Margosia z domu 22.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Mam do wylania 12 m2 betonu w ogrodzie w miejscu, gdzie będzie altanka. Teraz jest tan stara podłoga betonowa która została po jakimś budynku, miejscami są w niej dziury.Budowlaniec powiedział, że trzeba deski z każdej strony, podsypkę z piasku, folię jakąśtam (nie znam się, nie wiem jaką)i beton na to. 500 zł za robociznę +materiały to sporo, ale może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 23.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 w/g mnie troszkę zawyżył cenę, ale to jest moje zdanie jeśli policzymy dniówkę majstra 100 zł + pomocnik 50 zł niech to robią 2 dni to mamy 300 zł, ale wszystko zależy od regionu być może u Ciebie stawki są większe a tak swoją drogą czy warto się targować o 100 czy 200 zł, szukać innego fachowca, może więcej na benzynę wydasz szukając tańszego ? zastanawia mnie tylko ta podsypka z piasku, nijak jakoś nie potrafię tego sobie wyobrazić, ale być może tak trzeba to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margosia z domu 23.04.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 on chce to sam zrobić w 2 dni, więc ma 250 zł za dniówkę. to chyba musi to być mistrz wylewania betonu dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margosia z domu 24.04.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jeszcze mam jedno pytanie czy do takiej zwykłej podłogi betonowej potrzebne jest zbrojenie? altanka będzie zwykła, ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts