sailor_ro 23.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam W kuchni zamierzam robić sufit podwieszany,muszę zrobić podejście od kanału wentylacyjnego do okapu.W tym celu zamierzam wykorzystać kanały płaskie Darco.I teraz zastanawiam sie z jaka srednica rury wyjsc nad okapNie wiem jeszcze jaki okap kupie,z tych które nam się podobały widziałem i fi 125 i fi 150 .... Co myślicie??Jest na to jakiś standard,czy wg uznania??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spamik 26.04.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam,Podciągam temat, bo też jestem zainteresowany. Chcę wypuścić rurę w kanału wentyalcyjnego i ją już obrobić, tak żeby potem wpiąć się tam z okapem - jakiej średnicy ma być rura (a może kanał kwadratowy)? Jaką średnicę mają zazwyczaj okapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts