piotr.daszczuk 23.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak ktoś ma pytania buduję się a może buduje też DORADO zapraszam do rozmowy i ew opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 24.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jestem pierwsza Trzymam kciuki za szybkie i bezstresowe postępy budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 27.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jak ktoś ma pytania buduję się a może buduje też DORADO zapraszam do rozmowy i ew opinii Oooo. Następny Dorado się buduje. Powodzenia zyczę. My do swojego wprowadzamy się już w lipcu. To będzie chyba pierwszy zamieszkały Dorado na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabaryna 19.05.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj! No to jest nas więcej. Też zamierzam wprowadzić się w tym roku do naszego Dorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 20.05.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj! No to jest nas więcej. Też zamierzam wprowadzić się w tym roku do naszego Dorado. U mnie jeszcze dom poczeka zanim sie wprowadze bo dopiero w kwietniu zaczalem budowe no ale moze za rok kto wie. Jak masz jakieś zdjecia z checią bym zobaczył !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 03.06.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No widzę,ze mury pną się ku niebu wrzucaj fotki ,bo juz zapewne napstrykałeś a ja tu codziennie zaglądam i czekam za świeżynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 03.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jaką będziesz miał wysokość pomieszczeń na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 06.06.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jaką będziesz miał wysokość pomieszczeń na parterze? Jeśli chodzi o wysokość to po położeniu parkietu ma być 255mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 06.06.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam!!! Życzę licznych sukcesów budowlanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 24.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja też się zastanawiałam nad podniesieniem ścianki kolankowej-zostało jednak tak jak w projekcie-zrobiłam tylko dodatkowy wieniec na ściance kolankowej.Widzę,że ty podniosłeś o 1 pustak a nad garażem i w jednym pokoiku tez zrobiłeś ściankę kolankową.W projekcie w tych dwóch pomieszczeniach dach opiera się bezpośrednio na murłacie).Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać.W jakim rejonie Polski budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 25.06.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja też się zastanawiałam nad podniesieniem ścianki kolankowej-zostało jednak tak jak w projekcie-zrobiłam tylko dodatkowy wieniec na ściance kolankowej.Widzę,że ty podniosłeś o 1 pustak a nad garażem i w jednym pokoiku tez zrobiłeś ściankę kolankową.W projekcie w tych dwóch pomieszczeniach dach opiera się bezpośrednio na murłacie).Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. W jakim rejonie Polski budujesz? Woj. lubelskie a odnosnie murlaty to zastanawiam sie czy to wogole bedzie dobrze wygladalo i czy poprostu nie zrobic tak jak w projekcie. Bo później może być nieciekawie. Aha mam pytanko dość ważne odnośnie murłaty u Ciebie tej która jest nad garażem i nad kotłownią. Ile tam jest u Ciebie cm? Byłbym wdzięczny za odpowiedz Wymiar w cm (kolor czerwony) = ? Wymiar w cm (kolor zielony) = ? http://hyy.pl/upload_files/8245178.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 05.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Przepraszam,ze tak długo czekałes za odpowiedzią ale byłam na krótkich wakacjach kolor zielony-wymiar 14 cm kolor czerwony-wymiar 78 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Widzę, że mury się pną do góry . A w naszym Dorado już ostatnie malowanie dołu, wtsawiamy meble i za dwa tygodnie mieszkamy. To chyba pierwszy forumowy zamieszkały Dorado bedzie. Nie do końca piękny bo tynk za rok ale cała reszta gra i trąbi. Kończy się wielkii modrzewiowy taras własnie a w czwartek cyklinowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starykot 30.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam, Buduje podobny dom, a przynajmniej z nazwy, bo Dorado II. Oglądałem zdjęcia i zastanowila mnie jedna rzecz. Przy budowie więźby dachowej na pierwszysch zdjęciach masz ja z impregnowanych na zielono krokwi, a potem nagle na kolejnym zdjęciu i juz do konca krokwie sa z surowego niczym nie zabezpieczonego drewna. O co chodzi? Poza tym to gratuluje budowy . Ja w tym roku raptem zdążyłem zrobic stan zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.daszczuk 03.12.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Krokwie trafily na okres intensywnych opadów deszczu... Czesc imregnatu zostala wchlonieta przez drewno a czesc niestety zmyta przez wode. U mnie stan surowy otwarty pozostawie na zimę. Czekam na fotorelacje z Twojego placu budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starykot 29.04.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Mój dziennik budowy i fotki można obejżec tu: http://starykot.blogspot.com/ aktualizowany niemal codziennie Kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts