tomi510 23.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zastanawiam sie własnie nad wyborem sprzetu agd.co myslicie o takim wyborze:WHIRLPOOLpiekarnik- AKZ 803 ixmikrofala-AMW 584 ixpłyta indukcja-ACM 702 nezmywarka-ADG 9840 LGlodówka-GR-P227XTMA CO DO OKAPU NIE MAM ZIELONEGO POJECIA JAKI. DZIEKUJE ZA WASZE OPINIE I EWENTUALNE PORADY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MKZ 23.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Zastanawiam sie własnie nad wyborem sprzetu agd. co myslicie o takim wyborze: WHIRLPOOL piekarnik- AKZ 803 ix mikrofala-AMW 584 ix płyta indukcja-ACM 702 ne zmywarka-ADG 9840 LG lodówka-GR-P227XTMA CO DO OKAPU NIE MAM ZIELONEGO POJECIA JAKI. DZIEKUJE ZA WASZE OPINIE I EWENTUALNE PORADY. jeżeli chodzi o agd to też mam kilka produktów tej firmy. Ostatnio kupiłem lodówkę side by side. Jest super. Wielki zmrażarnik, filtr antybakteryjny. na tą indukcję też mam ochotę bo kompletuję sprzęt do domu i inna kuchenka nie wchodzi w grę. a jeżeli chodzi o okap to myślałem o amice. Fajny design czarna tafla szkła pod kątem chyba 45 stopni model Symbol: OKC6726I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secret 28.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja bym nie ryzykował z kupnem całego AGD jednej firmy. Weź sobie pod uwagę, że niektóre firmy robią świetne lodówki, świetne zmywarki, inne świetne płyty, inne piekarniki itd. Nie ma firmy, która robi wszystkie produkty najlepsze na rynku. Warto poczytać, popatrzeć na parametry i każdy produkt rozważać osobno. Rozumiem względy kolorystyczne itp, ale większość firm też robi podobne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 28.04.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja bym nie ryzykował z kupnem całego AGD jednej firmy. Weź sobie pod uwagę, że niektóre firmy robią świetne lodówki, świetne zmywarki, inne świetne płyty, inne piekarniki itd. Nie ma firmy, która robi wszystkie produkty najlepsze na rynku. Warto poczytać, popatrzeć na parametry i każdy produkt rozważać osobno. Rozumiem względy kolorystyczne itp, ale większość firm też robi podobne produkty. dokladnie , zgadzam sie z przedmowca ... nie ma sensu pakowac sie w produkty jednego producenta ... podaj jeszcze ceny tych sprzetow bo moze w tej cenie mozna wziasc cos lepszego .... co do lodowki to z tego co szukalem LG ma bardzo dobre opinie i mysle ze to bedzie dobry wybor ... zmywarka -- raczej szukalbym w siemensie, bosch .... piekranik z tanszych opcji przemyslalbym amice chyba ze mozesz wydac wiecej to electrolux/siemens.... indukcja --> z tanszych Amica PI6508TK , moze cos z TEKA a jak cos drozszego to juz mozna przebierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagger 29.04.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja bym nie ryzykował z kupnem całego AGD jednej firmy. Weź sobie pod uwagę, że niektóre firmy robią świetne lodówki, świetne zmywarki, inne świetne płyty, inne piekarniki itd. Nie ma firmy, która robi wszystkie produkty najlepsze na rynku. Nic dodać nic ująć, z lodówek to zastanowiłbym się nad liebherr, mają już rozbudowaną ofertę z tańszego segmentu. Zmywarka jak starczy funduszy to raczej bosha z podstawowymi funkcjami- i tak wystarczą. Reszta zestawu ok. Z okapów żonie podobały się od franke, można było dostać chyba we wszystkich możliwych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A co z pralkami? Czego lepiej unikać - to że INDESITA to juz wiem bo mam taką w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 29.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 z tego co poczytalem to ariston tez nie cieszy sie dobra marka ... kierowalbym sie za to w strone Electroluxa lub Bosch/siemens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Druid29 01.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zastanawiam sie własnie nad wyborem sprzetu agd. co myslicie o takim wyborze: WHIRLPOOL piekarnik- AKZ 803 ix mikrofala-AMW 584 ix płyta indukcja-ACM 702 ne zmywarka-ADG 9840 LG lodówka-GR-P227XTMA CO DO OKAPU NIE MAM ZIELONEGO POJECIA JAKI. DZIEKUJE ZA WASZE OPINIE I EWENTUALNE PORADY. Okap - ma być ładny i cichy. Ja wybrałem Franke, ale na razie ozdabia kuchnię, bo jeszcze nie podłączyłem . Lodówkę mam Liebherr Icus - bardzo kulturalnie zrobiona i niezbyt głośna (w porównaniu z Whirlpoolem w mieszkaniu) Piekarnik - po analizie różnych marek najbardziej przypadł do gustu AEG B5731 - ładnie wykończony, wygodny, przemyślany, wykończenia stalowe zabezpieczone lakierem. Płyta indukcyjna AEG - pewnie jakiś standard. Zmywarka - dla mnie istnieje tylko BOSCH/SIEMENS, więc wybrałem ze średniej półki to co akurat było w dobrej cenie na allegro - SIEMENS SM66M030. Whilpool - raczej nie - choć nie miałem awarii, a po 7 latach pralkę dalej używam, a lodówka służy nowym właścicielom mieszkania, to wolę spróbować innej marki. Powiedzmy, nie były to sprzęty najwyższych lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszki 04.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 witam, czy ktoś ma doświadczenie z pralkami AMICA, podoba mi się ten model:AMICA AWCE14DACo o tym sądzicie? http://www.allegro.pl/item668365937_amica_awce14da_5_lat_gwarancji_czestochowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Tu się Forumowicze wyżalali również w sprawie pralek: http://forum.muratordom.pl/jaka-pralke-macie-jakiej-zdecydowanie-nie-polecacie,t32295.htm?highlight=pralka%20amica http://forum.muratordom.pl/amica-uwaga-bubel,t131007.htm?highlight=pralka%20amica http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-jak-wybrac,t111715.htm?highlight=sprzęty%20agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 04.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ja do Whirlpoola, Mastrcooka i Indesitu nie mam kompletnie zaufania też chcieliśmy lodówkę LG, ale jest bardzo prądożerna więc zrezygnowaliśmy generalnie mamy: lodówka, piekarnik, zmywarka - Bosch, płyta gaz na szkle - Elektrolux, okap podszafkowy teleskopowy - Gorenje ponieważ jesteśmy od 3 dni po zamianie mieszkań z teściami - pralki zostały w mieszkaniach tak jak były, my mieliśmy od 7 lat Ardo ( działa cały czas bez napraw choć marzyłam żeby się zepsuła) a oni kupili przed rokiem Candy - ale w tej kwestii niczego nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszki 04.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Tu się Forumowicze wyżalali również w sprawie pralek: http://forum.muratordom.pl/jaka-pralke-macie-jakiej-zdecydowanie-nie-polecacie,t32295.htm?highlight=pralka%20amica http://forum.muratordom.pl/amica-uwaga-bubel,t131007.htm?highlight=pralka%20amica http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-jak-wybrac,t111715.htm?highlight=sprzęty%20agd dziękuję za linki - BARDZO POMOCNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 06.07.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cynamonka nie można generalizować, nie wiem jak teraz, ale kuchnie gazową Mastercooka od ponad 10 lat i nic się nie dzieje złego... Z kolei okap kominowy 2 lata temu dobierałem od franke i chodzi bez zarzutu, oprócz niezawodoności przecież wygląd też się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts