilka ładnych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 I co ja zrobic z ta 100 letnia gwarancja? Ty porwac sprzedawca, ugotowac w wielki kocioł i przyprawić ta gwarancja! Przepraszam, nie mogłam sie powstrzymać (ja tez czesto zjadam polskie znaki). Ta 100-letnia gwarancja to jest na elementy odlewane, na wszystko inne jest krótsza (1-5 lat), przynajmniej tak jest opisane na ich stronie, to taka masz? Kuchenną KFA (wtedy to chyba jeszcze FAK) z wyciąganą wylewką miałam 8 lat, po remoncie wymieniłam. Fakt, że pod koniec juz ta wylewka była strasznie zakamieniona, no ale to juz trudno winic producenta, fakt, że nie odkamieniałam jej regularnie. Deante miałam w łazience w wersji białej i gdzies po roku mi odprysnęła na jednej emalia. Kwestia estetyczna, bo uzytkowo OK przez kilka lat (wymianiłam podczas remontu po kilku latach). Inna sprawa, że te baterie były kupowane prawie 10 lat temu. Teraz w kuchni mam baterię, do której serwis dojeżdża, nie trezba demontowac i wieżć (na szczęście drugi rok działa bez zarzutu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 My zdecydowalismy sie na Deante. Z reklamacja nie bylo żadnego problemy, odrazu wymiana na nową baterię, a do teraz dziala bez zarzutu. Wzielismy tez od nich 2x zlew: jedno i dwukomorowy, rogowe + baterie. Oczywiscie sugeruje odwiedzić sklepy stacjonarne a nie markety budowlane, bo nie tylko cena sie różnia te materiały, ale i jakością. Jedne sa robione we włoszech, inne w chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kormoran24 29.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Powiedzcie mi, mam taki dylemat, chce wyposazyc swoje 2 łazienki i mysle zakupic baterie wannowe oraz umywalkowe z ktorys z tych dwóch firm, co polecacie?? bardzo prosze o opinie Deante całą produkcję ma w Chinach, KFA niektóre serie tam produkują, co nie znaczy że chinskie są do du...y,Grohe tez ma tam fabryke , tylko że ze swoją z własną technologią w przeciwienstwie do Deante i KFa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts