malajula 23.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam! Układ kuchni wymaga ode mnie zakupu sprzętu o określonych parametrzach - największe problemy są z lodówką - jest sobie wnęka, która idealnie nadaje się, żeby ustawić tam lodówkę, ale powinna ona mieć: - co najwyżej 55-56 cm szerokości (i najlepiej jak otwarte drzwi nie powiększą zbytnio tego wymiaru, mogę być uchwyty wystające, bo po otwarciu to już będzie poza nieszczęsną wnęką), - wysokość ok. 150-170 cm i na dodatek w INOXIE... i odpowiedniej cenie. Jedyne co udało mi się znaleźć odpowiadającego wym wymaganiom i jako tako wyglądające to: - Samsung RL24FCSW (ok. 1000 zł, ale wygląd trochę "plastikowy") - Liebherr CU27210 (wygląda jak szafa pancerna, ale odpowiada mi taki styl - tylko czy możliwe, że w EURO RTV AGD kosztuje 1199 zł ) Może ktoś mógłby coś poradzić w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 - Liebherr CU27210 (wygląda jak szafa pancerna, ale odpowiada mi taki styl - tylko czy możliwe, że w EURO RTV AGD kosztuje 1199 zł ) ... moze to model wystawowy, albo przeceniony ze wzgledu na jakas mała wadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts