Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam i rodę pytam ;)

Stoję przed wyborem centrali alrmowej Integra 128+odzielny GSM czy Integra 128WLR+dodatkowy expander wejść i wyjść. Od razu piszę, że nie będę miał czujek bezprzewodowych, ewentualnie tylko piloty do opóźnienia.

Zależy mi tylko na powiadomieniach GSM i dużej ilości wejść i wyjść.

Co byście mi doradzili?

Do ZBYCHA:

Kiedyś pisałeś o czujkach zewnętrznych Maximus Guard, czy możesz mi napisać gdzie się w nie zaopatrujesz?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

grregg

https://forum.murator.pl/topic/121311-wyb%C3%B3r-centralki/

Witam i rodę pytam ;)

Stoję przed wyborem centrali alrmowej Integra 128+odzielny GSM czy Integra 128WLR+dodatkowy expander wejść i wyjść. Od razu piszę, że nie będę miał czujek bezprzewodowych, ewentualnie tylko piloty do opóźnienia.

Zależy mi tylko na powiadomieniach GSM i dużej ilości wejść i wyjść.

Co byście mi doradzili?

Do ZBYCHA:

Kiedyś pisałeś o czujkach zewnętrznych Maximus Guard, czy możesz mi napisać gdzie się w nie zaopatrujesz?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

grregg

Ja tam expertem nie jestem ale Integra 128 i WRL maja tyle samo wejsc/wyjsc. Jak Ci zalezy tylko na tym i powiadomieniu GSM to odzielna karta do GSM bedzie duzo tansza niz WRL. A poza tym zadaj to pytanie na watku alarmowym. Jak dobrze pamietam to znajdziesz tam odpowiedz na podobne pytanie.

https://forum.murator.pl/topic/121311-wyb%C3%B3r-centralki/#findComment-3227505